Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Modern Köşe Koltuklar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
haklısın canım tren gibi hahaha:))) ama işte oturma odasına koyacaım için öle bi sorun olmayacak.. yani inş kendi ewim olsun da bi...
bende kırmızı istiyorum...

ilk mesajtaki bastan 8. takım(siyah)işte buna bayılıyorum.ay noolur soyleyin bunun markası nedir,gidip bi bakayım.be bu modeli bulamıyorum :KK43:

cok sevıyorum kosa takımlarını..
bende almayı dusunuyorum hele bı surdan gıdelım :sm_cool:

maskodan

artekm0017b.jpg

bunların markasını bilmiyorum

mondi2.gif

mob0311.jpg

%7BEB670A92-E7F6-43E9-A3C0-0BEA43F67014%7D.jpg

4222308_618589_velf931.jpg

çook güzeller ya bunları gördükçe ev yenilenmesi gerekio gibi olduyo ya :KK70:

Gerçekten çok güzel modeller...Ama kullanımı pratik değil.Bende bayılıyodum ama ablam alınca çok da kullanışlı olmadığını anladım.Bi kere benim gibi arada evi değiştirmeyi seviyorsanız size göre de değil demektir.En kötüsü misafir gelince sebilhane bardağı gibi dizilmek:) Ama oturma odası veya televizyon odası için kullanılabilir bence.

evet kesinlikle oturma odası için idealler, ancak çok büyük bir salonunuz varsa karşısına iki tane berjer ya da üçlü bir kanepe koyduğunuzda da hoş olabiliyorlar.
şu tarz tekli koltuk ve uzun puflarla da daha kullanışlı hale getirilebilir köşe koltuklar:

mondi1.gif

birkaç değişik model daha

lagos_kose.jpg

masionpancorner.jpg

p274290_488_336-1.jpg

koltuk41.jpg

Corner_Sofa.jpg

Ben evime eşya alırken öncelikle kullanışlı olmasına çok önem veriyorum.Bu köşe takımları çok güzeller ama pek kullanışlı gelmediler bana, ben o kadar büyük koltuk alacağım zaman alt kısmı bazalı olan varsa ondan almayı düşünüyorum bunlarda baza yok.Bir arkadşım merinos mağzasında bazalı köşe takımları var dedi, ayrıca benim istediğim gibi her iki tarafı da uzun köşe takımlarıymış bir de oraya bakacağım.Umarım istediğim gibidir.Ayrıca neden bu köşe takımlarını çekyatlı ya da bazalı pek tasarlamıyorlar anlamıyorum bir de koltuğun yüzü çıkartılıp yıkansa çok süper olurdu gerçekten.

birkaç yeni, şirin, modern model daha sizlere.,bunları haşarı kedi buldu aslında.
hepsi güven mobilyadan merak edenlere şimdi söyleyeyim
bence çok güzel ve kullanışlılar
çok da rahat görünüyorlar..

23103cafdeflorbuyuk3xn4.jpg

424321sb0831000932164wg4.jpg

329081sb007ananta10389tp7.jpg

w600.png

215205sb46sabawv7.jpg

145070sbv3fzopium3bw0.jpg

arkadaşlar ben sürekli evimin salonunda oturuyorum ve evlenirken de köşeli koltuk almıştım onları kullanıyorum. hatta şu anda bir kenarında oturmaktayım :=))) benim köşeli takımım tam keskin köşe ayrıca bir ucunda da uzanma koltuğu var yani biraz u şeklinde oluyor. adalı mı ne deniyor bunlara. altlarında kancaları var 3 ayrı parçanın birbirinden uzaklaşmamasını kaymamasını sağlıyorlar takıldığında..

ama ben bu takımımı 3 parçaya ayırarak kullanıyorum genelde.. çünkü sürekli evi süpüren ve silmeden rahat edemeyen biriyim. koltuklar birleştiğinde kesinlikle kaldırılmıyor itilmiyor. eşimin yardımıyla kancalarını çıkarabiliyor ve ayırabiliyoruz. yani anlayacağınız oldukça hantal oluyor ve ben altlarını süpüremiyorum. 3 parça halinde ayrı ayrı koyduğumda da herbirinin bi kenarı kol desteksiz kalıyor. bu durumu da almayı düşünenler bi gözden geçirsinler derim...

inanılmaz rahatlar ve spor bir görüntüye sahipler. ama sanırım şu anda yeni bi takım alsam ayrı ayrı parçalardan alırım :) ama uzanma koltuğu yine olur mutlaka parçaların arasında... :)

bende oturma odasına bu tarz koltuklar düşünüyorum allah kısmet ederse evlenirsek bilmem kaç senesinde kaydirigubbakcemile3

X