- 16 Şubat 2013
- 2.717
- 18
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.501
Mol gebelikte uzman olan Kadın doğum doktoru arıyorum, uzmanlığını mol üzerinde yapmış doktor tavsiye edebilcek var mı?
Çok geçmiş olsun..benimde tam 2ay oldu öğreneli..ilk 2 hafta öğrendiğimde çok kötüydüm şimdi yeni yeni toparlandım..burada birbirimize moral ,destek vermeye çalışıyoruz..hepimize bu zorlu süreçte sabır diliyorum..acil şifalar herkeze..
Selam,bu konuda uzman bir doktor buldum ben Prof.Dr.Onur Bilgin cuma günü gidicem İzmir de oturuyorsan nasıl olduğunu söyleyebilirim.
İstanbuldayımonun bildiği uzman dr vardır belki burda, öğrenebilir misin?
Ben Mol Gebe olanların beta hcg değerlerinin normal gebeliğe göre çok fazla olduğunu okumuştum.Benim 7 haftalık olana kadar ki beta hcg değerim normal gebelik değerinden çok düşük ilerliyordu,yani normalde 30.000 lerde olması gerekirken benim 9.000 lerdeydi.Sizlerin değerleri nasıldı Beta Hcg değerleriniz kürtaj öncesi normale göre yüksekmiydi?
merhabalar bende 41 gün önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim..kanamam hala devam ettiğinden bugün doktora gittim ve mol gebelik olabileceğini söyledi..yarın tahlillerim yapılacak inş temiz çıkar.
merhabalar bende 41 gün önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim..kanamam hala devam ettiğinden bugün doktora gittim ve mol gebelik olabileceğini söyledi..yarın tahlillerim yapılacak inş temiz çıkar.
Ben değerlerin nasıl olduğunu hatırlamıyorum. yani anormal bi durum yoktu demek ki çünkü doktorlar ancak patoloji sonucu anladılar mol gebelik olduğunu
Ben Mol Gebe olanların beta hcg değerlerinin normal gebeliğe göre çok fazla olduğunu okumuştum.Benim 7 haftalık olana kadar ki beta hcg değerim normal gebelik değerinden çok düşük ilerliyordu,yani normalde 30.000 lerde olması gerekirken benim 9.000 lerdeydi.Sizlerin değerleri nasıldı Beta Hcg değerleriniz kürtaj öncesi normale göre yüksekmiydi?
benim gebeliğimde 2 kez beta hcg bakıldı ve anormal bir değer görünmedi..benimde pataloji sonucunda mol gebelik ortaya çıktı..
Benim nerdeyse her hafta bakıldı.İlk gittiğim doktor 5.haftaya girdiğimde betam 945 çıkınca düşük demişti hatta geç döllenme olmuş falan dedi ki o tamamen saçmalamıştı bir hafta gittiğimde embriyo var bile demişti.benim tahminen 20.000 lere çıkmıştı ki alındı zaten hemen.İlk kanamam olduğunda nedenlerini araştırırken mol gebelik diye bişey okumuştum ama beta nın çok yüksek olacağı yazdığı ve benimki de normalden düşük seyrettiği için kaale almamıştım başıma geldikafamda bir sürü soru var
bende hamileliğimde mol gebelikte olan kanama vs hiç olmadı..bende embriyo vardı hatta kalp atışını bile duydum 7 haftalıkken fakat dr çok yavaş atıyor heran kanaman başlar kaybedelirsin demişti zaten 1 hafta sonra kanamam oluştu ve kalp durması sonucu kürtaj oldum..
slm cnm yaa hala leke halinde oluyorr olmadım bi türlüü off antideprasan hapı alıyorum aldıgın ilaclardan dedilerr inşlhh öledirr
İstanbuldayımonun bildiği uzman dr vardır belki burda, öğrenebilir misin?
Çok üzüldüm gerçekten,her ikisi de kötü ama bebeği görüp de kaybetmek çok daha zordur eminim,ne kadar zamandır korunuyorsun yani doktor 1 sene mi beklemeni söyledi