mlkfth başarı öyküsü 48 bedenden 42 bedene 27 kilo

koşu bandında 6 ile başlayıp 8 le nasıl devam edeılıyosn maşallah ben en fazla 6 da yürüyebılıyorum 8 de ise taş çatlasın 2 dk koşup duruyorum. koşu bandının işe yaramasına çok sevındım bende hemen hemen her gun yürüyorum bı 10 kılo verebılsem çooook mutlu olacagım ama oturmuş kılolarım 13 yıllık bı kılo...
sen şimdiki kılona en fazla kaç sene önce görmüştün?

sence yerleşmiş kıloların gitmesi zor mudur?

canım tebrik ederim umarım geri kalan kilolarını da verirsin böyle yazıları okudukça kendimde güç buluyorum

canım tebrik ederim umarım geri kalan kilolarını da verirsin böyle yazıları okudukça kendimde güç buluyorum

10 kiloyu çok rahat verirsin canım. benim koşu bandında 8. seviyelere çıkmam zamanla oldu. zaten ilk 20 dk yı tamamlamadan 7. seviyeye bile çıkmıyorum.
ben bu aralar haftada 4 gün 1 er saat yürüyorum 2 gün de pilates yapıyorum yetiyor. yerleşmiş kilolar diye bir şey yok canım bunu diyetisyenime gelen
45 yaşlarında bi abla söylemişti. o yaşta insan tabiki zor verir ama bu kilonun yerleşmiş olmasından değil metobolizmanın yavaşlamasındanmış.
o yüzden biraz da yediklerinden kasarsan mutlaka verirsin .
umarım faydam olmuştur. sağlıklı kilonuza umarım en yakın zaman da kavuşursunuz.

melek canım tebrık edıyorum senı harıkasın 1. takımın gururusun ... çoğu gitmiş azı kalmış arkadaşım dilediğin kiloya gelip sağlıklı ve fit kalırsın inşalhhh...

hangi ildesin cnm ve hangi diyetisyene gidiyorsun bende karar verdim zayıflıycam inş. şu an diyetisyen arayışındayımEki Görüntüle 585124

melek canım tebrık edıyorum senı harıkasın 1. takımın gururusun ... çoğu gitmiş azı kalmış arkadaşım dilediğin kiloya gelip sağlıklı ve fit kalırsın inşalhhh...

hangi ildesin cnm ve hangi diyetisyene gidiyorsun bende karar verdim zayıflıycam inş. şu an diyetisyen arayışındayımEki Görüntüle 585124

semacım canım benim çok teşekkür ederim sizlerin verdiği azimle oldu.

sultan, ben izmirdeyim. 9 eylül ünv. hülya çelik drumu cnm.

Tebrikler. Muhtesem gorunuyorsunuz . ve asla 42 beden gibi durmuyorsunuz resimlerde. 38 beden derdim ben siz 42 oldugunuzu soylemeseydiniz. Tebrikler ve darisi da bizim basimiza :)

ne güzel, ne mutlu .. tebrikler azminize, sabrınıza... bende 118 im şu an. ama ne mümkün koşu bandında 6 dan başlayıp, 8 le devam etmek.. ben anca 5 le yürüyüp, arada 1-2 dakikalık 6 ile yarım saat yürüyebiliyorum. ama yinede bir ayda 9 kilo verdim. valla bravo size, umarım bir gün bende şuraya başarı hikayemi yazabilirim, varsa başka önerilerinizide bekliyorum . sevgiler...

slm cnm biz senle aynıyız hikayemizde hemen hemen aynı inşallah sonundada senin gibi başarırım eski alime dönmeyi.sen yada diğer giden arkadaşlar özel hastaneyemi devlete mi gidiyosunuz diyetisyene.bende gidicem daha iyi olur die özele gitmek istiyorum

bence kesinlikle özel bayramdan önce ilk kontrol için sigortanın diyetisyenine gittim inanı içeri girip çıkmam samimiyetle söylüyorum en fazla 3 dk dır dr hanım tenezzül edip yerinden bile kalkmadı ve söylediği şu daha iyi olabilir bayramdan sonra görüşelim oldu bende bidaha gitmedim şimdi özele gitmek istiyorum fiyatlarını arastırdım istanbul avrupa yakasında oturuyorum fiyatlar biraz şişik :44::44::44:

bende öyle tahmin ediyorum zaten cnm.özel hastaneye diyetisyen bölümüne gidicem hastane normalde ilgi konusunda süper kadın doğuma dahiliyeye çocuğa hep oraya gidiyoruz tahlilllere para almıyo muayene 32 mi 34 mü ne.süper.ben izmirdeyim.

süperrr görünüyorsun canim tebrikler
spor yaptiginda cok belli oluyor cok dinc gözüküyorsun

tebrikler. Muhtesem gorunuyorsunuz . Ve asla 42 beden gibi durmuyorsunuz resimlerde. 38 beden derdim ben siz 42 oldugunuzu soylemeseydiniz. Tebrikler ve darisi da bizim basimiza :)

maşallah sana süpersin bayıldım
bu azim istek bana da gelsede zayıflasam

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ama şu kadarını söylemeliyim ki diyetisyen falan hikaye. Eğer gerçekten istiyorsanız mutlaka zayıflarsınız. Benimle birlikte diyetisyene başlayıp kimler oldu kimler. Benim ekibimden bir ben bırakmadım diyetisyenimi. Bence siz de asılın ve asla bırakmayın. Mutlaka faydasını göreceksiniz.
önce istemek.

tebrikler çok güzel kiloları vermişsiniz bende yarın ilk iş yürüme bandımı mutfagıma alıp tv karşısına
başlıyayım dediklerin bana çok iyi geldi

bende devlet hastanesine diyetisyene gittim 2 tane degiştirdim liste verip gönderiyorlar
ne yag ölçen aletleri var
özele gitmek istiyorum her ay 100 tl istiyor burdaki dr

tebrikler çok güzel kiloları vermişsiniz bende yarın ilk iş yürüme bandımı mutfagıma alıp tv karşısına
başlıyayım dediklerin bana çok iyi geldi

bende devlet hastanesine diyetisyene gittim 2 tane degiştirdim liste verip gönderiyorlar
ne yag ölçen aletleri var
özele gitmek istiyorum her ay 100 tl istiyor burdaki dr

canım çok teşekkür ederim ayrıca çok sevindim senin adına. bence de koşu bandını tv izleyebileceğin bi yere taşı ve bşla hemen spora. daha ilk haftadan etkisini görmeye başlayacaksın emin ol.
özel tıp merkezleri var oralardaki diyetisyenlere de gidebilirsin cnm. 40 tl falan bi fark ödüyorsun ama bilgin olsun.
100 den iyidir :)

Şişli Etfal endokrin bölümüne giden bir bayan oldukça kilo vermişti. Diyetisyenleri de var oranın. Kilom çok fazla değil rahatsız oluyorum ama vücut kitle indeksi olarak normal gözüktüğü için ben gidemiyorum. Ama gidipte faydasını görenleri gördüm. Sanırım tahliller filan oluyor en etkili yöntem bu şekilde olan olur sanırım. Yoksa kuru diyet verme şeklindeyse zaten nette zibil milyon diyet listesi var.

arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen 171 boy kilo 90 sizce bana 1200 kalorilik diyet abartılı mı olur özele diyetisyene gidicektim saolsunlar yılbaşı nedeniyle aylık 150 tl olmuş benim içinde hayal oldu tabi şimdilik

1,73 boy 101 kg aynı senın eski halıne yakınım anlıyacağım.
Koca bi göbek beden 48 ...
Senın gb 42 bedene insem yeter bana ama nerede hata yapıyorum bilemiyorum.
Neden yapamıyorum onu çözemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…