• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

:1: :1: :1: :1:
Maşallah bune bereketli bir sene :nazar: İnşallah hamilesindir canım kendine çok dikkat et beta hcg dedigin gibi çok düşüktür o yüzden bol bol dinlen bebişin sıkıca sana tutunsun.Hadi bakalım hayırlı haberlerin olsun :)

inşallah canım ya o kadar sık tuvalete gidiyorum ki bıktım resmen
bir belirti var oda bu :27:
bakalım persembe yenıleyecegım ne cıkacak:49:

kızlar sabah hastaneye gitmek için evden çıktık ve ardayı annemlere bırakıp öle geçicektikki yolda kaza oldu ve bir araba bize arkadan çarptı çok kötü oldum karnıma ağrı girdi...
belim kopucak gibiydi....

biraz kendimi toparladımmm hastaneye gittimmm doktorum bana 6 ay korun diyen doktorumdu....

anlattım işte kaza bir iki nokta lekem oldu dedm sarımsı oldu falan diye hemen baktııı.. Dinlen dediii zaten bu ay lekelenme olabileceğinin ve normal olduğunu ancak kanama vs olursa hemen acile gitmemi söyledi

kese oluşmuş bu arada daha küçük olduğu için kalp atışımız beklenen üzere görünmedi karından baktı...

kese çok düzgün dedi mol gebelik geçirdiğimi söyledimm mol şüphesi uyandıracak br görüntüsü olmadığını söyledi...

dedim dopplere girmem gerekirmiii

öncellikle çok geçmiş olsun canım,büyük bir belayı savmışsınız başınızdan....
doppler olayınada ayrıca çok şaşırdım o şekilde bilmiyordum.
neyse bende gideceğim doktora bütün herseyi teferratuyla soracağım,aklımda hiçbir soru işareti kalmasın yeter ki

dopplerle mol gebelik olup olmadığı anlaşılmaz ancak kese bozuk olur kar görüntüsü olur kalp atışı olur yada durmuş öle olursa ŞÜPHELENİP YAPILIRSA DEDİİ belli olur yaanmiii patoloji de kesin sonuç çıkar dedi....

dopplere vs gerek yok dedi için rahat etsin dedi haftayada gel...

kalp atışına bakalım dedi...

ozaman ve idrar testlerinide yaparız dedi...

öncelikle çokk geçmiş olsun canım.büyük bir belayı savmışsınız başınızdan.
doppler olayınada ayrıca çok şaşırdım ben öyle bilmiyordum,daha doğrusu fikir aldığım doktorlar tam tersini söylüyoylardı:53:
neyse kendime bir doktor ayarlıyorum gideceğim inşallah.herseyi en ince ayrıntısına kadar soracagım.aklımda hicbir soru işareti kalmasın diye

bir kübracımm sen zaten yumurtalama olduğu zamanda ilişkiye girmişsin o yüzden tutması çok normalll

12-14-16-18 tarihlerinde yumrutalama olur sen tam zamanında ilişkide bulunmuşş o yüzden şaşırmana gerek yok canım...

doğru zaman doğru yerdeymişsinn....

sunacım 3 doktora danışdım söylediğim gün yumurtama günümün bir ertesi günmüş.kadınlar 13-15 en yogun gebe kalcagı gunlermiş ama ekseriyetten 12-16 da önemli olabilirmiş:ssz:
ben halen daha tek bir günün nasıl tuttuğuna inanamıyorum.umarım gebeyimdir doktora gitmeden hiçbir sekilde adapte olamayacagım gebeyim diye
hayırlısı herseyin...
çok sık idrara çıkıyorum o kadar ki sık ki,kızımda böylemiydi hatırlamıyorum.daha dogrusu hiçbir evremi hatırlayamıyorum,doğum sancıcı hariç:9::9::9:

gebeliğe dair hiçbir belirtimde yok:50:
ki zaten hiç olmazdı diğerlerindede.
sadece 3 gündür regl olmuyorum.doktora sordum bugun 13.günmüş betahcg çok düşük oldugu için idrara çok yansımaz.ancak persembe günü yaparsam tam net bir çizgi görebilirmisim:31:
ama eger yumurtlama günümün ilk yada 2. günü olsaymış döllenme,daha belirgin olurmuş çizgi...
velhasılkelam hakkımda hayırlısı olsun....

anlayamadığım bir nokta var,doktor diyor ki adetin üzerinden 1 hafta geçtikden sonra 5 haftalık olacaksın:53:

o nasıl oluyor anlayamadım:53:benim hesaplamalarıma göre 1 hafta sonra 21 günlük oluyor:31:

sunacım 3 doktora danışdım söylediğim gün yumurtama günümün bir ertesi günmüş.kadınlar 13-15 en yogun gebe kalcagı gunlermiş ama ekseriyetten 12-16 da önemli olabilirmiş:ssz:
ben halen daha tek bir günün nasıl tuttuğuna inanamıyorum.umarım gebeyimdir doktora gitmeden hiçbir sekilde adapte olamayacagım gebeyim diye
hayırlısı herseyin...
çok sık idrara çıkıyorum o kadar ki sık ki,kızımda böylemiydi hatırlamıyorum.daha dogrusu hiçbir evremi hatırlayamıyorum,doğum sancıcı hariç:9::9::9:

gebeliğe dair hiçbir belirtimde yok:50:
ki zaten hiç olmazdı diğerlerindede.
sadece 3 gündür regl olmuyorum.doktora sordum bugun 13.günmüş betahcg çok düşük oldugu için idrara çok yansımaz.ancak persembe günü yaparsam tam net bir çizgi görebilirmisim:31:
ama eger yumurtlama günümün ilk yada 2. günü olsaymış döllenme,daha belirgin olurmuş çizgi...
velhasılkelam hakkımda hayırlısı olsun....

yumurtalama olduktan sonra 12 saat yaşıyor ya sen ucundan falan yakalamışsınnn....

maşallah

kanda düşük çıkarsa çıksın canım en azından belli olmuş olurrr sonuçtaa...

bende ardada ki hiç bir şeyi hatırlamıyorumm...

emin olki mol de hcg sonucunu beklemekten daha zor bir durum bu. benim doktorum çok iyi ben çok memnunum bugün ne sorduysam cevap verdi...

hiç terslemedi...

allahtan artık devlette de sistem değişti hangi doktora gitmek istiyorsan onu seçip gidiyorsun bende artık bu doktor kontrolunde ilerledikçe artık beni tanırrr...

mol hakkındada çok olumlu konuştuu... beni tedirgin edicek hiç bir konuşma yapmadı... saolsun...,

idrar enfeksiyonu için su iç bol bol dedi oda...

kaza konusunda çok korktummm... Rabbm herzamn yüzümü bugünki gibi güldürerek çıkarmayı nasip etsin o hastane kapısında...

hepimizinde öle olsun...

ben çok su içtiğim için zaten sürekli tuvaletteyimm...

kimseye söylemedim ama heralde görümcem ya çıtlattı yadaa kaynanam anladı...

cumartesii canım sarma çekmiştiii baktım pazar günü sarmışlarr :)

hayırlısıyla hamileliğin kesinleşirse belki tahliller falan için devlete gelirsin beraber gideriz

senin ne zaman yumurtladığın bilinmediği için adedin ilk gününden hesaplıyorlar o yüzden öle oluyorr.. şekerimm benim 29 şubattan hesaplayınca daha bugün 5+5 olduu

yumurtalama olduktan sonra 12 saat yaşıyor ya sen ucundan falan yakalamışsınnn....

maşallah

kanda düşük çıkarsa çıksın canım en azından belli olmuş olurrr sonuçtaa...

bende ardada ki hiç bir şeyi hatırlamıyorumm...

emin olki mol de hcg sonucunu beklemekten daha zor bir durum bu. benim doktorum çok iyi ben çok memnunum bugün ne sorduysam cevap verdi...

hiç terslemedi...

allahtan artık devlette de sistem değişti hangi doktora gitmek istiyorsan onu seçip gidiyorsun bende artık bu doktor kontrolunde ilerledikçe artık beni tanırrr...

mol hakkındada çok olumlu konuştuu... beni tedirgin edicek hiç bir konuşma yapmadı... saolsun...,

idrar enfeksiyonu için su iç bol bol dedi oda...

kaza konusunda çok korktummm... Rabbm herzamn yüzümü bugünki gibi güldürerek çıkarmayı nasip etsin o hastane kapısında...

hepimizinde öle olsun...

ben çok su içtiğim için zaten sürekli tuvaletteyimm...

kimseye söylemedim ama heralde görümcem ya çıtlattı yadaa kaynanam anladı...

cumartesii canım sarma çekmiştiii baktım pazar günü sarmışlarr :)

hayırlısıyla hamileliğin kesinleşirse belki tahliller falan için devlete gelirsin beraber gideriz

oooohh yedin sarmalarııı afiyet olsunnnn,bende çok severim:27:psikolojikmidir nedir bende sürekli acıkıyorum:9:

ben açıkcası bethacg vermeye korkuyorum:26:
sana diyordum kendim şimdi aynılarını soyluyorum:26:
hatta içimden bir ses 2 aylık olunca git diyor:31:ama içimi dinlemeyeceğim tabiki:27:

hamile olup olmadıgım bile belli değil daha:31:
herhalükarda beta baktırmam lazım ama çok korkuyorum:26:
gercekden diğerkisinden çok daha zor bu bekleyişler:26:
eskiden hiç bilmezdim böyle şeyleri,ne güzel kaygısız geçiriyordum bu günleri ahh o eski günlerrr:30:

senin ne zaman yumurtladığın bilinmediği için adedin ilk gününden hesaplıyorlar o yüzden öle oluyorr.. şekerimm benim 29 şubattan hesaplayınca daha bugün 5+5 olduu

valla gende aklım almıyor bir türlü ben şimdi 13 günlüğüm şayet gebeysem doktora gitsem bana 3 haftalıksın diyecek:53:
daha kese bile oluşmamış halbu ki

valla gende aklım almıyor bir türlü ben şimdi 13 günlüğüm şayet gebeysem doktora gitsem bana 3 haftalıksın diyecek:53:
daha kese bile oluşmamış halbu ki

yok canım ya daha küçük falan demiycek işte hcg 1000 küsürlere çıkınca kese görünüyorr

burcuda bana gitmiyorum diye çok kızıyordu bende valla onu dinleyip gittim dış gebelik falan allah korun olabilir gördüm gayet iyiyim moralim çok yüksek demişti zaten burcuda böle olucağını...

sen son adet tarihini bir söyle bana ben sana kaç haftalık hamile olduğunu söyliyim

ben anlayamıyorum bunlar neye göre hesaplıyorlar
yumurtlama zamanınma yakın olan ilişkim daha 13 gün önce oldu bu nasıl işdir nerdeyse 1 aylık hamileymişimm:53::53::53:

ben anlayamıyorum bunlar neye göre hesaplıyorlar
yumurtlama zamanınma yakın olan ilişkim daha 13 gün önce oldu bu nasıl işdir nerdeyse 1 aylık hamileymişimm:53::53::53:

canım hayırlı olsun hamıssın sen kıttte cıktıysa ılk zamanlar sılık cıkar tam dollenme zamanı nı yakalamıssın bravoooooooooooooooo benım de reglım cak oluyordu ben de gıttım ssk ya aman kadın manyak ya mol hamılelık ysadım dedım ne kadar beklıyeyım kan ytahlılı verdı onları yaptır gel konusuruz dedı yarım yamalak ıs yapmıyorlarmı sınır oluyorummmmmm senın gırttıgın doktor kımdı suna ben de gıdeyım ona ya dogru duzgun konussun barı karsımdakı

allahım herkes hamile kalmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
caco abla bir biz kaldık yaaaaaa......
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: $bebek2.jpg

canım hayırlı olsun hamıssın sen kıttte cıktıysa ılk zamanlar sılık cıkar tam dollenme zamanı nı yakalamıssın bravoooooooooooooooo benım de reglım cak oluyordu ben de gıttım ssk ya aman kadın manyak ya mol hamılelık ysadım dedım ne kadar beklıyeyım kan ytahlılı verdı onları yaptır gel konusuruz dedı yarım yamalak ıs yapmıyorlarmı sınır oluyorummmmmm senın gırttıgın doktor kımdı suna ben de gıdeyım ona ya dogru duzgun konussun barı karsımdakı

git canım taner günay ismi ben çok memnunum daha dün git benimle çok ilgilendi her soruma cevap verdiii.. Molle ilgilide beni hiç korkutacak bir şey söylemedi...

gebelik hesaplayıcısına göre 3 hafta 6 günlük hamileymişimm

oda eğer hamileysem:53::53:

kübracım artık şu soruyu sorup durma hangi doktor kimin ne zaman ilişkiye girdiğini ne zaman yumurtladığını nasıl bilsin kiii o yüzden adetin ilk gününden sayarak işlem yapıyorlarrr...

bende öğrendiğimde daha 14 gün geçmişti ilişkinin üstünden 4 haftalık çıkmıştıııı....

bu böyle hesaplanıyor bende ilk defa kitle yaptım bendede öle silik çıkmıştıııı.... demekki kan verdiğimde seninki kadarmış ve kanını ver rahatla belkii allah korusun birşey vardır falan erkenden bizim takip etmemiz lazım ben bile sırf böle düşündüğüm için ve burcunun tavsiyesinin ne kadar doğru olduğunu düşündüğü için gittim iyiki de gitmişim...

Back