Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

elimizden ne gelirse tabikide yapmaya hazırım istersen bi modlarla konuşalım onlardan böyle bi konu acılmasını isteyelim daha etkili olabilir en azından sabitleştirebilirler herkes görür yada biz açalım hiç farketmez ben bugün tüm gün nette olurum eşim yok ewde bekliyorum seni...bu arada psıkolıjının düzelmesine sevindim hep böyle güçlü ol tamam mı bebiş gelene kadar hep umutla beklicezzz

tamam canım olur.az çok ucundan bir yardımımız dokunursa ne mutlu bize

ya da biz konu açalım sorun olmaz dimi.mesela başlık haydi kızlar afrikaya yardım ediyoruz olabilir nasıl?

konuyu nereye açacıgımıza bakarken böyle bi konunun açıldıgını gördüm burayamı destek olalım yoksa baska baslıkmı açalım sen karar ver istersen ama zaten açılmıs olan bi konu oldugu için ordan devam edin diyebilirler!
acılan konuda burada;
http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/459437-dogu-afrika-yardim-bekliyor-4.html

Son düzenleme:

kız biz o mu şumu diyene kadar açmışlaar konuyu bile görüyon muneyse canım işin şakası tabi canım açılmış konu zaten.bacım senin maşallahın var ama ben bakındım bakındım bulamadım.biz açalım dedim ama onlarda yeni açmış.ama bzim başlık daha mı güzeldi ne

sen başlıgı yazınca hemen açmak istedim en uygun nereye açılır konu diye bakınınca açıldıgını gördüm iyi yapmışlarda erkenden açmıslar destekçileriyim bu arada kk nın sıkı takipçisiyim ne nerdedir iyi bilirim :82: napıyosunuz bakalım mürüvet abla hiç görünmüyor haberin varmı ???

kızlar napıyosunuz umarım hepiniz iyisinizdir bende yasmin kullanıyordum 3 aydır dün itibariyle bıraktım aslında 1-2 ay sonra bırakacaktım ama eşim hapı almayı unutunca gününde alamadım bende bırakayım artık dedim iyimi yaptım kötümü bilemiyorum ama en azından yumurtalıklarım toparlanır hap tembelleştiriyo

burcucum hapı kullanmanı öneririm.bak ben 6 ay kullandım.ertesi ay doktora gittim bir yumurtan 20 mm ulaçmış çatlamak üzere dedi.yavaşlatsaydı hemen sonraki ay yavaşlatırdı.tabi sen bilirsin şekerim...ben de iycene ev hanımı oldum.emek vırt zırt derken gün bitiyo ayol...

pzt almam gerekiyordu ama cok geç kaldım.Şimdilik bıraktım böyle daha rahatım stres yok şişkinlik yok mide bulantısı yok ohhhh azıcıkta böyle takılayım ama korkmuyoda degilim yumurtam oluşurda çatlamazsa kist yapar diye :18: 1-2 ay böyle takılayım sorun yaşarsam tekrardan içerim hiç içmeyenler wardı onlara birşey olmamıştı ne güzel inşallah bendede sorun yaratmaz.... Ev hanımı olmak güzelde hergün aynı işleri yapmak sıkıyor ben alısamadım hâla Bol bol dinlen diğer ay okullar açılıyor

Slm kızlar naber iyimisin....ben bugünlerde çok yoğunum giremiyorum hiç...Evde misafir işte yoğunluk....Ayşecim bende bir emanetin var şekerim...Ne zaman alacaksın.Birde senin o testleri yapma süren yaklaşıyor şekerim...Burcucum bende senin gibi hapları bıraktım bak şimdi hem kistim var.hemde kiste bağlı olarak yumurtlamam yok...Dolayısı ile regli de yok...Bugün regl olmayalı 60 gün oldu düşünebiliyormusun... patlamak üzereyim valla..ve doktor yine doğum kontrol hapı verdi regl olabilmem için...bence bundan sonraki ay hemen başla...Sağlığın için

zaten tek korkum şu hain kistler bu ay içmiyim zaten ay sonunda doktora gidicem kan vermek için ozman muayenede olayım doktora danısayım bi olmadı adetim başlayıncada tekrardan içerim.Yaaaa ama hiç hap içmeyip eşleri korunanlar wardı onlara hiç birşey olmuyordu :44: demekki bünye meselesi....

mürüvetcim emaneti aldım yaptım bile biliyorsun.yarın tekrar yapıcam ama.burcu sende hapları kullan şekerim bence...küretaj sonrası toparlan biraz.ama sen bilirsin yine canum benum...

mürüvetcim emaneti aldım yaptım bile biliyorsun.yarın tekrar yapıcam ama.burcu sende hapları kullan şekerim bence...küretaj sonrası toparlan biraz.ama sen bilirsin yine canum benum...

ya kararsız kaldım inanın bilmiyorumki aslında hap kullanmayı hiç mi hiç istemiyorm sadece korkuyorum kist oluşur yada bi aksilik çıkar diye ay sonuna kadar içmemeye karar verdim kendimce doktora gidicem detaylı muayene isticem bi aksilik olmazsada böyle devam etmeyi düşünüyorum zaten 4 ay olacak ay sonunda korunmayı 8-9 aylardan sonra bırakmayı düşüünüyorum sizce yanlısmı bilmiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım war kaç ayı bekliyim şimdi ben :44: ben artık bebek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok sıkıldım beklemekten gün saymaktan offffff :2:

canım sen bilirsin benim ekim 15 te 1 yıl olacak ama hala olmadı görüyosun ha diyince olmuyor malesef...ama bence ilacı kullan sonra dövünme...buarada bat 27 ağusos kızlar.bi de taynim çıkmadı

canım sen bilirsin benim ekim 15 te 1 yıl olacak ama hala olmadı görüyosun ha diyince olmuyor malesef...ama bence ilacı kullan sonra dövünme...buarada bat 27 ağusos kızlar.bi de taynim çıkmadı

canımcım sıkma canını tayin olayına.daha sonra olur inşallah...kız 27 ağustosa az kalmış..yaptığın diğer testten haber vermedin.noldu..bide yaşasın dün akşam regl oldum ben yarın doktora gidicemkorkuyorum

BUrcu sen benim durumumdan valla hiç ders almıyorsun....Şu halime bak kaç haftadır gidip geliyorum doktora. 63 gün oldu ancak regl olabildim...Hapları kullanmayı bıraktığım için bunları yaşıyorum....Süren bitmeden herşey güzel..ama süre bitip de herşey normele dönüp hala hamile kalamadığın zaman ve benim gibi hala sağlık problemleri yaşadığın zaman insan inanılmaz zorlanıyor...İnan o kadar kötüyüm ki bazen buraya bile girmek içimden gelmiyor....14 ay oldu düşünebiliyormusun ve hala hamile değilim..kalabilme ihtimalim de yok....

diğer test negatif çıktı çooook ama çoook silikti yani senden aldığım gün yumurtladım herhalde...heeeeee çoook az lakdı 11 güncük:)ayyyyyy aman çoook sevindim.git bakalım benden de selam söyle:)korkma canım gitmezsen iyileşemezsin okuluna gidemezsin :)))

ayy yerim ben seni fuarına gidemessin diyecektin sanırım..kuşum kaseler için çok teşekkür ederim..arayamadım telefona hala kontör alamadım....cumartesi göndermiştim ama evde yokmuşsun..

ayy yerim ben seni fuarına gidemessin diyecektin sanırım..kuşum kaseler için çok teşekkür ederim..arayamadım telefona hala kontör alamadım....cumartesi göndermiştim ama evde yokmuşsun..

rica ederim kız seninki kontörlümü yavrum alsana hat çaldırsaydın ya arardım kız ben seni.rica ederim...canım kırmızı kaselerim hoşuna gittiyse ne mutlu bana.benim öğrencilerimin yemek duasına benzedi yemessem büyüymem okuluma gidemem

şimdi şöyle benim avedaydı faturalı idi.fatura 120 tl gelince vodafone geçtim.ama yanlışlıkla kontörlüye geçmişim.düzeltmek için 30 gün geçmesi lasım dediler...bende üşendim kontör almadım...komik bir durumdayım yani...kaselerin hayat kurtardı valla.kıslar sağolsun biraz sakar çıktılar...bu arada dün yeğenimlede tanıştın mı..oda gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…