- Konu Sahibi burcuerdem
- #3.301
kizlar bugun test yaptim pozitif cikti hamileyim ama sevinemiyorum icimde hep bi korku var ne olur beni biraz rahatlatin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar bugun test yaptim pozitif cikti hamileyim ama sevinemiyorum icimde hep bi korku var ne olur beni biraz rahatlatin
cok saol beni en iyi siz anlarsiniz diye ilk sizinle paylasmak istedim insallah hepimiz saglikli sihatli kucagimiza aliriz
Uyuşukluk bir tek bendemi var yaaa sürekli uyumak hiçbir iş yapmak istemiyorum
cok saol insallah hayirli olur rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin icimde hep korku var RABBIM hepimizin bebislerini korusun
tamam canim off burda hemen randevu vermiyorlarki taa ayin 15 de
ceren dün akşam ne yapmışşsın sen öyle arkadaşım beni çağarsaydın tek bırakmazdım seni....:13:
hamilemiyim topiğinden bahsediyorum....
beğeni yaptım cnm bende yazdım birşey...
bizim burda canımız çıksın hamilel kalalım veya sıkıca konulaım diye onlar neler yapıyorlar...
rabbim ıslah etsin....
Uyuşukluk bir tek bendemi var yaaa sürekli uyumak hiçbir iş yapmak istemiyorum
bu arada birşey sorucam ben şu ismimin altındaki takvimi nasıl kaldırıcam,her gördüğümde moralim bozuluyo