- 19 Ocak 2011
- 830
- 13
- 98
- Konu Sahibi burcuerdem
- #3.121
Canımmmm ben öğrendim cinsiyeti okumadın sanırım.Doktorun dedigine göre oğluşum olacakmıs ne kadarı dogru bilemem ama yeterki saglıklı olsunda kızmıs erkekmiş hiç önemi yok.Darısı senin ve diger arkadaşların basına inşallah.Topiğimizin ugurlu olduguna inanıyorum ben sizlerinde mutlu haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla :)[/QUOTE]
canım ya valla bu aralar öyle dalgınımki neyi nasıl yaptığımı ne okuduğumu unutuyorum...
büyük ihtimalle okumadım işyerinde işler okadar yoğunki oturuyorum bilgisayar başına 8:30 saat boyunca sadece 15 dk yemek molasıyla yetişemiyorum bile birde bakıyorum mesai bitmiş...bu yüzden buayda yumurtlama dönemmide kaçırdım...işten yorgun çık spora git sonra ders çalış evi toparla...sonra uyuyup kalıyorum....allahım boş zaman vermesinde çok yoğunum yaaaa. seneyede stajım var ne yapıcam bilmiyorum....bir bebek olursa...........
BEBEK OLSUNDA TEK
İYİ GECELER BENİM MESAİ BİTMEK ÜZERE EVİME GİDİCEM BİRAZDAN....
canım ya valla bu aralar öyle dalgınımki neyi nasıl yaptığımı ne okuduğumu unutuyorum...
büyük ihtimalle okumadım işyerinde işler okadar yoğunki oturuyorum bilgisayar başına 8:30 saat boyunca sadece 15 dk yemek molasıyla yetişemiyorum bile birde bakıyorum mesai bitmiş...bu yüzden buayda yumurtlama dönemmide kaçırdım...işten yorgun çık spora git sonra ders çalış evi toparla...sonra uyuyup kalıyorum....allahım boş zaman vermesinde çok yoğunum yaaaa. seneyede stajım var ne yapıcam bilmiyorum....bir bebek olursa...........
BEBEK OLSUNDA TEK
İYİ GECELER BENİM MESAİ BİTMEK ÜZERE EVİME GİDİCEM BİRAZDAN....