- 19 Ocak 2011
- 830
- 13
- 98
- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.281
artışın bire bir olmuş zeliha çok iyi
muhtemelen çarşamba keseyi görürsün
kızlar 22 nısan gunu dogum yaptım 37 haftalık sezeryan ıle dogum yaptım oglum ıyı sukurler olsun bndee ıym darısı basınıza kızlar allah herkeze nasıp etsın annelık duygusu tatdırmayı
kızlar 22 nısan gunu dogum yaptım 37 haftalık sezeryan ıle dogum yaptım oglum ıyı sukurler olsun bndee ıym darısı basınıza kızlar allah herkeze nasıp etsın annelık duygusu tatdırmayı
Zelihacım değerin gayet güzel
Bu hafta görebileceksin bebişinin keseciğini :)
inş.burcucum cuma buluşma günü ayarladık bakalım bizi nasıl karşılayacak......
sende valla yolu yarılamak üzeresin cnm yaaa maşallah herşeyde yolunda çok şükür....sonuna kadarda böyle olur inş...
birşey sorucam pıt pıtları ne zaman duymuştun??????:26:
Hakkında hayırlısı olsun canım.Çok şükür bugünlere kadar gelebildik hayırlısıyla şu cuma gününüde bir atlatsam ölçümler yapılacakmıs haftasıyla uyumlumu degilmi diye ondan sonrada detaylı ultrason,şeker yüklemesi var ilerleyen haftalarda.Her bir doktor kontrolü stresli oluyor sende yaşayacaksın bunları hazırlıklı ol :)
Ben ilk kalp atısını 6+3 ken devlet hastahanesine gitmiştim orada ögrenmiştim atmaya başladıgını.Değerine göre sanırım seninde geç yumurtlama olmuş o yuzden 5.ci haftana yeni giriyor olabilirsin keseyi gördükten 10-14 gün sonra pıtpıtları duyarsın inşallah.
ya desene haftaya kadar beklemeye devam...neyse kesemizi bir görelim bakalım...evet benim hesaplarıma görede geç döllenme gibi...hayırlısı bakalım...
senin bir cuma günüydü sanki öyle kalmış aklımda....
Biraz önce sınav sonuçlarımı öğrendim bir dersten kötü not almışım...diğer 6 dersimde süpeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr....
Allahım ne güzel haftalar bunlar....hem hamile oloduğumu öğrendim hem öğretmenliğe bir adım dahah yaklaştım.....yaşasın....................
Geç olmuş olması önemli degil zaten yeterki saglıklı olsun.Benimde bir hafta geriden geliyor bazen arayı 3 güne indiriyor bazen yeniden bir hafta oluyor :) Ultrason ölçümleriylede alakalı olabilir.Normalde 6 mayısta tam 1 ay oluyor doktora gitmeyeli malum pazar günü oldugu için cuma günü gidicem biraz geç gitmek istiyorum şöyle ögle saatlerinde çünkü bebeği hiç hareket ederken göremedim sürekli uyuyor belki uyanıkken yakalarız hayaliyle bakalım artık :)
Sen tekrardan beta hcg baktıracakmısın?
Tebrikler canım.Bu sene pek şanslısın hep böyle devam etsin :)
Sen aöf mi okuyorsun?
Oyy masallahh 2.bebişimizde gelmiş
Rabbim hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin kübracım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün.İsmini ne koydunuz ona göre listeyi düzelteyim?
amın canım cumlemızınkını tmm opucuklerını ıletırım oglumaRABBİM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN....
BU ÖPÜCÜKLER YAKIŞIKLI OĞLUNA
Almadım sonucmu canım elegans analı babalı buyut canım kızlar sızler nasılsınız hepınızı opuyorum
elegans Allah analı babalı büyütsün bebişini çokk sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?