-
- Konu Sahibi burcuerdem
evet canım yarın geliyor...eşim çok ısrar etti ilaç getireyim ben diye ama.ben doktoru bekledim..sorma geceleri falan uyuyamıyorum..eşime patlıyorum sürekli..sigarayı artırdım...oruçla şimdi iyice zorlaşacak heralde....nefes alamıyorum sanki yaya söktürücü filan vermesi gerekiyordu.ben de onun için aramıştım zaten.çoook haklısın ya menepoz gibi ne bu ya.doktor yarın geliyor dimi????
evet canım yarın geliyor...eşim çok ısrar etti ilaç getireyim ben diye ama.ben doktoru bekledim..sorma geceleri falan uyuyamıyorum..eşime patlıyorum sürekli..sigarayı artırdım...oruçla şimdi iyice zorlaşacak heralde....nefes alamıyorum sanki ya
yarın gitsene hemen baksın çaresine.öfff çarşambamı çıkıyor tahlil sonuçların???
ay bide o var..normalde 20 gün sonra çıkar demişti doktor...netten bakıyorum eski tahliller görünüyor.hormon tahlilleri görünmüyor
aynen geçti birde aklıma ne geldi.bana labatuvarda bişey söylemediler..doktor yukarda kendi söyledi bana..sana bazı tahliller 20 gün sonra çıkacak demediler mi diye konuştu.Şimdi aklıma kötü şeyler geliyor.Ya labatuvardakiler fark etmedilerse diye kafama takılıyor.düşünsene boşu boşuna beklenmiş 1 ay olacak.ay düşündükç sinirlerim geriliyor kız20 günü geçmedi mi yaaaa??????????*
aynen geçti birde aklıma ne geldi.bana labatuvarda bişey söylemediler..doktor yukarda kendi söyledi bana..sana bazı tahliller 20 gün sonra çıkacak demediler mi diye konuştu.Şimdi aklıma kötü şeyler geliyor.Ya labatuvardakiler fark etmedilerse diye kafama takılıyor.düşünsene boşu boşuna beklenmiş 1 ay olacak.ay düşündükç sinirlerim geriliyor kız
yarın doktor çok doluymuş bide benimde yarın şirkette işlerim var..çarşamba sabah erkenden gidicem artık..neyse boşver beni sen neler yaptın anlat bakalım..hayat nasıl gidiyoray yok ya rahat ol canım lütfen beklemezsin doktora anlatırsın.yarın gir istersen...
yarın doktor çok doluymuş bide benimde yarın şirkette işlerim var..çarşamba sabah erkenden gidicem artık..neyse boşver beni sen neler yaptın anlat bakalım..hayat nasıl gidiyor
karnım ağrıyordu geçti iyiceyim napim ya tatil işte.oruç biraz zorlamaya başladı.bugün adet olmam lazım hala gelmedi ama habercileri dolaşıyor üstümde...
ay evet oruç benide çok sersem etti...Kız tam başında olacaksın sonra orucada alışmak zor olur ya...
evde test varsa bi denesene kısmet hiç belli olmazvalla niyetliyim zorluyo akşam yarın nasılsa adet olurum ama olsun ben yinede niyet edeyim dedim.sabah olurdum hep bekledim gelmedi.şüphelenmeye başlıyorum yavaş yavaş.test yapsam çıkar mı ya????
evde test varsa bi denesene kısmet hiç belli olmaz
Ayşe halimize gülüyorum valla..Hacı bekler gibi bekliyoruz bu ne ız ya:)))))))))999ya bir kaç gün geçsin diyorum bir taraftanda.test var da bekleyeyim ben sabah adet sancısıyla uyandım aha geldi dedim yok şimdide geçti sancım gelir gibi geliyor.
Ayşe halimize gülüyorum valla..Hacı bekler gibi bekliyoruz bu ne ız ya:)))))))))999
bekleyen derviş muradına ermiş.beni pek bekletmezdi ya günahını almayım şimdi...[/QUOTE
belki bugün orucunu yarım bırakmak istememiştir
bekleyen derviş muradına ermiş.beni pek bekletmezdi ya günahını almayım şimdi...[/QUOTE
belki bugün orucunu yarım bırakmak istememiştir
belki de sağolsun çok düşünceli
tünaydın kızlarrr bende niyetliyim Allahım kabul ederse inş sizlerinkide kabul olsun...Bugün kan vermeye gitcektik sözde eşim yarın gidelim dedi kıramadım onu yarın gidicez hem bugün bizim ilk evlilik yıldönümümüzherhalde bugünü değerlendirmek istedi sürprizlere açığım bakalım neler olacak bugün giremeyebilirim sizi haberdar ederim şu kasık agrımda geçmedi gitti saglı sollu yumurtalık tarafım agrıyor üşüttümmü enfeksiyonmu kaptım yumurtamı çatlattım yoksa molmu tekrarladı bilemiyorum ama bakalım hayırlısı artık dua edin benim içinde kötü bişey olmasın öpüyorum sizi görüşürüzzzzz
tünaydın kızlarrr bende niyetliyim Allahım kabul ederse inş sizlerinkide kabul olsun...Bugün kan vermeye gitcektik sözde eşim yarın gidelim dedi kıramadım onu yarın gidicez hem bugün bizim ilk evlilik yıldönümümüzherhalde bugünü değerlendirmek istedi sürprizlere açığım bakalım neler olacak bugün giremeyebilirim sizi haberdar ederim şu kasık agrımda geçmedi gitti saglı sollu yumurtalık tarafım agrıyor üşüttümmü enfeksiyonmu kaptım yumurtamı çatlattım yoksa molmu tekrarladı bilemiyorum ama bakalım hayırlısı artık dua edin benim içinde kötü bişey olmasın öpüyorum sizi görüşürüzzzzz
burcu nefesimi kestin bu ne hız canım ya şumu bumu omu....mol tekrarlar mı hiç ilahi ya güldürdün beni...neyse tatlım nice nice senelere inş....
canım tebrik ederim..daha nice yıllara inşallah