• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

evet canım doktoruma sordum.değerin ne kadar çıktığı değil,gün aşırı 2 ye katlanması önemliymiş.dediğin gibi pazartesi tekrar beta baktıracağım.inşallah yükselmiş olur.
muhtemelende çarşamba gibi doktora gideceğim....
umarım yüz güldürücü sonuçlar alırım:49::49:

İnşallah canım.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.Çok dikkat et kendine olurmu

kızlar saolun.....

grip çok kötü gerçekten vurdu kafamı kaldıramnıyorum bugün biraz iyiyim...

kanama bi o gün öle akıntıyla bir iki damla damar şeklinde geldi şuanda şükür bir şey çok...

biraz araştırdım giribin etkisiyle zorlanmış olabilirmiş yada idrar yollarındaki enfeksiyonn sebebiylee olmuş olabilirmiş....

ama düşük belirtisi olarak bakılıyorrr tabikiii...

oğlum aşırı yaramaz anneme gitseydim dayanamaz diye kayınvalideme geldimmm o bile illah çekmeye başladı :)

12 çocuğumdan en yaramaz babasıydı diyordu ama bu onun 10 katı diyooo siz düşünün gerisini 10 kişi anca bakıyorrr..
kübracım bende 7+4 ve 8+4 atlatsammm heralde az çok rahatlarım çünkü geçen sefer 6+2 kanamam olmuş bundada 6+1 oldu şimdi 7+0 kontrolum var onlarıda atlatıp 8+4 gidicem onuda atlatırsamm sanki herşey yoluna girecekmiş gibi geliyorr....

çokda kendimi kaptırmıyorum bu sefer bebek düşer vs diye çünkü olucaksa ne olursa olsun oluyorrr....

eşim diyor pişman mısınnn

yok diyorummm rabbim ilk aydan bir can daha verdi bana insan aylarca uğraşıyorrr olmuyorr verdiğinine göre hayrınada şerrine razıyım...

çünkü ben istedimmmm..... inşallah çarşamba güzel haberlerle dönerimm dinlenmek şimdilik iyi geliyorr.... iştahımıda sormayınn gitsinnn

kendinize iyi bakınnn hamişlerrr ve adaylarııııı:16::16::16:

sanki bana biraz düşük geldi ama belli de olmaz benim 1 gün sonra 111 2. gün 295 3. 590 çıkmıştı....

sunacım aldığım değer üzerine nette epey bir araştırma yaptım.reglinin üzerinden 9 gün geçip 250 olan dahi var,hatta çok daha düşüklerine dahi rastladım.dediğim gibi bu durumda yükselip yükselmemesi önemliymiş.yani bugun alacağım netice belirleyici olacak.doktora yumurtlama sonrası ilişkim oldugunu söyledim,doktor ona göre o zaman sonuç çok iyi dedi.
ilişkimin üzerinden daha 19 gün geçtiğini dolayısyla değerin normal sınırlanrda olduğunu ama en önemlisi artışların oldugunu söyledi....
bakalım zaman neler getirecek bizlere...
hakkımızda hayırlısı olsun...
açıkcası iç fikrimi soracak olursan,oldukca rahatım.sonuç müspet yada menfi ne çıkarsa ona göre kendimi şekillendireceğim.
kendimi hamileyim diye çok kaptırmıyorum.bundan 2 hafta önceki gibi sürdüryorum hayatımı.
eğer kendimi gebelik moduna sokup,olumsuz bir şey yaşamaktansa,beyin olarak rahat davranıp daha mutlu olucağıma inanıyorum....
artık ne gelirse Allahdan verende o süreçimi belirleyecek olanda...
rabbim hayırlı sonuçlar versin cümlemize...

sunacım aldığım değer üzerine nette epey bir araştırma yaptım.reglinin üzerinden 9 gün geçip 250 olan dahi var,hatta çok daha düşüklerine dahi rastladım.dediğim gibi bu durumda yükselip yükselmemesi önemliymiş.yani bugun alacağım netice belirleyici olacak.doktora yumurtlama sonrası ilişkim oldugunu söyledim,doktor ona göre o zaman sonuç çok iyi dedi.
ilişkimin üzerinden daha 19 gün geçtiğini dolayısyla değerin normal sınırlanrda olduğunu ama en önemlisi artışların oldugunu söyledi....
bakalım zaman neler getirecek bizlere...
hakkımızda hayırlısı olsun...
açıkcası iç fikrimi soracak olursan,oldukca rahatım.sonuç müspet yada menfi ne çıkarsa ona göre kendimi şekillendireceğim.
kendimi hamileyim diye çok kaptırmıyorum.bundan 2 hafta önceki gibi sürdüryorum hayatımı.
eğer kendimi gebelik moduna sokup,olumsuz bir şey yaşamaktansa,beyin olarak rahat davranıp daha mutlu olucağıma inanıyorum....
artık ne gelirse Allahdan verende o süreçimi belirleyecek olanda...
rabbim hayırlı sonuçlar versin cümlemize...

amın canımmmmmmmm

artış birebir olmuş.umarım çarşamba keseyi görürüz...
masallahhhhhhhhh ns goruruz keseyı kubra masallah suna cıgım sanada coook g olsun gel artık buralara ozledık senı senın durum nasıl gıttınmı doktora bu ara takıp edemıyorum hastam var onunla ılgılenıyorum gorurusuruz a emnet olun

masallahhhhhhhhh ns goruruz keseyı kubra masallah suna cıgım sanada coook g olsun gel artık buralara ozledık senı senın durum nasıl gıttınmı doktora bu ara takıp edemıyorum hastam var onunla ılgılenıyorum gorurusuruz a emnet olun

inşallah ablacım görürüz...bugun değerim 2015 di.yarında 4000 olacak inşallah...

neden hergün kan alıyorlar ki molle mi ilgili

hayır canım,kendim tedbiri elden bırakmamak için baktırıyorum.
konuştugum bir çok doktor ilk haftalarda yükselişe göre kendini belli eder dedi.ama benim yükselme değerlerim Allaha şükür çok iyi...
yarın doktora gidecektim eşimin toplantısı varmıış,perşembe gideceğim.o zamanda 8000 lerde olacak inşallah.keseyide görürüm Allahın izniyle
hayırlısı bakalım...

inşallah canımmm hangi doktora karar verdin bende yarın gidicem randevum var

afiyette ki fazilet hnm çok beğeniyorum ve ısrarlada ona gitmek istiyorum,en azından durumumu biliyor.6 ay yeterlidirde diyor mol için.ama eşim istemiyor oraya gitmemi...
ben ısrar ediyorum galip gelirsem afiyete gidecegım.ama medicanada olabilir eğer ısrarlarım sonuçsuz kalırsa...
kendimi gebe gibide hiç hissetmiyorum:ssz:
sende durumlar nedir?ne kadarlık oldu?

afiyette ki fazilet hnm çok beğeniyorum ve ısrarlada ona gitmek istiyorum,en azından durumumu biliyor.6 ay yeterlidirde diyor mol için.ama eşim istemiyor oraya gitmemi...
ben ısrar ediyorum galip gelirsem afiyete gidecegım.ama medicanada olabilir eğer ısrarlarım sonuçsuz kalırsa...
kendimi gebe gibide hiç hissetmiyorum:ssz:
sende durumlar nedir?ne kadarlık oldu?

yarın 7 haftalık olcak bende öle hamile gibi hala hissetmiyorum gripde vurdu yaaa o yüzden pek bişi anlamadım çokda bağlanamaıyorummm lekede gördüğüm için herşeye hazır vaziyetteyim yaniii hayırlısıyla 3 aylık olunca tamam hamileyim derim gibi geliyorrr.... Herkesede öle söylerimm.....

damar şeklinde geldiği içinde iltihapda olabilir dendi yani ne olduğunu bilmiyorum bekliyorumm öle allaha emanet inşallah yarın gene pıt pıtlarımızı görürüzzz

ozaman tahlillerimde yapılcak...

yarın 7 haftalık olcak bende öle hamile gibi hala hissetmiyorum gripde vurdu yaaa o yüzden pek bişi anlamadım çokda bağlanamaıyorummm lekede gördüğüm için herşeye hazır vaziyetteyim yaniii hayırlısıyla 3 aylık olunca tamam hamileyim derim gibi geliyorrr.... Herkesede öle söylerimm.....

damar şeklinde geldiği içinde iltihapda olabilir dendi yani ne olduğunu bilmiyorum bekliyorumm öle allaha emanet inşallah yarın gene pıt pıtlarımızı görürüzzz

ozaman tahlillerimde yapılcak...
ne zaman ilk gördün kalp atışlarını?ben ne zaman görebilirim acaba...
nette yazılana göre 6.haftada görülürmüş...
gebelik haftası hesabına göre 5.0 günlük hamileymişim...
ama bana sorarsan daha 4 haftlığımm:1:

ne zaman ilk gördün kalp atışlarını?ben ne zaman görebilirim acaba...
nette yazılana göre 6.haftada görülürmüş...
gebelik haftası hesabına göre 5.0 günlük hamileymişim...
ama bana sorarsan daha 4 haftlığımm:1:

evet 6+1 gördümmm daha öncede görülebilir ama alttan ben bunu alttan gördüm tabiii....

leke olmasaydı dün gidip görcektimmm karından 7 lıkken bakıcaktı ,

çok korkuyorumm sanki 7+4 atlatsammm sonra bebişime hiç bişey olmayacakmış gibi

molde 7+4 kalbi durmuştu 8+4 öğrenmiştim sanki bunlar uğursuz gibi atlatsamm sonraaa rahatlıycakmışım gibi geliyor sanada oluyorr yoksa ben psikolojik olrak çokmu kafaya takıyorummm

evet 6+1 gördümmm daha öncede görülebilir ama alttan ben bunu alttan gördüm tabiii....

leke olmasaydı dün gidip görcektimmm karından 7 lıkken bakıcaktı ,

çok korkuyorumm sanki 7+4 atlatsammm sonra bebişime hiç bişey olmayacakmış gibi

molde 7+4 kalbi durmuştu 8+4 öğrenmiştim sanki bunlar uğursuz gibi atlatsamm sonraaa rahatlıycakmışım gibi geliyor sanada oluyorr yoksa ben psikolojik olrak çokmu kafaya takıyorummm

sunacım çok enteresan ama ben çok rahatım:27:yani açıkcası bu kadar rahat olacağım 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi,çünkü daha 3 hafta öncesine kadar gebe olsam ne kadar zor geçecek günler benim için diyordum ama öyle olmadı,en azından şimdilik öyle bir tedirginlik hissetmiyorum.ama ileriki zamanlarda olurmu bilmiyorum:ssz:
kendimi çok huzurlu hissediyorum.sanki hiçbir sey olmayacakmış gibi.umarım bir problem yaşamadan Allahın izniyle 9 ayı bitiririz...
önceki gebelikte çok stres yapmışdım bir şey olurmu diye ve oldu.bundada yelkenlerimi suya indirdim:27:

sunacım çok enteresan ama ben çok rahatım:27:yani açıkcası bu kadar rahat olacağım 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi,çünkü daha 3 hafta öncesine kadar gebe olsam ne kadar zor geçecek günler benim için diyordum ama öyle olmadı,en azından şimdilik öyle bir tedirginlik hissetmiyorum.ama ileriki zamanlarda olurmu bilmiyorum:ssz:
kendimi çok huzurlu hissediyorum.sanki hiçbir sey olmayacakmış gibi.umarım bir problem yaşamadan Allahın izniyle 9 ayı bitiririz...
önceki gebelikte çok stres yapmışdım bir şey olurmu diye ve oldu.bundada yelkenlerimi suya indirdim:27:

inşallah hep böle düşünmeye devam edersin canım...

aslında bende öyleydimm takiii lekeleri görene kadar inşallah geçmiştirrrr.

yarın hayırlı haberlerle dönerimmmm inşallahhh

hayırlı akşamlar kızlar benim bu gün 3 günüm kaldı adetime nerdeyse 3 yıl olacak tedavi göreli çok istiyorum hamişler dualarınızı esirgemeyinde bende size bu ay katılayım ALLAH hayırlısıyla kuçaklarınıza almayı nasip etsin AMİNNNNNNNNNN

inşallah hep böle düşünmeye devam edersin canım...

aslında bende öyleydimm takiii lekeleri görene kadar inşallah geçmiştirrrr.

yarın hayırlı haberlerle dönerimmmm inşallahhh

ama sen leke gördügün halde kalp atışları var diyordun.o yüzden rahat ol canım stres yapma.ne kadar stres yaparsan o kadar çok üzülürsün...
bence yarın güzel haberlerle doneceksin...:49::49:bak neredeyse 2 aylık olmuşsun

Back