Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Modern Köşe Koltuklar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
çok şık bunlar bende evlenirken kesinlikle köşe takım tercih edeceğim küçük bir odaya tıkılmak istemiyorum bu yüzden salonumunda her yerinde koltuk yemek takımı tıkış pıkış eşya yerine tek bir köşe takımıyla ferah bir ortam sağlıcağıma inanıyorum paylaşım tskler...

ben cocukken evımızde vardı kose koltugumuz tabı sımdıkıler gıbı degıllerdı onlar.ama ben severdım kose koltukları.burdakı modellerın hepsı cok guzelmıs ama salondan zıyade oturma odalarında daha rahat ve kullanıslı olurlar bence

önceden sevmezdim köşe takımlarını ama şimdiki tasarımları güzel hoşuma giden ayrılabilir parçaları olması koltukların eskiden bürtün yapılıyodu çok kullanışsız oluyodu ayrılabilir parçalar olmaları güzel

off yaa aradığım gibi bulamıyorummm:KK43:((
rengi gri, füme veya siyah olsun...
küçük olması yeri geldimi 6-7 kişi oturabilsin... yatak olsun iki kişilik... mümkünse bazasıda olsunnn... nerde böyleee köşeeee...
ya yatak oluo ama küçük... yada büyük ama ne bazısı var ne de yatak oluo... hiç işlevsel deil... yer kaplıo anca...

yeni modeller benimde çok hoşuma gidiyo çok hoş olanlarıda var bunlarda degısıkmış gercekten

off yaa aradığım gibi bulamıyorummm:KK43:((
rengi gri, füme veya siyah olsun...
küçük olması yeri geldimi 6-7 kişi oturabilsin... yatak olsun iki kişilik... mümkünse bazasıda olsunnn... nerde böyleee köşeeee...
ya yatak oluo ama küçük... yada büyük ama ne bazısı var ne de yatak oluo... hiç işlevsel deil... yer kaplıo anca...
bende öyle olmasını istiyorum önceden dümdüz köşeydi ne değiştirebilisun modelini nede yatak olabiliyo bunların ayrı ayrı parça olması kullanışlı olmuş:lepi:

Italian-Leather-Corner-Sofa-with-Additional-Function-Designs-A803-.jpg

image.jpg

image.jpg

bridge_corner.jpg

voice_corner.jpg

fabric-sofa-modern-corner-comfort-A114.jpg

bayılırım köşe takımlarına,çok güzeller gerçektende..kaydirigubbakcemile2
bir gün evlenmek kısmet olursa bana ozaman kesinlikle almayı düşünüyorum.. şakkıdı
teşekkürler canım paylaşım için...a.s.

kçşe takımlarının bazlı ve yataklı olanları var zaten kendinizde odaya göre yaptırabiliyorsunzu ben mutfağımla küçük odanın arasını açtırıyorum evim yeni yapılıyor şuan oraya yaptırıcam mesela allah izin verirse isteğim gibi renk kumaş hepsi istediğim gibi yapıyorlar

X