- 14 Temmuz 2008
- 177
- 40
- 648
- Konu Sahibi burcuerdem
- #3.321
zannedersem profilindeki bebegın dogum tarihini siliyorsun ama emin degilimistersen yöneticelere bir sor
Teşekkür ederim ceren2012,profilimde bir bakayım halledemezsem tekrar sorarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zannedersem profilindeki bebegın dogum tarihini siliyorsun ama emin degilimistersen yöneticelere bir sor
bu arada birşey sorucam ben şu ismimin altındaki takvimi nasıl kaldırıcam,her gördüğümde moralim bozuluyo
O kadar küçüksün ki güzelim....Bekleseydin....Neyse bundada hayır vardır...Hep güzel şeyler düşün...Sonu güzel olacak İnşaAllah....
Ben ise; 34 yaşındayım....1 yıl bekleme sürem var...6. ayı bitirdim çok şükür...Kaldı 6 ay...:)
Her şeyin hayırlısı...Yüce Rabbim hayırlı, güzel şeylerle karşılaştırsın...
senle ben kaldık canım yarın doktora gıdecem bakalım sunanın doktoruna taner beye ne dıycek bakalımmmmmmmm
sorma çıldırttılar beni
bende saydım döktüm
Link verebilir misiniz...Konuyu algılayamadım...
Sizi üzene, birazda ben sayayım dökeyim....:)
pariscim tebrik ederim.gönlünü ferah tut canım,Allahın izniyle bir sey olmaz...
benimda yarn randevum var,daha kalp atışınıda göremedim.umarım bir problem olmadan görmem nasip olur...
cümleten iyi haberlerle döneriz inşallah....
bendede nedense gereğinden fazla bir rahatlık var ama çözemiyorum neden anlamlandıramıyorum.aksine çok endişeli olmam gerekir ama....:26:
elegans Allah analı babalı büyütsün bebişini çokk sevindim
bebegin kalp atislari ne zaman duyuluyor insallah guzel haberler alirsin
kızlar bu ay okadar yalvardım herkese dua edin diye dualar bir nebzede olsa kabul oldum evet 3 yılın zorlu maratonnundan sonra hamile kaldım 6 haftalık ama değer pazartesi 24 çıktı çarşamba 27 dünyam başıma yıkıldı dış gebelik olabilir cumartesi tekrar tets yapılıp müdahale edecekler allah verede tüpüme bişey olamasın zan zar zor hamiile kaldım tüpümde alınsa büs bütün kalamıcam ne olur tekrar dualarınızı bekliyorum
canım allah razı olsun inşşşşşşşşşş inşşşşş
kızlar bu ay okadar yalvardım herkese dua edin diye dualar bir nebzede olsa kabul oldum evet 3 yılın zorlu maratonnundan sonra hamile kaldım 6 haftalık ama değer pazartesi 24 çıktı çarşamba 27 dünyam başıma yıkıldı dış gebelik olabilir cumartesi tekrar tets yapılıp müdahale edecekler allah verede tüpüme bişey olamasın zan zar zor hamiile kaldım tüpümde alınsa büs bütün kalamıcam ne olur tekrar dualarınızı bekliyorum