Çok tşk ederim arkadaşlar darısı sizlerinde en kısa zamanda basına inşallah.
Kübracım walla bana mol teşhisi koyan doktorumu bana cok övmüşlerdi erkenden cinsiyet biliyor diye bende ilk hamileliğimde ona gitmiştim ama ne yazıkki mol gebelik+ kürtaj işlemleri yapabildi anca.Hamile kaldıgımdan beride hiç gitmemiştim gitmek istedim muayene etti işte bebeğimiz erkek dedi

Ben yanılma payı olabilirmi dedim tıpta herzaman risk vardır dedi ama pipidimi görebiliyorum dedi ben bu sefer hiç göremedim beni eşime gösterdi çıkıntı varmış nekadarı dogru ilerleyen haftalarda görecegiz bakalım.Kız yada erkek olması hiç farketmez yeterki saglıcakla kucagıma alayım tek istegim bu.
Sunacım sende dayak istiyosun herhalde

Ertele ertele nereye kadar

Bence erkenden git tedbirini al sonradan pişman olma.Kaçış yok doktorlardan onlarda bizlerin saglıgı için görev yapıyorlar sonuçta ihmal etme derim.Gittiginde mutlu haberi aldıgında artık her hafta gitmek isteyeceksin :)
Arzuesma-Dbediz sizleride ekledim listemize inş ugurlu gelir sizlerede korunma süreniz bittiginde güzel haberlerinizi yazarız.
Cahide ablacım sen gittinmi doktora? 8.aya geldin sende merak ediyorum sana ne diyecek.İnşallah korunmayı bıraktırır.
Kayboldum nerelerde acaba? En son bebeginde sorun görmüşlerdi sonra ne yaptı hiç haber alamadık inş hayırlı haberler almıstır.Keşke girip bilgi verse :26:
Bugün hava çok güzel eşimde evde biraz havanın tadıını çıkaralım diyoruz

Hepinize iiyi haftasonları :) :) :)