- 26 Haziran 2010
- 323
- 2
Merhaba kizlarrrr kusurabakmayin sizi merakta biraktim.kizlar hamisim artik:) ama bekledim 2. kan sonucumuda almayi cinku tup bebekte deger dusebiyomus birden sindi sira geldi keseyi gormeye sonraki haftada kalp atisini duymaya.kalp atisi duymak hic nasip olmadi duymak insallah rabbim bu sefer dunyanin en guzel sesini duymayi nasip eder.eger saglikli bir hamilelik olursa doktor literature gececegimi ve bilimsel yayin yapacagini soyledi.cunku benimkisi hepinizinkinden daha zor olan cesidi.dua edin kizlar bana o kadar cok baglandim ki bebegime.bu arada kurtajdan sonra adet olmayan arkadaslar rahimde yapisiklik olmus olabilir kesinlikle gidip baktirin.cunku adetinizin gelmesi lazim.benimde oyle olmustu.tup bebek tedavisi gorecegim zaman tup bebek doktorum histereskopi yapti rahime bakmak ici kurtajdan dolayi biraz egrilik olmus duzeltti.bunlara baktirin.birde korunma suresini verme nedenleri bu hastalik kansere cevirmismi cevirmemismi onu anlama icin.oda artan bhcg degeriyle takip edilebiliyor.bhcg hamilesiniz diyemi yoksa hastalik kanseremi cevirdi diyemi arttigi anlasilamaz diye.tekrarlama olasiligini ortadan kaldirmiyor sonu ta genetik bir hstalik bu.ama daha 1 defa gecirmis olan arkadaslar cokda paniklemesin cok insan var ikincide saglikli dogum yapan.2 ve daha fazla tekrarlayan tup bebege basvursun bence.cunku ikinci defa tekrarlamasi ok dusuk bir ihtimal diyor doktorlar.