Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

yarın randevum 15:00'de inşallah güzel haberlerle döneriz canım

Hazancım çok üzüldüm yaaa Dış gebelik oldugu kesinmi canım? Belki kimyasaldır.Rabbim yardımcın olsun.

Kızlar benim gittigim hastahanede randevu yok.Ben ögleden sonra gitmeyi düşünüyorum hep uyurken gördük belki uyanıkken yakalarız umuduyla gidicez bakalım :) Güzel haberlerle döneriz inşallah 3müzde.
Rabbim mübarek cuma gününde mutlu güzel haberler almamızı nasip etsin.

canım cok uzuldum senın adına allahtan umıt kesılmez ablamın eskı komsusu 2 defa dış gebelık gecırdıydı ve ardına kızı oldu benım arkadasıın arkadası da dıs gebelık gecırmış bıseycıgı yok uzulme bıseycık olmaz kızlar sızınde guzel haberlerle gelmenızı temennnı edıyorum ben de gıtttım taner bey dıye ama başka doktr vardı mol gebelıkte dedım kurtaj zamanını nerdeyse 1 sene olmuş dedı rahım temız yumurtalıklar ıyı dedı bılemıyorum hesey allahtan dıyer aya ben den de haberlerı bekleyın bomba haberı bakalım ne zaman verecem he marmara arastırmaya gıt dedı ben gtmıycem tanbıkı amnıyosentez yapılabılır falan dedı hamılelık zamanında ama yaptırmam sanırım oyle bıseyde hepınızı opuyorum kendını de uzme canımmmmmmm bu taner bey goztepede aklımdayken soylıyeyım burada suna paylaşömıstı guz du benım gıttıgım doktorda oda suna taner bey gıbı yeter dedıııııııııııı bekleme suresını

dr yüzde 90 dış gebelik dedi bir ihtimal kimyasal değerim düşerde kanamam acılırsa diye dış gebeliği önde tutmasının sebebi 4 ay önce hsg cektirdim rahimde yapışıklık cıktı

Canım benim...Sakın, sakın üzülme....Bugün cuma...Senin için dualar edeceğiz.....

Ve sakın unutma;

!!!!!

Çaresizliği de yaratan O, Çareyi de yaratan O,

Mutluluğu da yaratan O, Mutsuzluğu da yaratan O,

Kalk, silkelen, kendine gel! Umutsuzluğa sarılma, umutsuzluk şeytandandır!

Ümit etmek Allah'tandır!

Ümitvâr ol, hayrı iste, korkma, yürü!..

canım çok saol inan 3 yıl boyunca bunu bekledim hayırlısı rabbim ne istemişse onu yaşıyoruz ALLAHIM hakımda en hayırlısını versin AMİNNNN YARIN AKMI KARAMI belli olcak dualarınıza çok ihtiyacım var

bugun cuma dualarimiz seninle

Üzülme canım Rabbim şifa versin.İnşallah fazla yıpranmadan atlatırsın.Dış gebelikte çok rastlanan bir durum ve çok şükür ki tedaviside var.Korunma süren bitince yine denersin elbet yüzün gülecek.Dualarımız seninle

Kızlar hepinize hayırlı cumalar.
Rabbim ettigimiz tüm duaları kabul eylesin (amin)
Doktora gittik çok şükür yine kapısından gülerek çıktım.Bebek sağlıklı ölçümleri haftası ile uyumlu çıktı.Okadar şekerdiki kıpır kıpırdı Gitmeden önce çikolata yedim birde meyvesuyu içtim maşallah çok hareketliydi.Erkek olduguda kesinleşti.2li testim iyi çıktıgı için doktor 3lüye gerek olmadıgını söyledi yaptırmıcaz yani.Son 1 ayda 1.5 kilo almısım Oda normalmiş.
Bir kaç gündürde bişeyler hissediyordum oda bebekmiş Allahıma şükürler olsun bugünleride gösterdiği için.Rabbim isteyen bekleyen herkese bu duyguları yasamayı nasip etsin.

Cahide ablacım inşallah hakkında hayırlısı olur melegin en kısa sürede sizlere sürpriz yapar :) Listeyide korunma süresi bitti diye değiştiricem.Rabbim bu sefer hayırlısıyla yüzünü güldürsün.
Kübra-Zeliha kızlar inşallah sizlerde güzel haberlerle dönersiniz.
Aksama misafirim var gelemeyebilirim ama mutlaka girmeye çalısıcam.Hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
Allaha şükür bende güzel haberlerle döndüm.kalp atışlarnı gördük.doktor hersey şu anda yolunda gayet sağlıklı gözküyor dedi.
7+1 ultrasona göre,sata görede 7+3 arada sadece 2 gün var.zaten ilk aylar arada fark oluyor,3.aydan sonra fark kapanmaya başlıyor.kızımdan biliyorum...
rabbim isteyen herkese herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah...

Gözünaydın canım maşallah

EVET KIZLAR BEN GELDİM...
bugün sabah saat 09:00 da doktora gittik..ultrasona girdim(vajinal) doktor keseyi gördü..herşey normal dedi ve bebişime 4.5-5 haftalık dedi...pıt pıt ları duymak için 15 gün sonraya randevu verdi...ben farklı beklentilerle gitmiştim en azından duymasak bile görürüz diye düşünmüştüm...ama doktor ben sana demiştim seninki geç döllenme bugün sadece keseyi görebileceğimizi söylemiştim dedi.....ben bunları tamamen unutup farklı hayaller kurmuştum...eşimde aynı şeyi söyledi...biraz moralim bozuk geldim eve... biraz uyudum sonra perdeleri yıkamaya başladım....

rabbim bir daha göstermesin aklıma mol geldi...yaaaa....onada ilk haftalar öyle demiştik ama onda 2 hafta fark olduğu aklıma gelince içim rahatladı...şöyle zihnimi yokladım biraz..doktor molde hiç böyle 15 gün sonra gel pıt pıtlara bakarız dememişti hep 2 gün sonra tekrar gelin görüşelim deyip sürekli takip etmişti...demekki o zaman anlamıştı normal gitmediğini...
AMA BUNA HERŞEY NORMAL ZELİHA HANIM DİYOR BEN TEKRAR NORMALMİ GÜLSÜM HANIM DİYORUM TEKRAR TEKRAR DERKEN 3-4 DEFA SORDUM..SAOLSUN HİÇ KIRMADI HER SORUMA CEVAP VERDİ...ZATEN DR.RUMUN YÜZÜ GÜLEÇ SAĞOLSUN BENİ MOTİVE EDİYOR...
yanlız birde idrara bakalım dedi işte onu sormayı unutmuşum niye diye oda söylemedi.iltihap felan varnı onamı bakıcak..olmazsa yarın arıyacağım...yazık kadına benim gibi bir bela aldı başına....
15 günümüz var bakalım...gel tezkere gel tezkere bitsin bu gurbet...annen-baban pıt pıtlara hasret....

Oh maşallah tatlım seninde gözünaydın.
15 gün çabuk geçer :) Benim 1 ay sonra ben nasıl sabredicem İdrar enfeksiyonu için tahlil yapılmıştır büyük bir ihtimalle sen bol su içmeyi ihmal etme kese gelişimi için çok önemli

cnm peki bu ultrasonda görünen haftasının 1 hafta sonra takip etmesi sence normaldir..değilmi.....kese o kdara küçükdiki...bebek kesenin için de görünmeyecek kadar beyaz bir şey var...görünmüyor bile yani....seninde öylemiydi...ilk ultrason görüntün....

Çok normal canım hiç takma sen o konuları kafana benim ilk 10 gün gerideydi bebek büyüdükçe bir haftaya düştü bazende 3 güne düşüyor sonra tekrar bir hafta geriden geliyor.Bugünde büyük çıktı mesela 1 gün ultrason ölçümlerinde +-3 yazar oynama olabilir diye.Kesenin içindeki beyazlık bebek degilde yolk sac olabilir canım bebeğin beslenecegi çember yani bu iyiye işaret.Hatta benim gittigim doktor yolk sac varsa %99 saglıklı bir hamileliktir demişti.

ay nasıl rahatladım bilemezsin.....valla....bizim durumumuzu bizim gibiler anlıyor yaaa.... burdaki hamile arkadaşlara sorduğumda anlamıyor bile hep unutmuşlar....
cnm çok saol....

bekle beni bebeişim 15 gün sonra kavuşuyoruz......
:118:

birde bana folik asit vermedi daha biliyormusun??????neden olabilir.???çokta önemlimi bu ilaç???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…