kızlar saolun.....
grip çok kötü gerçekten vurdu kafamı kaldıramnıyorum bugün biraz iyiyim...
kanama bi o gün öle akıntıyla bir iki damla damar şeklinde geldi şuanda şükür bir şey çok...
biraz araştırdım giribin etkisiyle zorlanmış olabilirmiş yada idrar yollarındaki enfeksiyonn sebebiylee olmuş olabilirmiş....
ama düşük belirtisi olarak bakılıyorrr tabikiii...
oğlum aşırı yaramaz anneme gitseydim dayanamaz diye kayınvalideme geldimmm o bile illah çekmeye başladı :)
12 çocuğumdan en yaramaz babasıydı diyordu ama bu onun 10 katı diyooo siz düşünün gerisini 10 kişi anca bakıyorrr..
kübracım bende 7+4 ve 8+4 atlatsammm heralde az çok rahatlarım çünkü geçen sefer 6+2 kanamam olmuş bundada 6+1 oldu şimdi 7+0 kontrolum var onlarıda atlatıp 8+4 gidicem onuda atlatırsamm sanki herşey yoluna girecekmiş gibi geliyorr....
çokda kendimi kaptırmıyorum bu sefer bebek düşer vs diye çünkü olucaksa ne olursa olsun oluyorrr....
eşim diyor pişman mısınnn
yok diyorummm rabbim ilk aydan bir can daha verdi bana insan aylarca uğraşıyorrr olmuyorr verdiğinine göre hayrınada şerrine razıyım...
çünkü ben istedimmmm..... inşallah çarşamba güzel haberlerle dönerimm dinlenmek şimdilik iyi geliyorr.... iştahımıda sormayınn gitsinnn
kendinize iyi bakınnn hamişlerrr ve adaylarııııı