mol gebelik nedenleri

bu arada belki doktor nöbetçidir bir dene istersen şansını telefondaki kıza sor nöbetçimi uygunmu görüşebilirmiyim bursadan arıyorum de

Kahverengi bir akıntı gelmeye başladı benden ya...

canım yarın doktora git hemen kahverengi leke 2 nedenle olur benim bildiğim kadarıyla ya prpgesteronun düşük ve bebeği tutamıyorsun yani düşük belirtisi yada canım mol gebelik belirtisi.aynısı bende de olmuştu bir kaç gün sonrada kese bozuldu canım.seni korkutmak istemiyorum hemen doktora git.düşükse eğer önlemini alsın yok değil mol gebelikse gerekeni yapsın canım lütfen oyalanma olurmu geçer deme canım.hadi insalallah düşük tehlikesi der ilaç verir dinlen geçer der canım.baarmısın nelere dua etmeye başladık.insallah bebeğin iyidir.inşallah dinlen geçer der.

canım yarın doktora git hemen kahverengi leke 2 nedenle olur benim bildiğim kadarıyla ya prpgesteronun düşük ve bebeği tutamıyorsun yani düşük belirtisi yada canım mol gebelik belirtisi.aynısı bende de olmuştu bir kaç gün sonrada kese bozuldu canım.seni korkutmak istemiyorum hemen doktora git.düşükse eğer önlemini alsın yok değil mol gebelikse gerekeni yapsın canım lütfen oyalanma olurmu geçer deme canım.hadi insalallah düşük tehlikesi der ilaç verir dinlen geçer der canım.baarmısın nelere dua etmeye başladık.insallah bebeğin iyidir.inşallah dinlen geçer der.

Seninde adet tarihin gelmeden böyle birşey yaşamış miydin canım

2 buçuk ay once mol gebelik yaşadım kürtaj oldum, şimdi korunmuyorum.yumurtlama zamanında da denedim.ama hasta olacakmış im gibi ağrım var ve kahverengi akıntı hala aazıcık geliyor.sen doktora gittiginde akıntının çok muydu canım az miydi

slm canım işden geç geldim yeni açdım pc yi arkadaşın söyledikleri mantıklı ben bilmiyorum artık hangi dt doğruyu söylüyor okadar dr değiştirdim bana pgt yöntemini ilk özelinden gittiğim hoca söyledi tam yapıcak üniversitedeki başhekim kabul etmedi gerek yok normal kal dedi inan kafamı daha çok karıştırdın ben 4 parsiyel en sonuncu komplet mol artı şuan korunmuyorum ne yapmam lazımbu arada zuzucan nerde oturuyosun

Bencede zuzucan doğru söylüyor hiç uğraşma tüp bebek merkezine direk git canım

zuzucan baya bilgilendirdi tavsiye ederim verdiği linke bak açıklamalı herşey yazıyor bakayım haftaya gidicem tüp bebek merkezine tavsiye ettiği dr burda olsaydı çok güzel olucakdı

Esinle konuştunuz mu o nasil karşıladı sevindi mı

oda bir umutla bekliyor ikimizde çok istiyoruz elimizden geldiğince uğraşıcaz canım ama senin için bence erken senin ilk hamileliğinin mol olduğu bile tam belli deil inşlh da değildir sağlıklı hamile kalırsın

Iyi olur insaallah.sifanin nerede olduğu belli olmaz. Belki 2 günlüğüne de gidip gelirsin

Son düzenleme:
oda bir umutla bekliyor ikimizde çok istiyoruz elimizden geldiğince uğraşıcaz canım ama senin için bence erken senin ilk hamileliğinin mol olduğu bile tam belli deil inşlh da değildir sağlıklı hamile kalırsın

Allah duanizi kabul eder yüzünüzü guldurur inşallah.benimde bu akşam kahverengi bi akintim başladı.ademin 9 gün var.tekrarladi mı acaba birazda sancm var senin adet gününden once böyle bir durum oldu mu canım

Allah duanizi kabul eder yüzünüzü guldurur inşallah.benimde bu akşam kahverengi bi akintim başladı.ademin 9 gün var.tekrarladi mı acaba birazda sancm var senin adet gününden once böyle bir durum oldu mu canım

bak canım ben bi hamileliğimden adetimden 15 gün önce sadece bir kere kahverengi leke gelmişdi ama geçen ay da geldi ben sannettim hamileyim gecikmeli olarak adet oldum arada bi olur ama eyer adet olmazsan doğru dr git canım sakın ihmal etme birde çok kafana takma bebek konusunu ben bu son ay çok takdım oyuzden adetim 10 gün gecikdi ki hamile kalmak için düzenli adet olman lazım düşünme okadar canım zamana bırak daha kolay hamile kalırsın

haftaya tüp bebek merkezine gideyim senide bilgilendiririm inşlh güzel şeyler söylerler artık üzülmek ağlamak istemiyorum evde bebeğimle oynamak istiyorum allah isteyen herkese versin içinde banada versin hayırı akşamlar

Adetim çok düzenli her ay 31 günde bir adet görürüm ama ilk kez böyle olunca korktum.hayırlısı tabiki canım, saol desteğin icin

inşlh senin mol değildir uğraşmak zorunda kalmazsın canım sağlıklı bebişlerin olur inan çok sevinirim bir kadın için ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum

X