Merhaba kizlarrrr kusurabakmayin sizi merakta biraktim.kizlar hamisim artik:) ama bekledim 2. kan sonucumuda almayi cinku tup bebekte deger dusebiyomus birden sindi sira geldi keseyi gormeye sonraki haftada kalp atisini duymaya.kalp atisi duymak hic nasip olmadi duymak insallah rabbim bu sefer dunyanin en guzel sesini duymayi nasip eder.eger saglikli bir hamilelik olursa doktor literature gececegimi ve bilimsel yayin yapacagini soyledi.cunku benimkisi hepinizinkinden daha zor olan cesidi.dua edin kizlar bana o kadar cok baglandim ki bebegime.bu arada kurtajdan sonra adet olmayan arkadaslar rahimde yapisiklik olmus olabilir kesinlikle gidip baktirin.cunku adetinizin gelmesi lazim.benimde oyle olmustu.tup bebek tedavisi gorecegim zaman tup bebek doktorum histereskopi yapti rahime bakmak ici kurtajdan dolayi biraz egrilik olmus duzeltti.bunlara baktirin.birde korunma suresini verme nedenleri bu hastalik kansere cevirmismi cevirmemismi onu anlama icin.oda artan bhcg degeriyle takip edilebiliyor.bhcg hamilesiniz diyemi yoksa hastalik kanseremi cevirdi diyemi arttigi anlasilamaz diye.tekrarlama olasiligini ortadan kaldirmiyor sonu ta genetik bir hstalik bu.ama daha 1 defa gecirmis olan arkadaslar cokda paniklemesin cok insan var ikincide saglikli dogum yapan.2 ve daha fazla tekrarlayan tup bebege basvursun bence.cunku ikinci defa tekrarlamasi ok dusuk bir ihtimal diyor doktorlar.
sabah sabah beni hem çok sevindirdin bebişinle hem de çok rahatlattın söylediklerinle :) sen ve bebeğin için de dua edicem arkadaşım inşallah kavuşacaksınız bu sefer :) rahim yapışıklığını ben de düşündüm 15inde doktor randevum var bakalım ne diyecek..
Allahim senden razi olsun canim duaya cok ihtiyacim var bu asamada inan.insallah rabbim hepimize bebeklerimizi kucaklamayi nasip eder
Merhaba kizlarrrr kusurabakmayin sizi merakta biraktim.kizlar hamisim artik:) ama bekledim 2. kan sonucumuda almayi cinku tup bebekte deger dusebiyomus birden sindi sira geldi keseyi gormeye sonraki haftada kalp atisini duymaya.kalp atisi duymak hic nasip olmadi duymak insallah rabbim bu sefer dunyanin en guzel sesini duymayi nasip eder.eger saglikli bir hamilelik olursa doktor literature gececegimi ve bilimsel yayin yapacagini soyledi.cunku benimkisi hepinizinkinden daha zor olan cesidi.dua edin kizlar bana o kadar cok baglandim ki bebegime.bu arada kurtajdan sonra adet olmayan arkadaslar rahimde yapisiklik olmus olabilir kesinlikle gidip baktirin.cunku adetinizin gelmesi lazim.benimde oyle olmustu.tup bebek tedavisi gorecegim zaman tup bebek doktorum histereskopi yapti rahime bakmak ici kurtajdan dolayi biraz egrilik olmus duzeltti.bunlara baktirin.birde korunma suresini verme nedenleri bu hastalik kansere cevirmismi cevirmemismi onu anlama icin.oda artan bhcg degeriyle takip edilebiliyor.bhcg hamilesiniz diyemi yoksa hastalik kanseremi cevirdi diyemi arttigi anlasilamaz diye.tekrarlama olasiligini ortadan kaldirmiyor sonu ta genetik bir hstalik bu.ama daha 1 defa gecirmis olan arkadaslar cokda paniklemesin cok insan var ikincide saglikli dogum yapan.2 ve daha fazla tekrarlayan tup bebege basvursun bence.cunku ikinci defa tekrarlamasi ok dusuk bir ihtimal diyor doktorlar.
zuzucannnnn hamiiilllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeee
Allahim senden razi olsun canim duaya cok ihtiyacim var bu asamada inan.insallah rabbim hepimize bebeklerimizi kucaklamayi nasip eder
kızlar bu arada sizinle bi bilgi paylaşmak istiyorum PGT düşünenler için. Ben umut tüp bebekten fiyat aldım. PGT için 3500 tl dediler uygun geldi. o sebeple şöyle sordum herşeyin içinde olduğu (muayene,ilaç vs) bi fiyat alabilir miyim? cevaı şu şekilde umarım birine de olsa yardımcı olur... Bu net fiyat mı yoksa kişiye bağlı mı bilmem. çünkü fiyat vermeden önce benden test sonuçlarımı ve hikayemi istediler
Merhaba Ece Hanım ,
Tüp bebek tedavisi ilgili ücretlerimiz aşağıdaki gibidir.
İlk muayene ücreti 250 TL
Kliniğimizde ilaç dâhil paket ücret: 6.750 TL ‘dir. Bu ücrete dâhil olan hizmetler:
-Ovülasyon takibi;
-Takip aşamasında istenebilecek E2 ve P4 tahlilleri;
-Ovülasyon takibi süresince kullanılacak ana ilaçlar (Puregon, Menagon, Gonal-F, Merionel, Fostimon, Orgalutran, Ovitrelle)
-Yumurta toplama (OPU)
-Yumurta toplama işleminde uygulanan genel anestezi;
-EmbryoScope (Dinamik Embriyo İzleme Sistemi)
-Embriyo transferi (ET), Bağışıklık sistemi düzenleyici serum;
-Embriyo dondurma. 1.yıl ücretsiz saklanması.
1.kere Beta- HCG (gebelik) testi
Tedavi öncesinde kullanılabilecek destekleyici ilaçlar (vitamin, antibiyotik vb.) ve OPU ve ET işlemi sonrasında kullanılacak ilaçlar paket ücretinin dışındadır.
İşlem ödemesi iki taksitte tahsil edilir. Tedaviye başlanılan günde (âdetin 2. veya 3. günü) 2500 TL. Ön ödeme olarak alınır, kalan tutar yumurta toplama işlemi günü tahsil edilir.
canım sende düşünüyor musun
15indedoktor randevum var doktorumla. eğer derse ki ' evet ece bunu yaptırırsan eğer tekrarlama şansı düşer bence yaptır ' yaptırmayı düşünüyorum. ama derse ki kızım sana hiç bi etkisi olmaz sen normal yollardan devam et o zaman yaptırmam
ben sana söyliyim 9 ay bekleyelim tüp bebeğe gerek yok sen normal şekilde hamile kalabiliyorsun dicek
muhtemelen :) 9 ay bekleyebilecek miyim onu bilemiyoruuum hiç içimden gelmiyor beklemek yalan değil :)
Valla 6 aya raziyim en kotu napalim :) bugun bhcg 16.55 cikti zaten bi sifirlansa