Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

ilaç korunma için mi canım? ya ben bu beslenme olayına takıldım. Ben her şeye dikkat ediyorum zaten, yani şimdi daha ne yapayım. ne yiyeyim ya da yemiyim bilemedim. Her gün yumurta peynir vs yerim. her hafta balık et mutlaka yerim. Baklagiller de yiyorum. Yani eğer olay beslenme ise ben ümitsiz kalıyorum açıkçası:18:
Bi de senin ne kadardır sıfırdı canım? söylemiştin ama unuttum şu anda kusura bakma, eski sayfalara gitmeyi gözüm kesmiyor. Ben de haftaya gidicem doktora inşl.

merhabalar..temenniniz için çook teşekkürler..çok şükür mol gebelik değilmiş ama yinede içerde parça kaldığından 42 gün sonrasından yani bugün 2. kez kürtaj oldum parça patolojiye gönderildi..Allah herkesin yardımcısı olsun..

korynmak için değil.

canım korunmak için değil.hamile kalmadan 2-3 ay önceden folik asit vericem gel demişti.ben gittim muayene falan etmedi.folik asit verdi.balık yagı bide vitamin verdi.ben başladım almaya.normalde haziranda bitiyor ama ben mayıs gibi korunmayı bırakmayı düşünüyorum.ama aslında mayısı bile hiç beklemek istemiyorum.hatta bu ay 1 kere kaçtı.sonra pişman oldum.ya saglıksız olursa diye.dr özellikle sordum akdeniz ürünleriyle beslen ve beslenmene çok dikkat et dedi.ben geçen sene çok iyi bakmıyordum kendime ama so 2 aydır hee sabah 1 yumurta -zeytinn- peynir-2 bardak yeşil çay -ve ekmek olarkta halk ekmegi yiyorum...hem tok tutuyor.işyerinde dikkat ediyorum meyvamı yiyorum gerisi allahın takdiri.kızlar biizim işyerinde hergün biri hamile kalıyor.ve inanmazsınız bu ay korunmayı bırakıp arkasında hamile haberini duyoyoruz.inşallah bizimde kısa sürede ve saglıklı olurkızlar dualarımda hep siz varsınız allah hepimiizn yüzünü güldürdün.canım çok şükür 9 aydır degerlerim sıfır....

benim bayagı yüksekti.22.000 falandı dr degeri görünce hemen yatırmıştı beni.bende okumuştum mol gebede deger çok yüksek olurmuş.

Benim de tahmini kürtaj olduğum gün 20.000 küsürlerde olabilir dedi doktor,bugün de laboratuvara kan vermeye gittiğimde sordum beta herzaman yüksek olmaya bilir dedi yani düşük ya da yüksek betada anormallik varsa bişey çıkıyor mutlaka dedi ne kadar dokğru bilemem tabi

Senin ki çok geç düşmüş ama yarım mol olduğu içindir diye düşünüyorum.Ben de bugün gittim değerim düşmüş haftaya yeniden bakılacak sonuca göre 15 günde bire geçicekmişiz ama bu gittiğim doktor da 1 sene beklemen gerek diyor ama ben yarın başka bir doktora daha gidicem,bilemiyorum belki farklı yapmam gereken bişeyler vardır söyler bir umut işte

Beterin beteri vardır diyoruz işte buna ben de annemin bi tanıdığından duydum yaklaşık 30 sene önce parsiyel mol gebelik geçirmiş ama ölümlerden döndüm dedi 3 sene sürmüş tedavisi,evet çok üzücü ve can sıkıcı durumdayız ama ben hep bunları düşünüp kendimi telkin etmeye çalışıyorum,herşeye rağmen şükürler olsun halimize

oluyorum cnm şükür ama az az dr mi aradım ilac kullanıyorum dedim anti depresan işte başka ilacalar ondan etkiler dedi heelde deprasan daha cok etkiler dedi

Ne güzel ya senin süren azalmış. inşallah hayırlı haberlerini alırız yakında. ben 5. aydayım şu anda. Sana 6 ay beklesen yeter diyen doktor var mıydı canım? offf bu süre konusu çok kafama takılıyor. Beslenmene dikkat etmen çok ii gerçekten. hamilelikte de çok önemli sonuçta. Ben de genel olarak ii besleniyorum ama bünyem zayıf. bünyeyle de alakalı olabilir. Benim de ilaç kullanmam gerekebilir belki de

ya ben tedavisi bu kadar uzun süreni hiç duymamıştım. yani kemo iğnesi vurulanı duydum ama onlarda 1-2 dozda iyileşmişlerdi. Allah kimseye yaşatmasın bir daha.

ya ben tedavisi bu kadar uzun süreni hiç duymamıştım. yani kemo iğnesi vurulanı duydum ama onlarda 1-2 dozda iyileşmişlerdi. Allah kimseye yaşatmasın bir daha.

Amin canım,ben burdaki yazıları okumadan bu kadar sayıda kişide olduğunu da düşünmüyordum ne yazık ki sayı olarak fazlaymışız.Senin ne kadar sürede düşmüştü betan,benim daha çok yeni öğreneli geçen hafta salı günü kürtaj oldum cuma günü mol gebelik olduğunu öğrendim bugün doktoruma gittim iyi düşüyor betan dedi ama ben yarın prof.a gidicem çünkü şuanki doktorumun böyle 2.hastasıymışım bi umut iyi şeyler duyarım diye,yarın sorucam ben de 1 sene beklemek şart mı diye inşallah iyi haberler veririm size

Benim tam moldü canım. yaklaşık 1,5 ayda düştü benim değerlerim. Şu anda 5. aya girdim bakalım. Ben prof.a falan gitmedim ya. Artık doktorları da sevmez oldum. senin tam mol gebelik miydi yoksa parsiyel mi? bakalım ne diycek prof sana.

Benim de tam mol 7.haftanın başındayken alındı parça.Doktor değiştirmek konusunda katıydım ama başından beri o kadar saçma şeyler söylendi ki bi öyle bi böyle tavsiye üzerine gidicem bu doktora farklı bişey dermi pek sanmıyorum ama yine de aklımda kalmasını istemiyorum.Önemli ve değişik bir bilgi alırsam yazarım hemen.

canım günaydın.canım ben sana daha önceden de yazmışım hatırlarsın benim degerlerim 6 ay sonra düştügü için düştükten sonra dr lar 1 sene dedi.ve tedavide görmüştüm degerlerim inatçı gibi düşmediğinden kesinlikle sıfırlandıktan 1 sene sonra demişti.ama benim durumum farklı senin değerlerin hızlı düştü sitenin en başına bak kızlar 2 ay-4 ay 6 ay 8 ay korunmuş 1 seneyi bekleyen çok az kişi var...canım süren azalmış dedin ama 14 ay oldu şuan kolay değil ben ne aclar çektim....eger kürtaj oldugumda hemen düşseydi çoktan korunmam bitmişti.sen yinede beslenmene de dikkat et...hakkımızda hayırlısı olsun.saglıklı gebelikler diliyorum.

Herkeze günaydın....
Hayırlı cumalar diliyorum.mübarek cuma günü edilen dualarımız kabul olsun.tez zamanda hayırlı haberler duyalım.
Kimse moralini bozmasın zaman ilaç gibi geliyor.herşey allahtan bu süre zor ve sancılı geçmesine ragmen buna da alışıyoruz.alışmak zorundayız allah birdaha bu acıyı yaşatmasın.....
Kendinize iyi bakınnnn

Herkese yağmurlu İzmir sabahından Günaydın;
Hepimizin geçirdiği bu zor sınavda,acısı ne kadar büyük olsa da Allah'a şükredip tedavisi mümkün olmayan hastalıklardan bizleri korumasını diliyorum.
Kendimize olan saygımızı hiçbir zaman kaybetmemek,yarınlarımıza sahip çıkabilmek dileğiyle Kadın Günümüz Kutlu Olsun,güzel yarınlarımız olsun arkadaşlar...

Genelde burada forumda okuduklarımın da tahmini 1 ay yada 1.5 ay da düşmüş..çok şükür ki hiç yükselmeden düştü negatif oldu.. ilk 1 ay her hafta kan verdim bende, sonra 15 gün..aylığa geçtim artık..Burada bu durumu yaşamış olan hepimiz için inşallah herşey daha güzel olacak..

İnşallah,ben de başından okudum yazılanları ilk sayfada da bi liste yapılmış ve genelde 1 sene koruma verilmesine rağmen 6 ay,8,ay hatta 2 ay sonra hamile kalanlar olmuş.Riskli bişey aslında ama ilerleyen sayfaları okuyup bebeklerinin olduğunu öğrenince cesaret gelmiyor değil.Dün ben sordum doktoruma yazılı olan 1 senedir dedi beklemeden kalanlar riske atmış oluyorlar dedi.Bazı doktorlar da 6 ay demiş,bence de 1 sene çok uzun bir zaman gb.geliyor,bu kadar çok bebeğimin olmasını isterken 1 sene bazen çok uzun zaman gb.geliyor.

1 yıl çok uzun bir süre evet ..drum bana 6 ay demişti ama ben hala korkuyorum .tekrar 2.gebeliğimde mol yaşarsam diye..benim 6 ayı geçer sanırım bu endişelerimle..ben ilk öğrendiğimde molu bir dahamı tövbe demiştim..öyle bir ruh haline giriyorsun ki..hiç birşeyin yokken birden sağlığını kaybetme derecesine geliyorsun.. 2 haftadır tekrar bebek istiyorum öncesi çok gözüm korkmuştu..

Ben de bunu anlamıyorum neye göre bu doktorlar 6 ay ya da 1 sene diyorlar?aynı korkular bende de var hatta tüp bebeğimi denesek diye düşündüm en azından yeniden boş yumartaya gelme şansını atlamış oluruz ama o da işe yaramazmış.Aslında herşeyin ilacı pozitif olmak,yaşananları unutmak sanki bizim başımıza gelmemiş gb.ben ilk sonucum pozitif çıkınca çok sevindim ama bikaç gün sonra bi baktım kanamam var moralim çok bozuldu herkes yat,kalkma birsürü şey söyledi 1.5 hafta kadar yattım ama psikolojim çok bozulmuştu sürekli ağlıyordum böyle mi olucaktı böyle olucaksa hiç olmasın diye diye geçirdim sonra doktor düşük dedi yine üzüldüm boş gebelik dedi yine üzüldüm yani 2 ayımı ağlayarak ve üzüntüyle geçirdim sonunda da mol olduğumu öğrendim sanki Allah ders veriyor bana.Yine üzülüyorum ama artık isyan etmiyorum kendimi 1 seneye alıştırmaya ve sağlıklı bir bebek dünyaya getiricem düşüncesine alıştırıyorum.Sen de metanetli ol,Allah zamanı geldiyse zaten kucağına vericektir bebeğini,cesaretini hiç kaybetme iyi düşün aklına yaşadıklarını hiç getirme,söylerken kolay geliyor biliyorum da yapmamız gereken bu

Amin canım amin.....
herkezin kadınlar günü kutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…