- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.341
ay kızlar desenize yarın üçümüzde hastanedeyiz:94::94:.
ben daha ilk defa giricem ultrasona...6.haftayım şunun şurasında büyüdük artık görelim yavvv şu meleği.....
çok heyecanlıyım:18: ben hayatımda ilk defa kalp atışı görücem...duymakta nasip olur İNŞALLAH .....
SABAH SAAT 09:00 RANDEVUM VAR....SİZİNKİ KAÇTA....
BEN AKŞAM İŞE GELİNCE YAZARIM HEMEN:126:....SİZDE YAZIN OLURMU:13:???
kızlar bu ay okadar yalvardım herkese dua edin diye dualar bir nebzede olsa kabul oldum evet 3 yılın zorlu maratonnundan sonra hamile kaldım 6 haftalık ama değer pazartesi 24 çıktı çarşamba 27 dünyam başıma yıkıldı dış gebelik olabilir cumartesi tekrar tets yapılıp müdahale edecekler allah verede tüpüme bişey olamasın zan zar zor hamiile kaldım tüpümde alınsa büs bütün kalamıcam ne olur tekrar dualarınızı bekliyorum
canım çok saol inan 3 yıl boyunca bunu bekledim hayırlısı rabbim ne istemişse onu yaşıyoruz ALLAHIM hakımda en hayırlısını versin AMİNNNN YARIN AKMI KARAMI belli olcak dualarınıza çok ihtiyacım var
canım çok saol inan 3 yıl boyunca bunu bekledim hayırlısı rabbim ne istemişse onu yaşıyoruz ALLAHIM hakımda en hayırlısını versin AMİNNNN YARIN AKMI KARAMI belli olcak dualarınıza çok ihtiyacım var
oh ne guzel haber burcu senin bebis kac aylik
Allaha şükür bende güzel haberlerle döndüm.kalp atışlarnı gördük.doktor hersey şu anda yolunda gayet sağlıklı gözküyor dedi.
7+1 ultrasona göre,sata görede 7+3 arada sadece 2 gün var.zaten ilk aylar arada fark oluyor,3.aydan sonra fark kapanmaya başlıyor.kızımdan biliyorum...
rabbim isteyen herkese herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah...
Sagolasın canım inşallah sendende böyle güzel haberler alırız.18 haftalık çıktı bugün canım
EVET KIZLAR BEN GELDİM...
bugün sabah saat 09:00 da doktora gittik..ultrasona girdim(vajinal) doktor keseyi gördü..herşey normal dedi ve bebişime 4.5-5 haftalık dedi...pıt pıt ları duymak için 15 gün sonraya randevu verdi...ben farklı beklentilerle gitmiştim en azından duymasak bile görürüz diye düşünmüştüm...ama doktor ben sana demiştim seninki geç döllenme bugün sadece keseyi görebileceğimizi söylemiştim dedi.....ben bunları tamamen unutup farklı hayaller kurmuştum...eşimde aynı şeyi söyledi...biraz moralim bozuk geldim eve... biraz uyudum sonra perdeleri yıkamaya başladım....
rabbim bir daha göstermesin aklıma mol geldi...yaaaa....onada ilk haftalar öyle demiştik ama onda 2 hafta fark olduğu aklıma gelince içim rahatladı...şöyle zihnimi yokladım biraz..doktor molde hiç böyle 15 gün sonra gel pıt pıtlara bakarız dememişti hep 2 gün sonra tekrar gelin görüşelim deyip sürekli takip etmişti...demekki o zaman anlamıştı normal gitmediğini...
AMA BUNA HERŞEY NORMAL ZELİHA HANIM DİYOR BEN TEKRAR NORMALMİ GÜLSÜM HANIM DİYORUM TEKRAR TEKRAR DERKEN 3-4 DEFA SORDUM..SAOLSUN HİÇ KIRMADI HER SORUMA CEVAP VERDİ...ZATEN DR.RUMUN YÜZÜ GÜLEÇ SAĞOLSUN BENİ MOTİVE EDİYOR...
yanlız birde idrara bakalım dedi işte onu sormayı unutmuşum niye diye oda söylemedi.iltihap felan varnı onamı bakıcak..olmazsa yarın arıyacağım...yazık kadına benim gibi bir bela aldı başına....
15 günümüz var bakalım...gel tezkere gel tezkere bitsin bu gurbet...annen-baban pıt pıtlara hasret....
Oh maşallah tatlım seninde gözünaydın.
15 gün çabuk geçer :) Benim 1 ay sonra ben nasıl sabredicemİdrar enfeksiyonu için tahlil yapılmıştır büyük bir ihtimalle sen bol su içmeyi ihmal etme kese gelişimi için çok önemli
cnm peki bu ultrasonda görünen haftasının 1 hafta sonra takip etmesi sence normaldir..değilmi.....kese o kdara küçükdiki...bebek kesenin için de görünmeyecek kadar beyaz bir şey var...görünmüyor bile yani....seninde öylemiydi...ilk ultrason görüntün....
Çok normal canım hiç takma sen o konuları kafana benim ilk 10 gün gerideydi bebek büyüdükçe bir haftaya düştü bazende 3 güne düşüyor sonra tekrar bir hafta geriden geliyor.Bugünde büyük çıktı mesela 1 gün ultrason ölçümlerinde +-3 yazar oynama olabilir diye.Kesenin içindeki beyazlık bebek degilde yolk sac olabilir canım bebeğin beslenecegi çember yani bu iyiye işaret.Hatta benim gittigim doktor yolk sac varsa %99 saglıklı bir hamileliktir demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?