- 14 Şubat 2019
- 812
- 1.181
Mevzuat degismis olabilir miNasil 3 ay der oda ?Ben 11 ay ara verdim tekrar devam ettim.Sizin gibi sinirlerim harap olmak uzereydi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mevzuat degismis olabilir miNasil 3 ay der oda ?Ben 11 ay ara verdim tekrar devam ettim.Sizin gibi sinirlerim harap olmak uzereydi.
Aynen öyle hakkımı helal etmiyorum..Burası gibi yerler de vardır elbet ama daha iyileri var emin olun. Siz siz olun yasal haklarınızı her zaman çok iyi bilin. Hakkınızı yedirmeyin. Mesleğinizde çok basarılı olmaya odaklanın. Başarılı olursanız her zaman aranan bir personel olursunuz, hakkınızı da rahatlıkla ararsınız. Patronlar ne yazık ki çalışanın işe ihtiyacını suistimal edebiliyor.
Hayır şuan bile internetten bakabilirsiniz . Önceden nasıldı bilmiyorum ama mevzuatta 3 ay süre var .Mevzuat degismis olabilir mi
2016 mayista basladi benim stajim.Ve hic bir sebep belirtmeksizin 11 ay ara verdim.Sonra ise basladim devam ediyorum simdi.Hayır şuan bile internetten bakabilirsiniz . Önceden nasıldı bilmiyorum ama mevzuatta 3 ay süre var .
Yeni degismis galiba. Yakin zamana kadar 1 yildi.Mevzuat degismis olabilir mi
Üç noktadan sonrasını merak ettim açıkcasıUzaktan her nekadar masa başı bi işte çalıştığım zannedilse de oturduğum yok bi sürü getir götür işleri falan stajyer varken bile günde 100 kere anlamsızca ayağına çağırıyor patron olacak şahıs.
çok güzzel değindiniz mali müşavir stajyeriyim zaten
İşte tam da bu yüzden...
Arastır. Mutlaka bulursun.Umarım staj bitmeden başka bi yer bulurum
Teşekkürler . Sanırım her yerde var böyle tipler burdan aldığım tepkilere dayanarak :)Arastır. Mutlaka bulursun.
Kaç ay kaldı ?
Istanbulda mısın ?
Bir de staja en çok 1 sene dondurabiliyorsun belli Şartları taşıdıktan sonra. Ama tavsiye etmem bir an evvel bitir.
Bir de şöyle düşün ilerdeki iş hayatında zaten istersen de istemesen de tuhaf kişileri göreceksin. Sinir bozucu tipler vs.
O Yüzden biraz da bu şekilde insanlara karsı nasıl davranman gerektiğini bu gibi kişiler karşısında nasıl mücadele etmen gerektiğini öğrenmiş oluyorsun.
Staj bitsin zaten bulursun daha iyi biryer. Notunu al sonrası kolay. Ama çokta ters düşme bu sefer notunu vermezler başka başka şekillerde onlarda seni yıpratmaya Çalışır.
Teşekkürler . Sanırım her yerde var böyle tipler burdan aldığım tepkilere dayanarak :)
Benim de endişelerimden biri stajımı burda tamamlamasam bile giderken not vereceği için kötü bir şekilde ayrılmamak. Bu zamana hiç sesimi çıkarmadım en son kapıları camları sildirmeye çalışırken iki çift laf etmiştim . Bazı durumlarda notla da tehdit edebiliyor çünkü.
Beyannamenin son günüydü izin günümdü ama ben yine yetiştirebilelim diye gitmiştim bana dediği laf : gelmeseydin notunu kırardım
Evet. iki yıl kaldı.Adi herif.
Küçük insanlar bunlar.
Muhasebe bürosu mu ?
Bitmesine ne kadar kaldı ?
Daha varmış ya (Evet. iki yıl kaldı.
Yüksek lisans tezli olsun istemiştim, yakın şehirlerdeki üniversitelere de başvurmayı düşünüyorum . Bu arada ikinci bi bölüm daha okuyorum açıktan. Çok Teşekkürler hayırlısı artıkDaha varmış ya (
Yüksek lisansa baska Eylül'de uygun bir okulda tezsiz yaparsan stajdan 1 sene Düşüyor.
Yüksek lisans yaparken o arada zaten daha iyi biryer bulursun. Başvuru yap devamlı.
Eğer stajı Kısaltma Amacıyla yapacaksan tezsiz yap. Daha kolay biter ve daha kısa Sürüyor. Akademik kariyer gibi bir hedefin yoksa tez sadece yorar zaten 2 sene Sürer. Stajda zaten o zamana biter.Yüksek lisans tezli olsun istemiştim, yakın şehirlerdeki üniversitelere de başvurmayı düşünüyorum . Bu arada ikinci bi bölüm daha okuyorum açıktan. Çok Teşekkürler hayırlısı artık
Akademik kariyer düşünmüştüm bi ara yabancı dile yoğunlaşmıştım. Bu yıl yapmayı düşünüyorum tezsiz vakit kaybetmemek içinEğer stajı Kısaltma Amacıyla yapacaksan tezsiz yap. Daha kolay biter ve daha kısa Sürüyor. Akademik kariyer gibi bir hedefin yoksa tez sadece yorar zaten 2 sene Sürer. Stajda zaten o zamana biter.