mobbing mi değil mi siz karar verin

yonetmelige baktim toplam 1 yıl diyor ara verme suresi olarak. izinler konusu da is kanuna uygun olarak olmasi gerektigi yaziyor. cikarsaniz bile hakkinizi arayarak cikin. izinlerinizi yasal olarak kullanmaya calisin.
Mümkünse link atar mısınız ben de inceleyeyim. Çıkamazsam Yıllık izin hakkımı talep edicem bu yıl bakalım verir mi

Akademik kariyer düşünmüştüm bi ara yabancı dile yoğunlaşmıştım. Bu yıl yapmayı düşünüyorum tezsiz vakit kaybetmemek için
Akademik kariyerde de yanlız Aklında bulunsun. Kadrolu olarak bir okulda çalışırsan SMMM olarak dışarda çalışamıyorsun kanun yasaklıyor.
SMMM olarak çalışırsan da okulda kadrolu çalışamıyorsun.
Bende bir ara doktora yapacaktım bu Yüzden vazgeçtim.

bizim eski isyerinde birisi dava acmisti. kullandirilmayan yillik izinlerin parasini hep almıştı

bizim eski isyerinde birisi dava acmisti. kullandirilmayan yillik izinlerin parasini hep almıştı
Dava açıp da kötü olmak istemiyorum sonuçta puan verecek. Bi arkadaş daha var benle aynı şartlarda beraber napıp edip alıcaz çıkamazsam tabi

Üç noktadan sonrasını merak ettim açıkcası
Anlamanızı bekledim aslında stajyer var o yapsin derken 3 4 satir sonra stajyerlik olduğunuzu belirttiginiz için.
Ama açıklayım ve devamını da getireyim hatta.
Öncelikle stajyer oldugunuz halde başka stajyerlere iş buyursunlar diyerek zaten siz de onlar gibi davraniyorsunuz. Demek üst kademe olsanız onlar gibide yapabilirsiniz.
Ayrica iş yerinde kitap okumaya firsat bulamıyorum, moda sitelerine girince silmek zorunda kalıyorum diyerek nikinizin hakkinizj verdiğini söyleyebilirim. Kitap okuyup moda dergisi bakacak iş ariyorsaniz iş yeri açıp çalışan almalisiniz. Ne kadar ekmek o kadar köfte diye söz vardır. Kimse sizi kara kaş kara göz için almadı. Bende staj yaptım. Bir zarfi üç kez kontrol ettirdiklerini biliyorum. Arşivi 3 kez düzenlediğimi. Onlar sizin zordan çalıştığınızı anlamislardir zaten. Evet haksizlik yapilan yerler var size lakin tipki sizin istekleriniz gibi onlarda saçmalamis. Kusura bakmayın ya çok yanlış anlattınız ya iki tarafta suçlu.

X