- 4 Şubat 2019
- 3.855
- 8.601
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka şansım da yok galiba bi yer bulana kadarİş piyasası çok kötü sıkın dişinizi biraz bence.
Sizin şartlarınız gerçekten çok iyimiş bu saydıklarınızdan bende sadece sigorta ve yemek var :s ilk zamanlar yemek işi de bizdeydi temizlik ve bulaşıktan parmaklarım delinmişti alışık olmadığın için işte o zamanlar hevesten katlanıyordum keşke yolun başındayken bıraksaymışım
Bu saatten sonra riske atamam dediğiniz gibi başka bi yer bulana kadar dişimi sıkıcamMeslek güzel..kişiler sizi pes ettirmesin.o kişiler en en fazla staj bitene kadar hayatınızda olacak.staj yerinizi değiştirirse iz o kadar bile değil...sonrasında siz mali müşavir olunca emin olun kimseye minnet etmek zorunda kalmayacaksiniz.kime sorsam smmm olunca ozguvenlerinin artıklarını söylüyorlar.
Ben de ilk staj yerimdeyken bu işi yapamam gibi geliyordu..fakat şartları daha iyi olan bir ofise geçince on yargıların kırıldı.yillik izinlerinin var,yemek dışardan,iş ogreniyorum..
Sizin meslek değiştirmeye değil iş yeri değiştirmeye ihtiyacınız var bence.
Ben de kpss çok denedim.ozellikle de alanı..kurum sınavları mülakat vs hepsinden geçtim ama yok olmadı..3 yıllık mücadelede hiçbir kurumun mülakat aşamasını gecemedim.malum sebepten..baktım yaş geçiyor.bu bilgileri kullanabileceğim bir sınav ve meslek arayışına girdim.mali müşavirliği de bu şekilde seçtim.
Herşey bizim elimizde.kisilerle değil işle yogrulmaliyiz.2 sene disimizi sicakacagiz.
Aynen sırf bu yüzden böyle davranıyor hatta bu yıl zam yapmadı isterseniz gidin dediköprüyü gecene kadar sabret üç maymunu oyna
kalmak icin tüm saydigin sebepleri patron da biliyor ki böyle davraniyor
Hakikaten üzüntüden hasta olucam her geçen gün kilo veriyorum :/ yalnız bir yıl kadar ara verildiğini bilmiyorum odayla görüştüm üç ay demişti. Bir yılsa şayet hemen bırakırımCok kotu bi haldesinz tecrubede var hasta olacaginiza birakin.1 yil kadar ara verebiliyorsunuz zaten.O zamana kadar is bulursunuz.Önce caninizi dusunun.
Nasil 3 ay der oda ?Ben 11 ay ara verdim tekrar devam ettim.Sizin gibi sinirlerim harap olmak uzereydi.Hakikaten üzüntüden hasta olucam her geçen gün kilo veriyorum :/ yalnız bir yıl kadar ara verildiğini bilmiyorum odayla görüştüm üç ay demişti. Bir yılsa şayet hemen bırakırım
Evet smmm stajı. Yeni bir iş bulacak olsam tazminat umrumda değil çeker giderimSMMM stajı mı ?
2 ay daha dayan staj bitsin notunu al ondan sonra da noterden ihtarname Çek bana mobing yapıyorsunuz izinlerimi kullandırmıyorsubuz diye tazminatını iste ihtardan sonra daha işe gitme.
İş bulma tekrar aynı şeyleri yaşama konusunda ne yazık ki bşy diyemiyorum ülke Şartları malum.
Kanunen 3 ay içinde yeniden sigorta devam etmek zorunda oda da aynısını söylemişti. Sizin özel bir durumunuz mu vardı sağlık gibi. Yaşadığınız süreçten bahseder misiniz biraz hemen iş bulabildiniz miNasil 3 ay der oda ?Ben 11 ay ara verdim tekrar devam ettim.Sizin gibi sinirlerim harap olmak uzereydi.
Evet smmm stajı. Yeni bir iş bulacak olsam tazminat umrumda değil çeker giderim
Umarım staj bitmeden başka bi yer bulurumStaj bitene kadar kal
Verdiği ücretle istediği performans arasında uçurum olması benim problemim değil. İş tanımı diye bi olay yok kafasına estiği her işi yaptırabiliyor.( öyle ki ortağının elemanları varken bile o şirketin ayak işlerini bile ben yapıyorum sırf işkence olsun diye ) hastane vs gibi bi durum olmadıkça izin alınamıyor. Tüm şartlar ziyadesiyle yerin dibindeyken bi kaç dk kafa dinlemek istemem göze batmamalı benceİş yerinde kitap okumak nasıl bir beklenti? Geçmişimi kontrol edip ne bulacak demişsiniz de alışveriş sitelerine girdiğinizi siz söylüyorsunuz. İşveren mesai saatleri içinde o saatleriniz için size para ödüyor. İş tanımınız dahilinde üretken olmanızı beklemek hakkı. Ama burada önemli olan kelime iş tanımı. Üzerinize düşmeyen görevlerin sizden talep edilmesi haksızlık. Karşı gelebilirsiniz.
İzin günleri konusunda da yasal haklarınızim farkında olun ve hakkınızı talep edin. Her şeyin yasal çizgilerde olması en güzeli. Ne siz ekstra izin isteyin ne de o yıllık izin yok
diyebilsin. Ne hak yiyin ne hakkınızı yedirin.
Daha iş hayatının başındasınız. İş yerinde kendinizi işe verin, boş vakit degerlendirme derdinde olmayın. İnanın pişman olmazsınız.
Bu şartlara rağmen calısmaya devam edip her hangi bir iyileştirme talep etmemeniz, sartları kabul ettiğinizi gösterir. Hakkınız olan kafa dinlemeyi istemek değil, iş tanımı dahilinde, yasal izinlerinizi kullanarak calışmayı istemektir.Verdiği ücretle istediği performans arasında uçurum olması benim problemim değil. İş tanımı diye bi olay yok kafasına estiği her işi yaptırabiliyor.( öyle ki ortağının elemanları varken bile o şirketin ayak işlerini bile ben yapıyorum sırf işkence olsun diye ) hastane vs gibi bi durum olmadıkça izin alınamıyor. Tüm şartlar ziyadesiyle yerin dibindeyken bi kaç dk kafa dinlemek istemem göze batmamalı bence
Bahsetmediğim daha bir çok şey var tek endişem gittiğim başka bi yerin burayla aynı olup olmamasıydı. Doğru düzgün para alamazken dava bile açamam ki uğraşmak da istemem hayatımdan çıksınlar yeter. Bu staj olayı belimi büküyor görünen o ki çıkana kadar dayanmaktan başka çarem yokBu şartlara rağmen calısmaya devam edip her hangi bir iyileştirme talep etmemeniz, sartları kabul ettiğinizi gösterir. Hakkınız olan kafa dinlemeyi istemek değil, iş tanımı dahilinde, yasal izinlerinizi kullanarak calışmayı istemektir.
Mobbing davasi açıp bana kitap okutmuyorlar dersen hakim sana güler. Ama yasal izinlerimi kullandırtmıyor, iş tanımım olmamasına ragmen bulaşık yikatıyor derseniz makul bir mağduriyet koymuş olursunuz ortaya.
Burası gibi yerler de vardır elbet ama daha iyileri var emin olun. Siz siz olun yasal haklarınızı her zaman çok iyi bilin. Hakkınızı yedirmeyin. Mesleğinizde çok basarılı olmaya odaklanın. Başarılı olursanız her zaman aranan bir personel olursunuz, hakkınızı da rahatlıkla ararsınız. Patronlar ne yazık ki çalışanın işe ihtiyacını suistimal edebiliyor.Bahsetmediğim daha bir çok şey var tek endişem gittiğim başka bi yerin burayla aynı olup olmamasıydı. Doğru düzgün para alamazken dava bile açamam ki uğraşmak da istemem hayatımdan çıksınlar yeter. Bu staj olayı belimi büküyor görünen o ki çıkana kadar dayanmaktan başka çarem yok