Sol kolda bilekte batma uyuşma?

Hilal0000

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
61
-20
16
26
Hamilelikten önce de oluyordu arada 6. Ayin içindeyim hamilelikte ilk kez şu sıralar yine olmaya başladı. Sol kolda bilekte batmalar oluyor hafif uyuşuk gibi batiyomus gibi neden oluyor acaba. (Sol kürek kemiğinin altında senelerdir kulunç var, boyun düzleşmesi ve boyunda fıtık başlangıci var.) Bunlardan kaynaklı da olabilir mi? aşırı tedirgin oluyorum kötü bişey mi var diye zaten takıntılı bı insanim bişey olunca evham yaparak dahada kotulestiriyorum

Hamilelikten önce de oluyordu arada 6. Ayin içindeyim hamilelikte ilk kez şu sıralar yine olmaya başladı. Sol kolda bilekte batmalar oluyor hafif uyuşuk gibi batiyomus gibi neden oluyor acaba. (Sol kürek kemiğinin altında senelerdir kulunç var, boyun düzleşmesi ve boyunda fıtık başlangıci var.) Bunlardan kaynaklı da olabilir mi? aşırı tedirgin oluyorum kötü bişey mi var diye zaten takıntılı bı insanim bişey olunca evham yaparak dahada kotulestiriyorum

Merhaba, hamileliğin bu döneminde özellikle geçmişte de yatkınlık varsa karpal tünel sendromu yaşanıyor diye biliyorum. Tabi boyunla da alakalı olabilir ama şikayetlerinizi görünce bana karpal tünel daha yakın geldi. Bilekteki sinirin sıkışması sebebiyle uyuşma karıncalanma güçsüzlük yaşanabilir. İsterseniz bir araştırın. Rahatlamazsa doktora başvurun. Önemli bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Geçmiş olsun

Gebelikte oluyor ya, ben de öyleyim kaç haftadir ellerim kollarım acayip uyuşuyor 28.haftadayim, oğlumda da olmuştu son aylar iyice artıyor, doğumdan sonra düzelir inşallah

Back
X