- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.361
ay nasıl rahatladım bilemezsin.....valla....bizim durumumuzu bizim gibiler anlıyor yaaa.... burdaki hamile arkadaşlara sorduğumda anlamıyor bile hep unutmuşlar....
cnm çok saol....
bekle beni bebeişim 15 gün sonra kavuşuyoruz......:118:
Bak doktorunda herşey cok güzel demiş15 gün sonrada pıtpıtları duyacaksınız inşallah doktorunun cihazıda uygunsa sende dinlersin pıtpıtları :)
Ben ilk doktor muayenemde doktora sormustum kesenin içinde yolk sac varmıdır diye doktor bile şaşırdı :) Ben öyle demeseydim normal kesenin fotosunu verecekti ama ben sorunca yolk sacı hem gösterdi hemde ultrasonda cıktısını verdi.Bizler hep iyi şeyler duymak istiyoruz ayrıntısına kadar doktorlar bu kadar ince düşünemiyorlar.
ay cnm ilk defa duydum yaaa tamam bende söyleyeceğim...ona göre baksın ultrasonda...ama senin tabirinede çok uyuyor yani görüntü..
google yazıp bakabilirsin canım yolk sac diye eğer bilgi edinemezsen özelden ben sana o görüntünün resmini atmaya çalısırım.Şimdi çıkmam gerek misafirim gelecek aksam girerim yine.Hoşçakal...
zelihacım bende 5.haftamda gittiğimde belli belirsiz bir kese vardı küçücuk.doktor 15 gün sonra gel dedi ve o gün bugundu kalp atışlarınıda görmüş olduk...
endişe etme yani normal seyrinde seyrediyor şu anda seninkisi...
yalnız folik asite çok şaşırdım,senin daha önceden kullanman gerekirsi anlaşılan sen başlamamışsın bile.en azından doktorunu ara bebegın kucukken sana folik asit yazsın..
folik asitin önemi o kadar büyük kü.google bir araştırma yap görürsün...
hele bizim gibi sorunlu gebelikler yaşayanların folik asiti muhakkak kullanmaları lazım canım
bende 3 aydır folbiol kullanıyorum.mg açısından en yükseği oymuş doktorum öyle söylüyor...
birde zeliha senin son adet tarihin ne zaman?çizelgende 6+2 gözüküyorsun,aramızda bir haftamı var
google yazıp bakabilirsin canım yolk sac diye eğer bilgi edinemezsen özelden ben sana o görüntünün resmini atmaya çalısırım.Şimdi çıkmam gerek misafirim gelecek aksam girerim yine.Hoşçakal...
cnm ilk ultrason resmini bana gönderebilirmisin???
dr yüzde 90 dış gebelik dedi bir ihtimal kimyasal değerim düşerde kanamam acılırsa diye dış gebeliği önde tutmasının sebebi 4 ay önce hsg cektirdim rahimde yapışıklık cıktı
canım ablacım daha kanamam acılmadı en son gittiğim dr tekrar ölcüm istedi bir gün girmişti araya 34 çıktı ilaç verdi 1 hafta sonra gel inşşşş tutunur dış gebelikse bile erken müdahale edebiliriz korkma dedi görgümdüm herkesten bir dua istiyorum
merhaba banada 2 ay once mol gebelık teshısı konuldu. kurtaj olduktan sonra beta hcg 55 cıktı. 10 gun ıgne vuruldum degerım daha ıgnelerım bıtmeden sıfırladı. ıkı aydır degerım 0 cıkıyor. doguym kontrol hapı ıcıyorum myralon adında.. ınsallah ben ınanıyorum allah bıze tekrar bebek verecektır. 1 yıl sabretmemız gerekıyor...sayfalara coık ayrıntılı bakamadım ama galıba mol gebelık sonrası hamılelık yasayan arkadaslar var burada..
merhaba banada 2 ay once mol gebelık teshısı konuldu. Kurtaj olduktan sonra beta hcg 55 cıktı. 10 gun ıgne vuruldum degerım daha ıgnelerım bıtmeden sıfırladı. ıkı aydır degerım 0 cıkıyor. Doguym kontrol hapı ıcıyorum myralon adında.. ınsallah ben ınanıyorum allah bıze tekrar bebek verecektır. 1 yıl sabretmemız gerekıyor...sayfalara coık ayrıntılı bakamadım ama galıba mol gebelık sonrası hamılelık yasayan arkadaslar var burada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?