Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Merhaba Arkadaşlar;öncelikle nadir olarak görünen bu hastalığı yaşadığımız için hepimize acil şifa diliyorum.Benim de psikolojik olarak yıpratıcı yaklaşık 7 haftam geçti,başlangıçta lekelenme tarzında kanamam olduğu için 1 hafta nerdeyse hareket etmeden yatmam ve progestan kullanmam söylendi ardında başka doktora gittim ve yamuk bir kese var bu düşük ile sonuçlanır ilacı kes bhcg nin düşüşüne bakalım dedi,3 gün sonra aynı doktor kesenin normal şekle geldiğini ve içinde embriyo gördüğünü söyledi,bir üzüntü bir sevinç karmakarışık oldum,2 gün sonra başka doktora gittim o da kese bozuk embriyo falan yok tahliye edilmesi gerek dedi,olay iyice içinden çıkılmaz bir hale gelmişti ki emin olmak için başka bir doktora daha gittik,doktor boş gebelik olduğunu ancak rahim içinin olduğundan fazla genişlediğini mol gebelik olabileceğini söyledi,o gün vakum kürtaj oldum patolojiden gelen sonuçta Komplet Mol Gebelik çıktı.Herkese söylendiği gb.bhcg nin düşmesi izlenecek,1 sene takip edilecek ve sorun olmazsa gebelik olabileceği söylendi.Gebelik haftaları içinde benim bhgc normal değerinden çok yavaş ilerliyordu şimdi yeni bir doktora daha gidicem,iyi şeyler duyabilmek için,hepimize Allahtan sabır ve sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz sağlıklı bebeklerimizi diliyorum...

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım,acil şifalar dilerim,inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler sonrası yavrularımızı alırız sağsalim kucaklarımıza...

Tereddüt etmekte çok haklısın canım. Kendini hazır hissettiğin zamana kadar beklemek en iyisi belki de. Gerçekten bu rapor işi çok zor oluyor. İdare de zor durumda kalıyor sen de. Umarım bir daha aynı şeyleri yaşamazsın.

öncelikle çok geçmiş olsun. Bu hastalık çok nadir olarak görülmekle biliniyor, ama forumdaki sayımız her geçen gün artıyor, daha internet imkanı olmayan, olsa da forumlara yazamayan br çok kişi olduğunu düşünürsek sanırım artık o kadar da nadir değil

yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım bir bir gözümün önünden geçti gerçekten. Ne kadar da aynı, yani benzer bile değil aynı gibi. Bende de önce lekelenme oldu, sonra progestan kullanımı, sonra kesede şekil bozukluğu, ve kürtaj kararı. 7. haftada kürtaj oldum ben de. Ve patoloji sonucunda anlayabildiler komplet mol olduğunu. Ben de haftaya yeni bi doktora gitmeyi planlıyorum, aynı senin gibi iyi şeyler duyabilmek için. Allah hepimize sabır versin ve bunların hiç birini bir daha yaşatmasın.

slm kızlar nasılsınız ben ölüyorum diş agrısından bide ben adet olacak gibi afedersiniz pembemsi geldi şimdi yok neden acaba böle oldu böle yaşayan varmı

slm kızlar nasılsınız ben ölüyorum diş agrısından bide ben adet olacak gibi afedersiniz pembemsi geldi şimdi yok neden acaba böle oldu böle yaşayan varmı

çok geçmiş olsun canım ya. çok kötü olur diş ağrısı. adet konusnda emin değilim canım. yanlış bişi söylemek istemem.
ii geceler herkese

Haklısın bir yerde toplanınca sayının fazla olduğunu anlıyor insan.Benim şuan gittiğim Doktorun 20.senesinde ben 2.mol gebeliği olan hastasıymışım Ben ilk gebelik deneyimimde gerçekten bu kadar yıpratıcı şeyler yaşadığım için çok üzülüyorum,bebek sahibi olmayı bu kadar çok isterken 1 sene beklemek bana çok uzun geliyor ama Allah tan ümit kesilmez derler bi bakmışız daha kısa sürede iyileşmişiz ya da Allah ın bir bildiği vardır diyorum,çünkü ben geçirdiğim bu süreçte çok dua ettim demek ki hayırlısı böyleymiş zamanı gelmediği için böyle bir engel çıktı önüme diyorum çaresiz.Dilerim sen de ben de hepimiz güzel haberler ile geliriz Doktorlarımızdan,benim yarın tahlillerim ve akciğer kontorlüm yapılacak cuma günü yeniden kan verip sonuca göre ilaç ya da başka bi şekilde tedavi başlayacak diye düşünüyorum ama öğrendiğim bir Prof.var İzmirde isen Prof.Onur Bilgin bu konuda uzmanmış

çok geçmiş olsun canım ya. çok kötü olur diş ağrısı. adet konusnda emin değilim canım. yanlış bişi söylemek istemem.
ii geceler herkese

cok sagol arzum ya dişi bugun hallettimde ama şu adeti niye olamadım bugun 29 cu günü beklim bakalım cumaya kadar olmadı dr ya arar yada giderim afedersin akıntı var kendisi yok:) acaba ilac kullanıyorum ondanmı anlamadım neyse artık bekliyek görek:)

SLM kızlar şimdi hastaneden aradılar genetik doktorum karyotiple kromozon testlerim cıkmış temizmiş bişi yok dedi şimdi kan pıhtılaşması kaldı oda cıktıktan sonra bakacak duruma şuanda bizlik bir durum yok dedi hayırlısı bakalım:)

Selam,öncelikle geçmiş olsun sana da mı Mol Gebelik tanısı kondu? Yaptırmış olduğun testler ne için merak ettim,bana tam mol tanısı kondu ama senin ki gb testler yapılmadı o nedenle merak ettim

Selam,öncelikle geçmiş olsun sana da mı Mol Gebelik tanısı kondu? Yaptırmış olduğun testler ne için merak ettim,bana tam mol tanısı kondu ama senin ki gb testler yapılmadı o nedenle merak ettim

a..s cnm benimki parseyel moldu testler ben bu yılın icinde 2 tane bebegim öldü karnımda onun icicn istediler neden ölüyorşar diye benim 2 sag oglum var zaten var şükür ama 3 cü istedik biri düştü 2 side öldü 9 haftalıkene ondan acaba kan pıhtılaşması ve kromozonlarda biş varmı diye hem bana he eşime bakıldı şimdi sadece kan pıhtılaşma tastim kaldı ondada bişi cıkmasa acabalarda kalacagız işte:)

gözün aydın canım sevindim bişi çıkmadığına. kan pıhtılaşması da çıkmaz umarım. dişin düzeldi mi bu arada?

Çok geçmiş olsun,şükür ki 2 tane evladınız var darısı başımıza diyorum,umarım herşey yolunda gider.Bazen Allah ın takdirine de bırakmak gerekiyor zamanı var demek ki daha öyle düşünün hakkınızda hayırlısı olsun

gözün aydın canım..hayırlısı olsun inşallah.

Çok geçmiş olsun..benimde tam 2ay oldu öğreneli..ilk 2 hafta öğrendiğimde çok kötüydüm şimdi yeni yeni toparlandım..burada birbirimize moral ,destek vermeye çalışıyoruz..hepimize bu zorlu süreçte sabır diliyorum..acil şifalar herkeze..

Günaydın kızlar hepinize :) ben okuldayım ama boşum şu anda. Burda hava içeriden çok güzel, insanın içi açılıyor ama dışarısı çoooook soğuk. Sizler nasılsınız?

Günaydın kızlar hepinize :) ben okuldayım ama boşum şu anda. Burda hava içeriden çok güzel, insanın içi açılıyor ama dışarısı çoooook soğuk. Sizler nasılsınız?

Günaydın:)bende annemlerdeyim.. çok soğuk gerçekten..atkısız beresiz çıkılmıyor..mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır hesabı :))

Son düzenleme:
Mol gebelikte uzman olan Kadın doğum doktoru arıyorum, uzmanlığını mol üzerinde yapmış doktor tavsiye edebilcek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…