- Konu Sahibi burcuerdem
- #3.301
kizlar bugun test yaptim pozitif cikti hamileyim ama sevinemiyorum icimde hep bi korku var ne olur beni biraz rahatlatin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar bugun test yaptim pozitif cikti hamileyim ama sevinemiyorum icimde hep bi korku var ne olur beni biraz rahatlatin![]()
cok saol beni en iyi siz anlarsiniz diye ilk sizinle paylasmak istedim insallah hepimiz saglikli sihatli kucagimiza aliriz![]()
kizlar bugun test yaptim pozitif cikti hamileyim ama sevinemiyorum icimde hep bi korku var ne olur beni biraz rahatlatin![]()
Uyuşukluk bir tek bendemi var yaaa sürekli uyumak hiçbir iş yapmak istemiyorum![]()
![]()
![]()
![]()
cok saol insallah hayirli olur rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin icimde hep korku var RABBIM hepimizin bebislerini korusun![]()
tamam canim off burda hemen randevu vermiyorlarki taa ayin 15 de![]()
ceren dün akşam ne yapmışşsın sen öyle arkadaşım beni çağarsaydın tek bırakmazdım seni....:13:
hamilemiyim topiğinden bahsediyorum....
beğeni yaptım cnm bende yazdım birşey...
bizim burda canımız çıksın hamilel kalalım veya sıkıca konulaım diye onlar neler yapıyorlar...
rabbim ıslah etsin....
Uyuşukluk bir tek bendemi var yaaa sürekli uyumak hiçbir iş yapmak istemiyorum![]()
![]()
![]()
![]()
bu arada birşey sorucam ben şu ismimin altındaki takvimi nasıl kaldırıcam,her gördüğümde moralim bozuluyo![]()