koşu bandında 6 ile başlayıp 8 le nasıl devam edeılıyosn maşallah ben en fazla 6 da yürüyebılıyorum 8 de ise taş çatlasın 2 dk koşup duruyorum. koşu bandının işe yaramasına çok sevındım bende hemen hemen her gun yürüyorum bı 10 kılo verebılsem çooook mutlu olacagım ama oturmuş kılolarım 13 yıllık bı kılo...
sen şimdiki kılona en fazla kaç sene önce görmüştün?
sence yerleşmiş kıloların gitmesi zor mudur?
canım tebrik ederim umarım geri kalan kilolarını da verirsin böyle yazıları okudukça kendimde güç buluyorum
10 kiloyu çok rahat verirsin canım. benim koşu bandında 8. seviyelere çıkmam zamanla oldu. zaten ilk 20 dk yı tamamlamadan 7. seviyeye bile çıkmıyorum.
ben bu aralar haftada 4 gün 1 er saat yürüyorum 2 gün de pilates yapıyorum yetiyor. yerleşmiş kilolar diye bir şey yok canım bunu diyetisyenime gelen
45 yaşlarında bi abla söylemişti. o yaşta insan tabiki zor verir ama bu kilonun yerleşmiş olmasından değil metobolizmanın yavaşlamasındanmış.
o yüzden biraz da yediklerinden kasarsan mutlaka verirsin .
umarım faydam olmuştur. sağlıklı kilonuza umarım en yakın zaman da kavuşursunuz.
melek canım tebrık edıyorum senı harıkasın1. takımın gururusun ... çoğu gitmiş azı kalmış arkadaşım dilediğin kiloya gelip sağlıklı ve fit kalırsın inşalhhh...
hangi ildesin cnm ve hangi diyetisyene gidiyorsun bende karar verdim zayıflıycam inş. şu an diyetisyen arayışındayımEki Görüntüle 585124
slm cnm biz senle aynıyız hikayemizde hemen hemen aynı inşallah sonundada senin gibi başarırım eski alime dönmeyi.sen yada diğer giden arkadaşlar özel hastaneyemi devlete mi gidiyosunuz diyetisyene.bende gidicem daha iyi olur die özele gitmek istiyorum
selamun aleyküm!
buraya başarı öykümü yazmak için 4 aydır bekliyorum bir gün ben de yazacağım dedim ve işte zamanı geldi.
gerçi şu anda hala bi 8 kilo fazlam var ama dayanamadım 1 ay daha beklemeyi.
arkadaşlar ben 112 kiloydum boy avantıjımdan faydalanıyordum hep daha doğrusu kendimi öyle kandırıyordum.
boyum 177. kemikli bi yapıya sahibim zaten siz de görünce fotolarımı anlayacaksınız.
evliliğimin 3. yılını doldurdum. genç kıznnlığımı çok zayıf geçirdim 26-27 yaşlarımda evvlendiğimde yanı hızla kilo almaya
başladım. bunun sebebi biraz eşimin ve ailsenin yeme düzeni biraz da aldığım ilaçlardan kaynaklandı.
yemeği açlıktan değil zevk olsun diye yiyordum.
geçtiğimiz ramazan bayramının arife günününün gecesiydi. eşim yarın bayram dedi yeni aldığımız pantolonu ütülede giyeyim dedi
ok dedim o arada evde tadilat yaptırdığımızdan ve arifeden bi gün önc işler bittiğinden katlamış kaldırmışım kıyafetlerimizi hep.
pantolonunu ararken elime evlenirken almış olduğum şu ipek gecelik takımlarım geçti. babydolünü çıkardım bi bakayım dedim giydim
baktım babydol kalçamdan aşağı inmiyor çıktım eşimin karşısınla gülüyorum ama halime ağlamam gerekirken. o da baktı ve gülmeye
başladı.
- çıkar hayatım şunu çok komik olmuşsun dedi.
bütün mesele oymuş.
o zamana kadar kimselerin ailem dahil hiç kimsenin söylediği öylesine kırmamıştı beni.
oysa kötü bişey söylememişti. her ne kadar şimdi o söylediğini inkar etse de :)
arife gecesi bayram falan dinlemedim başladım diyete. ilk işim köşede bekleyen koşu bandımı salonumun ortasına almak oldu.
bayram için yapmış olduğum baklavanın bir dilimini yedim sadce.
gerisini eşim götürdü :)
çok düzenli beslendim saatlerim düzenliydi.
3 vesaitle gittiğim iş yerime elimde yemek taşıyordum çoğu zaman.
haşlama ızgara yedim hep
günde 5 öğün yedim.
3 ana 2 ara.
her gün ama her gün spor yaptım
en az 1 saat koşu bandımda tempolu (6. seviye ile başlayıp 8. seviyeye kadar) yürüdüm.
haftanın 3 günü de plates yaptım evde. açtım dvd yi ebru ile platesimi yaptım
ee çünkü o kadar kiloyu verince sarkma olabilirdi. ama işte o sarkmayı önlemek için her gün spor yaptım.
boyumun dezavantajı olduğunu ilk defa diyette anladım çünkü 5 kilo verince normal bi insanda belli eder ama
ben ne zaman 10 kilo verdim o zaman belli etmeye başladım.
şu anda 84 kiloyum aslında ben 70 e kadar düşmek istiyorum ama diyetisyenim zayıf değil normal kilomda olmamı öneriyor.
ben de çok zayıflığı sevmiyorum ne yalan söyliyim. en ideali 75 -77 kiloya düşmen dedi.
neyse fotolarımı da ekliyim de sevincime sevinc ekliyim.
umarım kimseler kilolu olmaz çok zor gerçekten aklınıza gelebilecek her zorluğu yaşadım 48 bedenken. şimdi 42 bedenim ve inanın çok mutluyum :)
Eki Görüntüle 569536 Eki Görüntüle 569537 Eki Görüntüle 569538 Eki Görüntüle 569542 bu fotolarda 112 kiloyum arkadaşlar.
Eki Görüntüle 569539 Eki Görüntüle 569540 Eki Görüntüle 569541 ve buEki Görüntüle 569554 fotolarda da 84-85 im kızlar.
bende öyle tahmin ediyorum zaten cnm.özel hastaneye diyetisyen bölümüne gidicem hastane normalde ilgi konusunda süper kadın doğuma dahiliyeye çocuğa hep oraya gidiyoruz tahlilllere para almıyo muayene 32 mi 34 mü ne.süper.ben izmirdeyim.bence kesinlikle özel bayramdan önce ilk kontrol için sigortanın diyetisyenine gittim inanı içeri girip çıkmam samimiyetle söylüyorum en fazla 3 dk dır dr hanım tenezzül edip yerinden bile kalkmadı ve söylediği şu daha iyi olabilir bayramdan sonra görüşelim oldu bende bidaha gitmedim şimdi özele gitmek istiyorum fiyatlarını arastırdım istanbul avrupa yakasında oturuyorum fiyatlar biraz şişik :44::44::44:
hangi ildesin cnm ve hangi diyetisyene gidiyorsun bende karar verdim zayıflıycam inş. şu an diyetisyen arayışındayımEki Görüntüle 585124
süperrr görünüyorsun canim tebrikler
spor yaptiginda cok belli oluyor cok dinc gözüküyorsun
tebrikler. Muhtesem gorunuyorsunuz . Ve asla 42 beden gibi durmuyorsunuz resimlerde. 38 beden derdim ben siz 42 oldugunuzu soylemeseydiniz. Tebrikler ve darisi da bizim basimiza :)
ne güzel, ne mutlu .. Tebrikler azminize, sabrınıza... Bende 118 im şu an. Ama ne mümkün koşu bandında 6 dan başlayıp, 8 le devam etmek.. Ben anca 5 le yürüyüp, arada 1-2 dakikalık 6 ile yarım saat yürüyebiliyorum. Ama yinede bir ayda 9 kilo verdim. Valla bravo size, umarım bir gün bende şuraya başarı hikayemi yazabilirim, varsa başka önerilerinizide bekliyorum . Sevgiler...
slm cnm biz senle aynıyız hikayemizde hemen hemen aynı inşallah sonundada senin gibi başarırım eski alime dönmeyi.sen yada diğer giden arkadaşlar özel hastaneyemi devlete mi gidiyosunuz diyetisyene.bende gidicem daha iyi olur die özele gitmek istiyorum
bence kesinlikle özel bayramdan önce ilk kontrol için sigortanın diyetisyenine gittim inanı içeri girip çıkmam samimiyetle söylüyorum en fazla 3 dk dır dr hanım tenezzül edip yerinden bile kalkmadı ve söylediği şu daha iyi olabilir bayramdan sonra görüşelim oldu bende bidaha gitmedim şimdi özele gitmek istiyorum fiyatlarını arastırdım istanbul avrupa yakasında oturuyorum fiyatlar biraz şişik :44::44::44:
bende öyle tahmin ediyorum zaten cnm.özel hastaneye diyetisyen bölümüne gidicem hastane normalde ilgi konusunda süper kadın doğuma dahiliyeye çocuğa hep oraya gidiyoruz tahlilllere para almıyo muayene 32 mi 34 mü ne.süper.ben izmirdeyim.
maşallah sana süpersin bayıldım
bu azim istek bana da gelsede zayıflasam
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ama şu kadarını söylemeliyim ki diyetisyen falan hikaye. Eğer gerçekten istiyorsanız mutlaka zayıflarsınız. Benimle birlikte diyetisyene başlayıp kimler oldu kimler. Benim ekibimden bir ben bırakmadım diyetisyenimi. Bence siz de asılın ve asla bırakmayın. Mutlaka faydasını göreceksiniz.
önce istemek.
tebrikler çok güzel kiloları vermişsiniz bende yarın ilk iş yürüme bandımı mutfagıma alıp tv karşısına
başlıyayım dediklerin bana çok iyi geldi
bende devlet hastanesine diyetisyene gittim 2 tane degiştirdim liste verip gönderiyorlar
ne yag ölçen aletleri var
özele gitmek istiyorum her ay 100 tl istiyor burdaki dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?