çok geçmiş olsun canım malesef kistler hakkında hiç bilgim yok :S ilk defa 15inde doktor söyledi işte var diye ama önceden yoktu.. ama bence doğru bi açıdan bakmış daha evvelden sıkıntı yaratmadıysa sonra da yaratmaması lazım
bak hepimiz gördük ben 2 gebeliğimde de adet günü test yaptım bu şekilde silik çıkmıştı hadi inşallahhh bi kan ver de 1 satte sonucu çıkar zatennn..
sağol canım..benim ilk gebelik yani mol de 4.5 cm çikolata kistiyle hamile kalmıştım..şimdi 3 cm kistim..soğan kürü yapıyordum küçülmüştü..sağ yumurtalıkta yumurtlama başlamış dedi doktor bu günleri kaçırma dedi...bi aralar bende birden çıkan kist vardı doktor bu basit kist gelecek ay adetle atarsın demişti..çatlamayan yumurtalar kiste dönüşür demişti..öylede oldu 1 ayda kaybolmuştu..belki senin kide öyledir
sende testteki 2.çizgiyi görüyor musun canım yaa,çok aşırı silik mi senin de adet günün ne zamandı senin,hadi hayırlısı olsun inşallah canım
ben diyetisyene başlamıştım diyetisyen doktoru kan testleri istemişti o yüzden 2 kolum da mosmor damarlarımı patlattılar .birde acele etmek istemiyorum geçen ay 10 gün geç olmuştum bir sevinçle doktora gittim kan testi yaptırmaya.kocaman 1 sıfırı almıştım büyük ihtimalle bu ay da benim aynısı canlarım:))
sağol canım..benim ilk gebelik yani mol de 4.5 cm çikolata kistiyle hamile kalmıştım..şimdi 3 cm kistim..soğan kürü yapıyordum küçülmüştü..sağ yumurtalıkta yumurtlama başlamış dedi doktor bu günleri kaçırma dedi...bi aralar bende birden çıkan kist vardı doktor bu basit kist gelecek ay adetle atarsın demişti..çatlamayan yumurtalar kiste dönüşür demişti..öylede oldu 1 ayda kaybolmuştu..belki senin kide öyledir
aaa ama geçen ay da test yapıp silik çıkmış mıydı
senin 0 oldu mu sonuç canım,bülent bey e sürekli mi devam etceksin artık
çikolata kisti neden oluyormuş canım
geçen ay idrar testi yapmamıştım ama kan testi yaptırmıştım sıfırdı.,3 senedir o kadar çok test yaptım ki artık gıcık oluyorum idrar testlerine,bu adetimde eczaneden ilaç almaya gittim sonra alışkanlık gebelik testi de istedim ardından da bu oldu bugün,tam da tüp bebek doktorlarını ayarlamıştım,inşallah hayırlısı ile sağlıklı hamile kalsam da onlara da ihtiyaç olmasa,Allah olmayan isteyen herkese versin,çok zor yaa
bazen adet kanı akmaz içerde birikir kiste dönüşürmüş..kötü huylu değil sadece gebeliğe engel ..benim ki sol da ve bu yüzden yumurtlamayı engelliyor..sağ tarafımda yumurtlama oluyor...o da başlamış dedi doktor
rabbim hayırlısını versin canım benim eğer zamanı bu zamansa sağlıkla versin inşallahh. ama çok okuduk tüp bebek öncesi kendi kendine hamile kalan :)
ahhhhh canııııımmmm ahhhhh bendeee örnek olsam bunlara :))
saol canım ya,Allah razı olsun inşallah hepimiz buraya hamileeeyiiiimm yazarız,sen medipole de mi gittin canım koşuyolundaki mi
evet canım koşuyolundakine gittim.. ilk gebelikte zaten 7. haftada kaybettim atlasa gitmiştim annem başhemşirenin arkadaşıydı..bi iki kere gittim kürtajım da orda oldu ama beğenmedim. ikinci gebelikte araştıra araştıra şükriye leyla altuntaşı buldum.. zar zor randevu aldım ikili teste kadar herşey yolundaydı ama hem gereksiz pahalı bir hastane hem de doktorum malesef çok yoğun.. o zaman da ilgi az oluyor
doğru canım haklısın bende oraya gitmiştim eskiden,demekki beni takip ediyorsun sennn hıııııı:))))))
Allah Allah ya,inşallah hemen geçer canım ya
yok canım geçmiyor ,bunun ilacı hamilelik ve doğum kontrol hapı ve ben kullanamıyorum hap,tansiyon sorunum olduğu için pıhtılaşma sorunum da var..hamilelik hormonu küçültüyor ya da kayboluyor tamamen..ameliyatla da alıyorlar ama bu sefer yumurtalık rezervleri zarar görüyor..ameliyatı doktorumda önermedi...6 ay içinde gebelik olmazsa tüp bebek merkezine yönlendiricem seni dedi..