sunacım 3 doktora danışdım söylediğim gün yumurtama günümün bir ertesi günmüş.kadınlar 13-15 en yogun gebe kalcagı gunlermiş ama ekseriyetten 12-16 da önemli olabilirmiş
ben halen daha tek bir günün nasıl tuttuğuna inanamıyorum.umarım gebeyimdir doktora gitmeden hiçbir sekilde adapte olamayacagım gebeyim diye
hayırlısı herseyin...
çok sık idrara çıkıyorum o kadar ki sık ki,kızımda böylemiydi hatırlamıyorum.daha dogrusu hiçbir evremi hatırlayamıyorum,doğum sancıcı hariç
gebeliğe dair hiçbir belirtimde yok
ki zaten hiç olmazdı diğerlerindede.
sadece 3 gündür regl olmuyorum.doktora sordum bugun 13.günmüş betahcg çok düşük oldugu için idrara çok yansımaz.ancak persembe günü yaparsam tam net bir çizgi görebilirmisim
ama eger yumurtlama günümün ilk yada 2. günü olsaymış döllenme,daha belirgin olurmuş çizgi...
velhasılkelam hakkımda hayırlısı olsun....
yumurtalama olduktan sonra 12 saat yaşıyor ya sen ucundan falan yakalamışsınnn....
maşallah
kanda düşük çıkarsa çıksın canım en azından belli olmuş olurrr sonuçtaa...
bende ardada ki hiç bir şeyi hatırlamıyorumm...
emin olki mol de hcg sonucunu beklemekten daha zor bir durum bu. benim doktorum çok iyi ben çok memnunum bugün ne sorduysam cevap verdi...
hiç terslemedi...
allahtan artık devlette de sistem değişti hangi doktora gitmek istiyorsan onu seçip gidiyorsun bende artık bu doktor kontrolunde ilerledikçe artık beni tanırrr...
mol hakkındada çok olumlu konuştuu... beni tedirgin edicek hiç bir konuşma yapmadı... saolsun...,
idrar enfeksiyonu için su iç bol bol dedi oda...
kaza konusunda çok korktummm... Rabbm herzamn yüzümü bugünki gibi güldürerek çıkarmayı nasip etsin o hastane kapısında...
hepimizinde öle olsun...
ben çok su içtiğim için zaten sürekli tuvaletteyimm...
kimseye söylemedim ama heralde görümcem ya çıtlattı yadaa kaynanam anladı...
cumartesii canım sarma çekmiştiii baktım pazar günü sarmışlarr :)
hayırlısıyla hamileliğin kesinleşirse belki tahliller falan için devlete gelirsin beraber gideriz