• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

canlarım değerim 9 çıktı dr düşürüyosun dedi kanaman hala yok bir hafta sonra 0 bulalım dedi çok canım yanıyor çok üzülüyorum bir bilseniz neler cekiyorum amaaaa yinede ALLAHIMA şükürlerrrrrrrrr olsunki
3 yılın sonunda hamile kaldım binlerce şükürrr

hazancım,kendi adıma konuşmam gerekirse bu üstteki mesajında begen butonuna bastım nedeni ise verdiğin güzel haberden ötürü.tüplerine bir zarar gelmeden atlattıgından dolayı canım.
daha önceki mesajlarımda dua ve geçmiş olsun dileklerimi yazmışdım...
hassas olmanda çok haklısın hazancım.zor günler geçirdğini biliyorum ama sen güçlü bir kadınsın bunuda atlatırsın.çok genç yaşında evlenmişsin.zorlu gebelikler geçirmişsin ama bir kızn var.onun için dahada güçlü olmak zorundasın.ben inanıyorum ki,ileriki zamanlarda saglıklı gebelik müjdeni duyacagız sendende...
Allah'dan hiçbir zaman ümit kesilmez.bu geçtiğin zorlu yolların akabinde emin ol ki mutluluk olacak....
rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah....

adete 10 gun kala hcg baktirmistim negatif cikti adetim 5 gun gecti yine test yaptim pozitif cikti kizlar bugun kan verdim 4 haftalik cikti kafam cok karisik

adete 10 gun kala hcg baktirmistim negatif cikti adetim 5 gun gecti yine test yaptim pozitif cikti kizlar bugun kan verdim 4 haftalik cikti kafam cok karisik

neden boyle oldu yoksa degerim cok yuksek yine mol mu o yuzdenmi:(

Canım bende bugün aklımdan seni geçirdim naptı nerelerde diye.Şükür hamile oldugun kesinleşmiş sen bence değere çok takılma önemli olan o değerin sürekli katlanarak artması ve sağlıklı ilerlemesi.Değer döllenmeyle alakalı yani molü at kafandan :)
Değerin kaç çıktı kese görülebilirmi?

hazancıgım k bakma tam ben ne yazdım sana bılemıyorum bıseyle yazdıgımı bılıyorum ama ınankı neler yazdım nasıl yanında olabılırdım bılemıyorum benımde hastanede yatan hastam vardı sonucumuzda kotu dedem hastaydı ve uzerıne cok hasytalandım fazla acamdım netıde hastanedeydım eve geldıkce actım kapadım ınsallah yanında olmusumdur tekrar g olsun ve benımde k bakma ne olur yanında olamadıysam manen sevgıyle kucak dolusu opucuklerımı yolluyorum sana tekrar g olsun

Canım bende bugün aklımdan seni geçirdim naptı nerelerde diye.Şükür hamile oldugun kesinleşmiş sen bence değere çok takılma önemli olan o değerin sürekli katlanarak artması ve sağlıklı ilerlemesi.Değer döllenmeyle alakalı yani molü at kafandan :)
Değerin kaç çıktı kese görülebilirmi?

daha doktora gitmedim sali gunu randevum var insallah dedigin gibidir canim ya bakalim sali gunu belli olucak

CNM benim yaaaa benimde 3 gün geçmişti test yaptırdım 3 haftalık çıkmıştı...1 hafta sonrada ultrasonla kontrolde 4,5-5 haftalık demişti doktor ve keseyi gördü....seninde öyle olmuştur...bakalım kan değerin kaç çıkıcak...ilk haftalar betahcg önemli.....güzel haberlerini bekliyoruz...

CNM benim yaaaa benimde 3 gün geçmişti test yaptırdım 3 haftalık çıkmıştı...1 hafta sonrada ultrasonla kontrolde 4,5-5 haftalık demişti doktor ve keseyi gördü....seninde öyle olmuştur...bakalım kan değerin kaç çıkıcak...ilk haftalar betahcg önemli.....güzel haberlerini bekliyoruz...

cok saol insallah guzel haberlerle gelirim

sizin gibi melek anneleri üzmek istemedim ama arkadaşlar siz bildiklerinizi annem bile bilmez sizler sayesinde ayaklanacam çok üzgüm

sizin gibi melek anneleri üzmek istemedim ama arkadaşlar siz bildiklerinizi annem bile bilmez sizler sayesinde ayaklanacam çok üzgüm

hazan cok gecmis olsun uzulme canim bu gunlerde gececek rabbim seninde en kisa zamanda yuzunu guldurur insallah rabbim sana sabir versin bu zor gunleri cabuk atlat

ah bi hatirlasam kac dedigi aradim 4 haftalik dedi kagit daha elime gecmedim ama galiba 28 000 gibi bisey dedi

Eminmisin 28 000 oldugundan öyle çıkması mümkün değil.4 haftalıgın degerleri bellidir.10 haftalıkda bile değer 28 000 olamaz.
keşke not alsaydın.bence derhal betahcg baktırmalısın....ben bile ultrasona görünmeden 4 kere betahcg yaptım gün aşırı

emin degilim canim ya hcg baktirdim zaten diyorum tam hatirlamiyorum 4 haftalik dedi normail dedigine gore bu hatirladigim yanlistir

emin degilim canim ya hcg baktirdim zaten diyorum tam hatirlamiyorum 4 haftalik dedi normail dedigine gore bu hatirladigim yanlistir

muhtemelen değeri yanlış hatırlıyorsundur.eğer sana bilgiyi veren işine vakıf biriyse 28 000 değerin cok yuksek oldugunu bilir ve söylerdir diye düşünüyorum.
zaten 1 tane bethcg ile olmaz.yenilemen lazım betchg ni bakalım 2 ye katlanma oranın nasıl.yüksek mi yoksa azmı yada normalmi.
malum mol yaşadığımız için bu çok önemli...

iyi iyi salıya az kalmış.hakkında hayırlısı olsun.umarım güzel haberlerle dönersin...
bu durumda başka bir ülkede olmakda çok zordur eminim.Allah yardımcın olsun canım....

saol insallah oyle olur guzel haberler alirim sorma cok zor dil bile bilmiyorum ki yoksa ikide bir doktoru arardim ne dediklerini anlamiyorum icimi rahatlatamiyorum:(

Back