- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.101
haftaya pazartesi gideceğim inşallah yada bu hafta sonu.
şu anda gitmem anlamsız daha çok yeni doktorada sordum mol yada dış gebelik herhangi biri olsada şu anda teşhis edilemez dedi.
pazartesi günü eğer gebe isem (yarın sabah kittte tekrar bakacagım yüksek ihtimalle çizgi tam olarak çıkacak)5 haftalık civarı olacak en azından kesede oluşmuş olacak.
şahsen doktora gitmemek gibi bir şey söz konum bile olamaz.ki zaten mol olsamda olmasaydımda ben reglim geçince 1 hafta sonra gidiyordum hemen doktor kontrolune
Allah hayırlısını versin cümlemize....
ben özel gitmeyeceğim ... Göztepe taner günay ben seçimimi yaptımm.... çok acil bir şey olduğunda da medical parka giderimm orasıda iyi...
ve resmen aşeriyorummm
çilek üzerine çikolataaaa offf yaa çatlıycamm şimdi hava güzel olsa hemen gidip realde giycem ama çok yağmur var eşim gelene kadarda kapanır
sen korunuyormusun ben korunuyorummmmmm ben 8 aydayımmmmmm sennnnnnnn
ablacım ben 4 aydır korunmuyorum...ben senin korunmadığını biliyordum o yüzden senle ben kaldım dedim kusura bakma ablacım yaaa
merhaba kızlar,
6 haftalık olduk bugün dünden beri hafif nokta şekillerinde sarı lekelenmelerin oluyorrr.... doktorada gittiğimde demiştim bi kaç tane sarı lekem oldu demiştim araba çarptıktan sonra normal demişti...
progestan kullansam mı acaba
Maşallah canım bebişler yavas yavas büyüyolar.Sende sarı akıntı öncedende vardı sanırım kazayla alakası varmıki? Akıntının olması cok normal eğer kokuluysa doktora danısmanda fayda var.
yok canım kazadan önce yoktu böle kokuluda değil beyaz su gibi olan akıntının arasında böle bir iki nokta şeklinde oluyorrr.... bebişler büyüyorrr belimle karnımda ağrıyooo... kese görüp sevindimmm şimdi bir dahaki muaneyi hep bebeği görmek için can atıyorum hemde çok korkuyorummmm burcu nolcakk böylee....
Ben o akıntının bir problem yaratacagını düşünmüyorum belki enfeksiyonun oldugundan öyle geliyordur için temizleniyorsa aklıma başka birşey gelmiyor :)
Bu aralar cok dikkat et kendine tam bebişlerin tutunma aşaması kese cok ince bir zara bağlı oluyormuş en ufak bir hareketli tehlike yaratmamak lazım.Çok şükür keseyi gördün inşallah bebişi+kalp atısınıda gördünmü gebeliğin %65ini tamamlamıs olarak sayabilirmişiz bir yerde öyle okumustum.O korku inanki hiç bitmiyor bende hala var keske herşey keseyi kalp atısını görmek kadar basit olsa bu kadar alısmısken kötü şeyler duymak dahada kötü olacak o yuzden sakin olmaya çalıs Rabbim ne yazdıysa o olacak hepimiz öyleydik halada öyleyizde bu korku doguma kadar sürüp gidecek belkide.Annelik kolay degil şekerim.Beklicez sabırla hepimiz için hayırlısı olsun.Bir sonraki kontrolün ne zaman ?
saol ya şimdide akıntıyı geçtim ağrılara takıldımmm... sanki aknıma iğneler batıyorr bacaklarım belim ağrıyor heralde bebek büyüyor falandırrr... ay ne olcak benim bu halimmm bulantımda
hafifden var ... keşke hastaneye yakın otursaydımhep giderdim ardada nasıl bir hamilelik geçirdiğimi hiç hatırlamıyorum belki normal ama korkular tedirgin insanı bitiriyorr...
herşey allahtan biliyorumm ama insan genede bir şey olsun istemiyorummm işteeee...
bebeişlerimizi rabbim bize bağışlasınnn
burcucum gördüğüm kadarı ile bebişin 14 hafta 3 günlük olmuş desene 2 hafta kaldı cinsiyet öğrenmene???? ne çabuk geçiyor zaman yaaa...
sağlıcakla gelsinde....
Amin inşallah canım.Sen herşeyi akısına bırak hem böylece zamanda cabuk geçiyor. :) Doktor bana 1 ay sonra gel diyor ben ancak 2 hafta bekliyebiliyorum 2 farklı doktoru ziyaret ediyorum mecburen hem daha dogumu nerede yapacagıma karar veremedim hastahane hastahane geziniorum sırf bebişimi göreyim diye.
Canımmmm ben öğrendim cinsiyeti okumadın sanırım.Doktorun dedigine göre oğluşum olacakmıs ne kadarı dogru bilemem ama yeterki saglıklı olsunda kızmıs erkekmiş hiç önemi yok.Darısı senin ve diger arkadaşların basına inşallah.Topiğimizin ugurlu olduguna inanıyorum ben sizlerinde mutlu haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?