• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

O kadar küçüksün ki güzelim....Bekleseydin....Neyse bundada hayır vardır...Hep güzel şeyler düşün...Sonu güzel olacak İnşaAllah....

Ben ise; 34 yaşındayım....1 yıl bekleme sürem var...6. ayı bitirdim çok şükür...Kaldı 6 ay...:)

Her şeyin hayırlısı...Yüce Rabbim hayırlı, güzel şeylerle karşılaştırsın...

senle ben kaldık canım yarın doktora gıdecem bakalım sunanın doktoruna taner beye ne dıycek bakalımmmmmmmm

Link verebilir misiniz...Konuyu algılayamadım...

Sizi üzene, birazda ben sayayım dökeyim....:)

:1:hamilelik diye bir topik açmış bir hatun,orada sevgilisiyle ilişkiye girmiş hamile kalmış,bende doğal olarak çok sinirlendim.
ne olacak yani o çocuk sonra.e tabi en hassas konum benim bebek mevzusu.kürtajın 'k' sı bile sinirlerimi zıplatıyor..
Allah ıslah etsin böyle insanları ne diyeyim,hadi yaptın bir halt korun bari yazık değilmi günde bir sürü bebek kürtaj denen lanet bir seyin yüzünden yok ediliyor...
insanın kanına dokunuyor böyle şeyler....

Yarın doktor kontrolumuz var :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
Hala şu tedirginliğimi üzerimden atamadım en önemli kontroller bu dönemde kızlar inanın.Yarınki kontrolude inşallah Allahın izniyle sorunsuz atlatırız.
:27: :27: :27: :27:

benimda yarn randevum var,daha kalp atışınıda göremedim.umarım bir problem olmadan görmem nasip olur...
cümleten iyi haberlerle döneriz inşallah....
bendede nedense gereğinden fazla bir rahatlık var ama çözemiyorum neden anlamlandıramıyorum.aksine çok endişeli olmam gerekir ama....:26::31:

benimda yarn randevum var,daha kalp atışınıda göremedim.umarım bir problem olmadan görmem nasip olur...
cümleten iyi haberlerle döneriz inşallah....
bendede nedense gereğinden fazla bir rahatlık var ama çözemiyorum neden anlamlandıramıyorum.aksine çok endişeli olmam gerekir ama....:26::31:

bebegin kalp atislari ne zaman duyuluyor insallah guzel haberler alirsin

ay kızlar desenize yarın üçümüzde hastanedeyiz:94::94:.
ben daha ilk defa giricem ultrasona...6.haftayım şunun şurasında büyüdük artık görelim yavvv şu meleği:emir_bebek::nazar:.....
çok heyecanlıyım:18: ben hayatımda ilk defa kalp atışı görücem:16:...duymakta nasip olur İNŞALLAH:16:.....
SABAH SAAT 09:00 RANDEVUM VAR....SİZİNKİ KAÇTA....
BEN AKŞAM İŞE GELİNCE YAZARIM HEMEN:126:....SİZDE YAZIN OLURMU:13:???

kızlar bu ay okadar yalvardım herkese dua edin diye dualar bir nebzede olsa kabul oldum evet 3 yılın zorlu maratonnundan sonra hamile kaldım 6 haftalık ama değer pazartesi 24 çıktı çarşamba 27 dünyam başıma yıkıldı dış gebelik olabilir cumartesi tekrar tets yapılıp müdahale edecekler allah verede tüpüme bişey olamasın zan zar zor hamiile kaldım tüpümde alınsa büs bütün kalamıcam ne olur tekrar dualarınızı bekliyorum :14::14::14::14::14:

kızlar bu ay okadar yalvardım herkese dua edin diye dualar bir nebzede olsa kabul oldum evet 3 yılın zorlu maratonnundan sonra hamile kaldım 6 haftalık ama değer pazartesi 24 çıktı çarşamba 27 dünyam başıma yıkıldı dış gebelik olabilir cumartesi tekrar tets yapılıp müdahale edecekler allah verede tüpüme bişey olamasın zan zar zor hamiile kaldım tüpümde alınsa büs bütün kalamıcam ne olur tekrar dualarınızı bekliyorum :14::14::14::14::14:

canım bütün dualarım seninle olucak.....yanlız sana bir şey anlatayım....
işyerinde arkadaşım var adet gecikmesi oldu ağrıları başladı ve üzerine kanamaları başladı arkadaş ilk önce adet olduğunu sandı ama öyle sancılandıki hastaneye kaldırıldı..hastaneye kaldırılınca gördükler ki dış gebelikmiş sağ tüpünde kalmış kanamalı düşük yapıyor...aynı zamandada apandisi patlamış haberi yok...
2 ameliyata girdi apandisi alındı sonrada sağ tüpü......ben ondan çok üzülmüştüm...o buna şükür diğer sol tüpüm sağlıklı en azından dedi...ümidini kaybetmedi..2 ay sonra hamile olduğunu öğrendi....nasıl olsa hemen olmaz diye korunmamış 2.ayda oldu...ben onu gördükten sonra sanada gönlünü ferah tut derim...tabi demesi kolay ama dua et kalbini gönlünü aklını rahatlat..kötü şeyler düşünme....belkide hiçbirşey olmayacak....belkide dış gebelik felan değil kimyasal gebelik diye birşey var boş gebelik belkide o sadece tahminde bulunmuşlar zaten...bakalım pazartesi mübarek günlerdendir.hayırlısını versin rabbim...pazartesi belki tam tesi mutlu bir haber alırsın belli olmaz....

hazancım canım çok üzüldüm.ama Allahdan ümit kesilmez.kesin olarak dış gebelik teşhisi konuldumu

Back