Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Bak doktorunda herşey cok güzel demiş 15 gün sonrada pıtpıtları duyacaksınız inşallah doktorunun cihazıda uygunsa sende dinlersin pıtpıtları :)
Ben ilk doktor muayenemde doktora sormustum kesenin içinde yolk sac varmıdır diye doktor bile şaşırdı :) Ben öyle demeseydim normal kesenin fotosunu verecekti ama ben sorunca yolk sacı hem gösterdi hemde ultrasonda cıktısını verdi.Bizler hep iyi şeyler duymak istiyoruz ayrıntısına kadar doktorlar bu kadar ince düşünemiyorlar.

ay cnm ilk defa duydum yaaa tamam bende söyleyeceğim...ona göre baksın ultrasonda...ama senin tabirinede çok uyuyor yani görüntü..

ay cnm ilk defa duydum yaaa tamam bende söyleyeceğim...ona göre baksın ultrasonda...ama senin tabirinede çok uyuyor yani görüntü..

google yazıp bakabilirsin canım yolk sac diye eğer bilgi edinemezsen özelden ben sana o görüntünün resmini atmaya çalısırım.Şimdi çıkmam gerek misafirim gelecek aksam girerim yine.Hoşçakal...

google yazıp bakabilirsin canım yolk sac diye eğer bilgi edinemezsen özelden ben sana o görüntünün resmini atmaya çalısırım.Şimdi çıkmam gerek misafirim gelecek aksam girerim yine.Hoşçakal...

tamam cnm saol...biraz araştıralım bakalım.........
bu arada kolay gelsin cnm sana......görüşürüz.

zelihacım bende 5.haftamda gittiğimde belli belirsiz bir kese vardı küçücuk.doktor 15 gün sonra gel dedi ve o gün bugundu kalp atışlarınıda görmüş olduk...
endişe etme yani normal seyrinde seyrediyor şu anda seninkisi...
yalnız folik asite çok şaşırdım,senin daha önceden kullanman gerekirsi anlaşılan sen başlamamışsın bile.en azından doktorunu ara bebegın kucukken sana folik asit yazsın..
folik asitin önemi o kadar büyük kü.google bir araştırma yap görürsün...
hele bizim gibi sorunlu gebelikler yaşayanların folik asiti muhakkak kullanmaları lazım canım

ay ben yarını bekleyemen hemen şimdi arayacağım valla:102:......niye yazmamış bakalım....

ay cnm ya hemen açtı telefonu sordum FOLBİOL kullanabilirsin dedi......öyle unutmuş gibi felan yapmadı veya bozuntuya vermedi...bu arada ultrason görüntüsündeki beyaz görüntünün yolk kesesi olup olmadığını sordum...çok küçüktü zaten kesen 4 mm o yüzden çok ayırt edilemiyordu.ama oydu dedi....içim rahat yarın folik asidimi alıyorum....

bende 3 aydır folbiol kullanıyorum.mg açısından en yükseği oymuş doktorum öyle söylüyor...
birde zeliha senin son adet tarihin ne zaman?çizelgende 6+2 gözüküyorsun,aramızda bir haftamı var

bende 3 aydır folbiol kullanıyorum.mg açısından en yükseği oymuş doktorum öyle söylüyor...
birde zeliha senin son adet tarihin ne zaman?çizelgende 6+2 gözüküyorsun,aramızda bir haftamı var

evet son adet tarihime göre öyle ama aslında aramızda 2 hafta var..çünkü bebiş 5 haftalık ultrasona göre....dr.geç döllenme dedi...çok şükür herşey yolundaymış ama 5.haftaya göre kese boyutu iyiymiş....
Bu konyu burcuyla konuşukta onunda ilk önce 1 hafta geriden gelmiş sonra ara kapanmış sonra 3 gün ara gözükmüş şimdide önde çıkmış ne enteresan....

çizelgeye göre
sat.22 mart
tdt 27 aralık

cnm ilk ultrason resmini bana gönderebilirmisin???

canım ablacım daha kanamam acılmadı en son gittiğim dr tekrar ölcüm istedi bir gün girmişti araya 34 çıktı ilaç verdi 1 hafta sonra gel inşşşş tutunur dış gebelikse bile erken müdahale edebiliriz korkma dedi görgümdüm herkesten bir dua istiyorum

Hakkında hayırlısı olsun canım,Rabbim bu zor sıkıntılı gününde yardımcın olsun.

merhaba banada 2 ay once mol gebelık teshısı konuldu. kurtaj olduktan sonra beta hcg 55 cıktı. 10 gun ıgne vuruldum degerım daha ıgnelerım bıtmeden sıfırladı. ıkı aydır degerım 0 cıkıyor. doguym kontrol hapı ıcıyorum myralon adında.. ınsallah ben ınanıyorum allah bıze tekrar bebek verecektır. 1 yıl sabretmemız gerekıyor...sayfalara coık ayrıntılı bakamadım ama galıba mol gebelık sonrası hamılelık yasayan arkadaslar var burada..

Merhabalar, çok şükür beta hcgnini sıfır oldugunu görmüşsünüz çok kısa sürede hemde bu sizin için çabucak toparlanmanızda artı avantaj saglayacaktır.Kimileri vardı 2-4 ayda anca beta hcg değerleri sıfırlanıyordu o yüzden şanslısınız.
Evet maalesefki buradaki hepimiz molzedeyiz.Rabbim çogumuzu çok bekletmeden müjdeli haberlerimizi verdik.İnşallah sende korunma süren bittiğinde böyle mutlu güzel haberler verirsin.Süreç zor sabır istiyor Allah yardımcın olsun.Zaman bir şekilde geçip gidiyor önemli olan kendini çok yıpratmadan süreci tamamlamak.Hakkında hayırlısı olsun.

canım g olsun sen ne ıgnesı kullandın ana yapılmadı bır ıgne ve ve 3 tanecık hap ıctım sadece kurtaj sonrası dogum kontrol o kadar ve sunuda belırteyım kan pırtılaşması olan ıcmıycekmış dogum kontrol hapı ben de kan pırtılaşması cıktı ve bana da geızakalı doktor verdıydı abıkı sonradan ogrendım kan pırtışaşması oldugunu kesın d.kontrol ıceceksenız test yaptırın bu kan pırtılaşması ayrı bır hastalık bebek tutunmuyor kan pırtılaşmasından dolayı benım dusuklerım oluyordu ve bu dusugum de de kan pırtılaşması testlerını sonrasında yaptırdım cıktı hamılelıkte ıgne yapıcam korunmamı kondomla yapıyorum benım 8 ay oldu evet erken bırakıpta korunmayı bırakan arkadaslar var hamıle olan sen kendın den bahsedermısın kacıncı hamılelıgındı parsıyelmı senınkı g olsun tekrar

Sunaaaaaaa nerelerdesın yahu bır kaybooldun tam kayboldun yahuuuuuuu telefonunu bılsem arıycam telaşlandırıyrsun bızı sevgıyle kallllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…