Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

benım ılk gebelıgımdı.ılk gıttık keseyıde zaen net gorememıstı coook kucuk demıstı. 2 hafta sonra gel bakalım demıstı ben kalp atısı duyacagımı sanmıstımn. zaten tam doktor gunu kahverengı akıntım olmustu. hemn kurtaj oldum molar gebelık olabılır takıbı onerılır dıye yazıyordu. beta hcg dusmeyınce 10 gun bır ıgne vurundum sıfırladım sonra. aslında doktorum bana ınternetı yasakladı. esımde kadınlar kulubunu. ole mol gebelık yazıp kadınlar ulubu cıktınca ole tıkladım hamıle kalma suresıncede hep burdaydım.... cok ayrıntı bılmıorum hatta hıc bırsey bılmıyorum. bılmekte ıstemıyorum. doktoruma guvenıyorum.vardır bır hayır bakalım...ben beklerım 1 yıl buyuk ıhtımal...ole ıste...

geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmaz inşallah...

Kızlar nedir benim bu şanslızlığım yaaa
Hamileliğim boyunca korktugum tüm rahatsızlıklarımı yaşıyorum hep Yine bogazım şişti ve nezle oldum.İlaç içmeden asla geçmicek biliyorum ama içmekte istemiyorum napıcam yaaa

:) Hiç bir şey olmaz evelallah...:)

Yapacakların şu:

Biiirrr....Ihlamuru koy çaydanlığa....

İkiiiii......1 tane elmayı yıkayıp, dörde bölüp ve de çekirkelerini çıkardıktan ( çıkarmasanda olur ) sonra ıhlamurun içine atacaksın....

Üççç.....Mevsimi değil ama mandalina, yada portakalın kabuğunu soyup, yine bir kaç parçaya bölüp ıhlamurun içine atacaksın....( o an elinde ne meyve varsa hepsini koy )

Dörttt....Kesinlikle LİMONNNNN:)

Beşşş.....Tarçın,vs...aklına ne geliyorsa.....

Hepsini kaynat....İç sıcak, sıcak....

Sonra; hemen yatağa yat....Ki eminim yataktasın zaten....:)

Üstünü ört, sıkı sıkı....:) Terle....Terleyince üstünü hemen değiştir...Terin üstünde kurumasın....

Ve.....Şifa Allahtan....

Hepsini yap tamam mı güzelim...:)

Sevgiler....

Çok tşk ederim
Biraz önce ıhlamur yapmıstım içine bolca bunlardanda koyup birde öyle içeyim inşallah şifa olur.
12 haftalıkkende böyle bir hastalık geçirmiştim ilaçlarımı saklamıstım kadın dogumcu doktorumu aradım kullanabilirsin dedi çok kötü olursam hazırda dursunlar ::) Ama boğaz spreyinden sıkacagım en azından bogazımı rahatlatır.Çabucak atlatmayı umuyorum :)

merhabalar kızlar,

ben çok şükür iyiyimmm ... bulantılar devammm arada sıradada bel ağrım oluyorr aşermem var et falanda yiyemiyorummm ehh bunlarda normalll ben ayın 18 inde 2 li test için gitcemmm....

cahide abla taner beye gittin mi ne dediii.....

dış gebelik geçiren arkadaş için çok üzüldümmmm...

iyi haber alan arkadaşlarada çok sevindim.....

canlarım değerim 9 çıktı dr düşürüyosun dedi kanaman hala yok bir hafta sonra 0 bulalım dedi çok canım yanıyor çok üzülüyorum bir bilseniz neler cekiyorum amaaaa yinede ALLAHIMA şükürlerrrrrrrrr olsunki
3 yılın sonunda hamile kaldım binlerce şükürrr

gıttım ama kendısı yoktu izinlıymış baska doktor vardı oda hıç bakmadı tahlıllerıme

günaydın kızlar;

2,5 günlük istanbul seyahatinden sonra tekrar burdayım işimin başındayım...
dün acayip başım döndü sonra dayanamayıp istifar ettim öyle gözüm açıldı...bugün sabahtan beri bir çalkantı var midemde ama hadi hayırlısı kahvaltımı yapabildim...dün kahvaltından sonra başlamıştı...bugün öyle omaz inş.çünkü işteyim...çok zor oluyor işyerinde...
arada bir belim ağrıyor...belirtilerim bunlar...
onun haricinde bebeğimizin kalp pıt pıtlarını haftaya görüşecez...haftayı iple çekiyorum...:26::18:

burcu'cum bence hiç ilaç kullanma.doktorlar kullanın diyorlar ama ben kullanmamanı tavsiye ederim.
benimde kaç gündür dizim kopacak kadar ağrıyor,normalinde minoset kullanabilirim ama onu dahi kullanamıyorum((
çekeceğiz mecburen
geçmiş olsun canım...

Ah ahh içmemek için o kadar direndimki ama yenen yine ilaçlar oldu
Gece neredeyse her saat başı uyanmak zorunda kaldım çok huzursuz geçti mecburen kullandım inşallah birşey olmaz.Sabahtan beride bebeği hissedemiyorum galiba :18: :18: :18: Hep eşimin yüzünden bulaştı O kadar ilacını kullan bana geçmesin dedimde işte düşünebilene zaten ne güzel keyfim yerindeydi şimdi hiçbirşey yapamıyorum

geçmiş olsun demek yerine beğen e tıklamışsınız sonuçta gebeliğim sonlandı burda çoğu şeyi sizinle paylaştım tesselliye çok ihtiyacım vardı çok kırıldım

geçmiş olsun demek yerine beğen e tıklamışsınız sonuçta gebeliğim sonlandı burda çoğu şeyi sizinle paylaştım tesselliye çok ihtiyacım vardı çok kırıldım

cnm beğen tuşu bir nevi sana destek amaçlıydı..kusura bakma cnm kendi adıma amacım seni kırmak değildi..burada hepimiz kötü günler geçirdik halada o günleri atlatmış değiliz...cnm kendini ne olur çook üzme...sonuçta hamile kalma şansın var çok şükür daha kötüsü olmadan atlattın...bundan sonra çok daha iyi olacak...hepimiz buna inanıyoruz...ve bu yüzden burdayız....cnm sağlığın şu an çook önemli....kendine iyi bak güzel beslen...hemen toparlanki bir sonraki çalışmalar sonuç versin....rabbim dualarını kabul etsin...bak hepimiz dua ettik senin için neredeyse tüpün alınmasından bahsediyordun ama olmadı....rabbim beterinde beterinden saklasın....
ümidi kaybetmek yok-kendini çook üzmek yok

çok üzülüyorum yinede şükür hamile kaldım 3 yıldır dr dr geziyorum etrafımdakiler çok iğrenç insanlar onların baskıları yüzünden neler çektiğimi ALLAH bilir üzügünüm bu günlerde etrafımdakileri çok kırıyorum biri dokunsa bağıra bağıra çığlık çığlığa ağlarım

Hazancım, geçmiş olsun canım...

Öncelikle şunu demek isterim: Beğen butonuna basmak demek, eğer üzüntü bir şey paylaştıysan, üzüntünle üzülüyoruz manasındadır....

Bu yüzden arkadaşlara sakın kırılma...Hepimiz dualarımızla yanındayız...Zaten dualarla ayakta durmuyor muyuz?

Yaşadığın sıkıntı için üzülme desem...olmayacak....Tabiki çok üzüldün...üzüleceksin....

Ama sonuç, çok güzel olacak, inanıyorum buna....

Bütün güzellikler bizimle olsun İnşaALLAH.....Yüce rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize...........İsteyen herkese....

Bu arada;

Kaç yaşındasın Hazan?

Ve kendinden bahseder misin biraz? Kesin bahsetmişsindir de şimdi geriye dönüp okumak istemiyorum.....

Ne zaman geçirdin mol gebeliği? Korunma süren ne kadardı? vs....

canım çok saol ben 21 yaşındayım 7 yılık evliyim ilk gebeliğim mol 1 yıl korundum sonra olmadı hsg çektirdim 1ay sonra hamile kaldım 2 aylıkken düşük yaptım düşükten sonra kızıma hamile kaldım kızım doğdu doğalı korunmuyorum 2.5 yıldır tedavi görüyorum her türlü ama nasip bu ocak ayında tekrar hsg cektirdim bu ay hamile kaldım ama malesef kaybettim mol türü komplet doğumum çok zordu doğum sırasında bittikten sonra daha masadayken kürdaş oldum o kürdaş hayatımı mafettti yapışıklık olmuş canım şimdilik bu kadar bunlar anlatabildiklarim diyerleri için anlatmak bir ömür sürer

cnm benim yaşadığın gerçekten kolay şeyler değil ama en azından kızın var bir tane yavrun var...ben senin hiç çocuğun yok sanıyordum...bak bir umut ışığı daha yandı kafamda...bence olucak bu iş....daha yaşında çok küçükmüş...bir dakika yaaa sen 14 yaşındamı evlendin...
yaşın küçük olduğu için bunları yaşmaış olabilirmisin???yaşın şuan annelik için çok güzel daha önünde 10 yıldan fazla var..rabbim hayırlı ömürler versin...olucak olucak...
etraftakileride boşver..herkes kendine baksın...

evet yaşım küçük olduğundan mol gecirdim ama bunlarada şükür eşimin arkadaşının eşi mol yüzünden rahimi alındı kanserecevirdi geçen gün duydum çok üzüldüm defalarcaşükrettim

Son düzenleme:

Öyle şey olurmu hiç tatlım bizlerde üzüldük tabikide yaşadıgın olay için ama destek amaçlı beğenmeler olmuştur.Sadece beğenme olsa haklısın diyeceğim ama çoğu kişi geçmiş olsun dileklerini üzüldüklerini zaten belirtmişlerdi sana.Hem bak çok şükür hamile kalabiliyorsun ve kimi dış gebeliklerde tüpler bile alınıyor çok şükür ugrastırmadan gebeliğin sonlanıyor birde bu yönden düşün.
Saglıklıda olsa bir evladın varmış korunma süren bitince Allahın izniyle yine olur yeterki sen üzülme Rabbimin vardır bir bildiği umudunu yitirme eminimki sende burada bizlere güzel haberlerini vereceksin.Biraz ara ver vücudun kendini toparlasın kafanı dağıt herşey yoluna girecektir.Eğer seni kırdıysakta kendi adıma özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…