Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahverengi bir akıntı gelmeye başladı benden ya...
canım yarın doktora git hemen kahverengi leke 2 nedenle olur benim bildiğim kadarıyla ya prpgesteronun düşük ve bebeği tutamıyorsun yani düşük belirtisi yada canım mol gebelik belirtisi.aynısı bende de olmuştu bir kaç gün sonrada kese bozuldu canım.seni korkutmak istemiyorum hemen doktora git.düşükse eğer önlemini alsın yok değil mol gebelikse gerekeni yapsın canım lütfen oyalanma olurmu geçer deme canım.hadi insalallah düşük tehlikesi der ilaç verir dinlen geçer der canım.baarmısın nelere dua etmeye başladık.insallah bebeğin iyidir.inşallah dinlen geçer der.
Seninde adet tarihin gelmeden böyle birşey yaşamış miydin canım
slm canım işden geç geldim yeni açdım pc yi arkadaşın söyledikleri mantıklı ben bilmiyorum artık hangi dt doğruyu söylüyor okadar dr değiştirdim bana pgt yöntemini ilk özelinden gittiğim hoca söyledi tam yapıcak üniversitedeki başhekim kabul etmedi gerek yok normal kal dedi inan kafamı daha çok karıştırdın ben 4 parsiyel en sonuncu komplet mol artı şuan korunmuyorum ne yapmam lazımbu arada zuzucan nerde oturuyosun
Esinle konuştunuz mu o nasil karşıladı sevindi mı
oda bir umutla bekliyor ikimizde çok istiyoruz elimizden geldiğince uğraşıcaz canım ama senin için bence erken senin ilk hamileliğinin mol olduğu bile tam belli deil inşlh da değildir sağlıklı hamile kalırsın
Allah duanizi kabul eder yüzünüzü guldurur inşallah.benimde bu akşam kahverengi bi akintim başladı.ademin 9 gün var.tekrarladi mı acaba birazda sancm var senin adet gününden once böyle bir durum oldu mu canım
Adetim çok düzenli her ay 31 günde bir adet görürüm ama ilk kez böyle olunca korktum.hayırlısı tabiki canım, saol desteğin icin