mol gebelik nedenleri

nasılsınız kızlar,neler yapıyorsunuz mevsimde artık değişti,yaza geliyoruz,minik minik bebişler artık hep dışarıda,Allah hepsine uzun ömür,sağlıklı hayat,mutlu yaşam nasip etsin,bir ay daha geçiyor,yine hamile değilim sanırım,umutsuzluğum beni daha da kötü etmeye başladı,acaba eşimle mi uzun bir ömrümüz yok,ya da ayrılcak mıyız diye mi çocuğum olmuyor diye düşünmeye başladım,herşey Allah tan...biriniz de hamileyim haberini yazın artık.bu arada hamile kalamıyorum nasıl olsa diye diyetisyene başladım 15 gün oldu:)

hiç ummadığın anda rabbim sana nasip edecek bebeğini meleğini hiç merak etme :)

kızlar nasılsınızz var mı hayırlı haberi olanlar :) benim bu hafta değerim 10.22ye düşmüştü çok şükür :) sıfırlandıktan 6 ay sonra çalışmalara devam bu arada durduk yere kist oluşur mu ya son kontrolde kist görüldü bende ve doktor adet olmanı bu engelliyor dedi doğum kontrol hapı verdi küçültsün diye

ayyyyyyyyyyyyyy gerçekten miii şu ufacık habere bile ne kadar mutlu oldum ve daha da çok mutlu olacağız inşallahh ne kadar kaldı adetine yaa hemen geçse de gitsen

bugün adet günüm canım test yaptım böyle oldu

Eklentiler

• $10153120_637060633008683_7587890287793154545_n.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 31
bende silik bir çizgi gördüm hadi hayırlısı ...en doğru cevabı kan testi verir..güzel haberler bekliyoruz inşallah

bende evvelsi gün doktora gittim rutin kontrol için..çikolata kistim var dı soğan kürü yapıyordum ama ara ara yaptım o bile fayda etmiş..ne büyümüş ne de küçülmüş..kisten dolayı 6 ay gebelik olmazsa beni de tüp bebek merkezine yönledirecek doktorum ama umutluydu ilkinde hamile kaldıysan yine kalırsın dedi benide umutlandırdı..hayırlısı inşallah..

bende silik bir çizgi gördüm hadi hayırlısı ...en doğru cevabı kan testi verir..güzel haberler bekliyoruz inşallah

sende testteki 2.çizgiyi görüyor musun canım yaa,çok aşırı silik mi senin de adet günün ne zamandı senin,hadi hayırlısı olsun inşallah canım

bak hepimiz gördük ben 2 gebeliğimde de adet günü test yaptım bu şekilde silik çıkmıştı hadi inşallahhh bi kan ver de 1 satte sonucu çıkar zatennn..

çok geçmiş olsun canım malesef kistler hakkında hiç bilgim yok :S ilk defa 15inde doktor söyledi işte var diye ama önceden yoktu.. ama bence doğru bi açıdan bakmış daha evvelden sıkıntı yaratmadıysa sonra da yaratmaması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…