- Konu Sahibi burcuerdem
- #3.381
canım g olsun sen ne ıgnesı kullandın ana yapılmadı bır ıgne ve ve 3 tanecık hap ıctım sadece kurtaj sonrası dogum kontrol o kadar ve sunuda belırteyım kan pırtılaşması olan ıcmıycekmış dogum kontrol hapı ben de kan pırtılaşması cıktı ve bana da geızakalı doktor verdıydı abıkı sonradan ogrendım kan pırtışaşması oldugunu kesın d.kontrol ıceceksenız test yaptırın bu kan pırtılaşması ayrı bır hastalık bebek tutunmuyor kan pırtılaşmasından dolayı benım dusuklerım oluyordu ve bu dusugum de de kan pırtılaşması testlerını sonrasında yaptırdım cıktı hamılelıkte ıgne yapıcam korunmamı kondomla yapıyorum benım 8 ay oldu evet erken bırakıpta korunmayı bırakan arkadaslar var hamıle olan sen kendın den bahsedermısın kacıncı hamılelıgındı parsıyelmı senınkı g olsun tekrar
benım ılk gebelıgımdı.ılk gıttık keseyıde zaen net gorememıstı coook kucuk demıstı. 2 hafta sonra gel bakalım demıstı ben kalp atısı duyacagımı sanmıstımn. zaten tam doktor gunu kahverengı akıntım olmustu. hemn kurtaj oldum molar gebelık olabılır takıbı onerılır dıye yazıyordu. beta hcg dusmeyınce 10 gun bır ıgne vurundum sıfırladım sonra. aslında doktorum bana ınternetı yasakladı. esımde kadınlar kulubunu. ole mol gebelık yazıp kadınlar ulubu cıktınca ole tıkladım hamıle kalma suresıncede hep burdaydım.... cok ayrıntı bılmıorum hatta hıc bırsey bılmıyorum. bılmekte ıstemıyorum. doktoruma guvenıyorum.vardır bır hayır bakalım...ben beklerım 1 yıl buyuk ıhtımal...ole ıste...