• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

kizlar bugun test yaptim pozitif cikti hamileyim ama sevinemiyorum icimde hep bi korku var ne olur beni biraz rahatlatin :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

kizlar bugun test yaptim pozitif cikti hamileyim ama sevinemiyorum icimde hep bi korku var ne olur beni biraz rahatlatin :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

TEbrikler canım.Şükür etmelisin ki Rabbim senide çok bekletmeden müjdeli haberini aldırdı.Allahım tamamına erdirsin saglıcakla herşey yolunda ilerlesin.Yaşadıgın tedirginliği burdaki herkes yaşadı maalesef ama inan hep güzel şeyler duydugun zaman hepsi gelip geçecek içini tatlı heyecanlar saracak :) Takiplerinide ihmal etme Allahın izniyle herşey yolunda olacak :16: :16: :16: :16:

cok saol beni en iyi siz anlarsiniz diye ilk sizinle paylasmak istedim insallah hepimiz saglikli sihatli kucagimiza aliriz :16:

O kadar küçüksün ki güzelim....Bekleseydin....Neyse bundada hayır vardır...Hep güzel şeyler düşün...Sonu güzel olacak İnşaAllah....

Ben ise; 34 yaşındayım....1 yıl bekleme sürem var...6. ayı bitirdim çok şükür...Kaldı 6 ay...:)

Her şeyin hayırlısı...Yüce Rabbim hayırlı, güzel şeylerle karşılaştırsın...

cnm hayırlı olsun rabbim tamamına erdirir inşallah....bir şey olmayacak inş....betahcg testlerini düzenli yaptır...için rahatlatır....düzenli artış olup olmadığını rahatlıkla görebilirsin....ben öyle rahatladım......ay allahım çok bereketli bir aydayız yaaaaaaaaaaaa maşallah:nazar::nazar::nazar:

şu betahcg artışları hakkında şöyle birşey dikkatimi çekti bugün ben geçen seneki yani mol gebeliğimde günlük tutuyordum orada yazdıklarıma göre 6. hafta diye gittiğimizde oran 1200lerdeydi...normalde 6 .haftada 2500 lerin üzerinde olması gerekiyordu...tabi ozaman tecrübeli olmadığımız için anlamıyorduk bu oranlaradan ve normal zannediyordur...
birde şöyle bir şey var mesela bazı mol gebeliklerde beta hcg 5 katı anormal şekilde yükselme görürken bazılarımızda beta hcg az yükseldi...bu da ayrı bir tespit...

cok saol insallah hayirli olur rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin icimde hep korku var RABBIM hepimizin bebislerini korusun:34:

Uyuşukluk bir tek bendemi var yaaa sürekli uyumak hiçbir iş yapmak istemiyorum :9: :9: :9: :9:

sorma cnm ya bende çok uyuyorum:37:....bazen içimde enterasan şeyler oluyor sanki...bi anda elim kolum düşüyor....konuşamıyorum bile:23:.....herhalde hem baharın BEBİŞLERİN etkisi galiba.....:emir_bebek::emir_bebek::71:

tamam canim off burda hemen randevu vermiyorlarki taa ayin 15 de:(

sen fransadasın değilimii?? evet duydum avrupadaki bu hastanelerin randevu sıkıntısını benim görümcemde ingilterede mesela hem pahalı hemde randevu almak zor diye yazın türkiye gelince hepsini halledip gidiyor...özellikle diş tedavisinde...rabbim yardımcın olsun...gurbetçilik zor iş...
kaldı 13 gün sabır inş...

ceren dün akşam ne yapmışşsın sen öyle arkadaşım beni çağarsaydın tek bırakmazdım seni....:13:
hamilemiyim topiğinden bahsediyorum....
beğeni yaptım cnm bende yazdım birşey...
bizim burda canımız çıksın hamilel kalalım veya sıkıca konulaım diye onlar neler yapıyorlar...
rabbim ıslah etsin....

:9::9::9::9:
sorma çıldırttılar beni
bende saydım döktüm:9:

Elegancee66 bebeğini yeni okudum hayırlı uğurlu olsun,Allah analı babalı büyütsün,Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip eder inşallah(amin)

bu arada birşey sorucam ben şu ismimin altındaki takvimi nasıl kaldırıcam,her gördüğümde moralim bozuluyo:(

Back