Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben konuyu açınca esim kapatiyor.o da çok üzülüyor ama bana belli etmemeye çalışıyor, çok aşırı cocuk seviyor başkalarının çocuklarını severken sanki içine sokacak mis gibi seviyor.birde benim esim doğulu.ailede çok yeğen var bi biziim yok hala
canım ben çıkıyorum sabah işe gidicem malum uykuya düşkünüm k i b hayırlı geceler
Selam bende 1 ay önce komplet mol gebelik yaşadım,kan değerim yeni sıfırlandı şuanda çok üzgünüm daha 6 aylık evliyiz bir bebeğimin olmasını çok istiyordum kendimi çok suçluyorum duvarlar üzerime geliyor doktor 6 ay sonra hamile kalabilirsin bu sürede korunmalısın dedi ve genetik testler istedi 6 ay nasıl geçicek hiç bilmiyorum
Çok düşünmemeye calis canım.ayetinde düzene girsin bir an once.sonradaaaaaaa. hastaneye gidip yigenimn çalışmasına.baslamalisin=))
Bugun cok kotu bir gundu benim icin.hem 5 ay once evlenen akrabamin hamile kaldigini ogrendim,hem eltimin cocugu 2 senedir olmuyordu hamile kaldigini ogrendim kiskanmadim ama kendime uzuldum ve bende test yaptim negatifti gerci daha 1 hafta var hasta olmama ama biliyorum hamile de degilim¦(
kızlarrrr nerdesinizzzzz?
ben bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım.adetime 1 hafta kaldı ama merak ettim 0.1 çıktı değerim,doktora gösterip mol neden oluyor dedim,klasik şeyler söyledi ve A-D vitavimi eksikliğinden oluyor dedi,çok sigara içiyorum dedim klasik sigarayı bırak dedi ama asıl neden sigara değil,vitamin dedi bilginize canlarımmm