o zaman hala adet olmadın dimi canım
burdayım canım arada girip baıyorum takip ediyorum gelişmeleri sen nasılsın adet oldun muherkes kayboldu yaaaa büşram nerdesin yaa
burdayım canım arada girip baıyorum takip ediyorum gelişmeleri sen nasılsın adet oldun mu
evet canım oldum bitti adetim,sen ne yaptın sende tedaviye başladın mı
daha doğrusu oldum gibi oldum ama henüz tam olamadım.. regl olmayı bu kadar sabırsızlıkla beklediğime inanamıyorum
hadi gözün aydın canım için rahatlamışdır artık demek ki sen çok panik yaptın
Kizlar merhaba cok sevindim sizdeki gelismelere ben hala kontrole gidiyorum tam ohhhh diyemedik yani bhcg degerim guzel yukselmemis takip ediliyorum.tam olarak ne oldugunu anlayim bilgilendircem sizi.biliyorum hepiniz ici umut bu bebek.size umut ve cesaret verecek.inanin bende buraya hersey yolunda diye mesaj yazmayi okadar cok istiyorum ki.sizden ricam nolur dua edin bana bebeğim benimle kalmayi secsin.
İnşallah bebeğiniz size tutunur..sağlıkla sıhhatle geçsin hamileliğiniz..Yaradanım kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi inşallah..
benim de adet günüm 1 gün geçti ..geçen ay da 2 gün geçmişti ,mevsimsel sanırım..ümitlenmek istemiyorum..adet olucakmış gibi belim ve kasıklarım ağrıyor..hemen test yapmıycam bekliycem biraz daha..geçen ay da 2 gün attığı için..hayırlısı artık..en hayırlı zaman da versin Allah.
hayırlısı inşallah tatlım ya ,umarım hamilesindir
adet oldum canım zaten pek umudum yoktu yumurtlama günlerini iyi hesaplayamadım..en iyisi doktora görünüp öğrenmek..
hayırlısı inşallah canım,herşeyin bir vakti zamanı vardır,bende 5 aydır bekliyorum hamile kalamadım,hayırlı bir zamanda inşallah bir sonraki ayda hamile kalırsın
kızlar hemen yardım edin adetim bitti 2 3 gün sonra tekrar adet oluyorum gibi kanamam oluyo ve hala devam ediyo kızlar neden böylr oldu kis yüzünden eminim ama böyle olması iyi mi kötü mü bilemedim ağrı sancı yok sadece kanamam var
herkesler kayıp :) inşallah hamişsinizdir de bizimle uğraşacak haliniz yoktur :) ben bugün bülent kars'a gittim. eli çok hafif çok kibar bir doktor. dikkatlice herşeyi dinledi herşeyi sordu. bütün tahlilleri inceledi. beni de hiç korkutmadı sıfırlandıktan sonra 6 ay bekleyip sonra folidoce başlayacakmışız. allahın izniyle hamile kalınca da kan sulandırıcı iğnelere başlıcaz. kartını verdi cep telefonu da yazıyor her hafta bhcg baktıralım sonucu alınca ister ara ister gel bi uğra dedi