iyiyim canım. buralardayım aslında ama pek yazmıyorum nedense. Arada girip bakıyorum ama, ne yazmışsınız diye
Tatlım bence bi karar verdiysen onun üstüne düşünme çok fazla. Bu insanı çok yıpratıyor gerçekten. Yani ben de ani bir kararla korunmayı bıraktım. ama o karar süreci çok stresliydi gerçekten. Şu anda yaptığım sadece beklemek. En azından düşünmüyorum ne yapsam diye. Nasıl olsa bıraktım bir kere, geri dönmem imkansız.
Senin durumuna gelince, bu forumda 2 ay korunup bırakan birisi daha vardı. İnşallah olumsuz bir sonuçla karşılaşmazsın. Ama eğer bıraktıysan korunmayı, çok fazla geriye bakıp düşünme. İlerisi için dua et.
Ben kendi adıma çok meraklıyım şu aralar. Korunmayı bıraktığımda regl döneminden yeni çıkmıştım. Yani önümüzdeki ay için hem endişeliyim hem de çok meraklıyım. Çok değişik bir duygu. İnşallah bir daha mol gebelik ya da herhangi bir başarısız gebelik yaşamayız hiç birimiz. İnsan ümitlenmeden edemiyor çünkü. Ben korunmayı bıraktığımdan beri değişik bir ruh hali içerisindeyim. Yerimde duramıyorum. Durursam düşünmeye başlıycam diye hemen kalkıyorum bi iş buluyorum kendime. Akşam akşam temizlik ya da yemek falan yaptığım oluyor
( pek de böyle bi insan değilim aslında ) Strese girmemeye çalışıyorum :) vakit bir an önce geçsin istiyorum.
Benden haberler böyle işte :)