mlkfth başarı öyküsü 48 bedenden 42 bedene 27 kilo

mlkfth

2013 bekle beniiii
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
1.265
12
158
İzmir

selamun aleyküm!
buraya başarı öykümü yazmak için 4 aydır bekliyorum bir gün ben de yazacağım dedim ve işte zamanı geldi.
gerçi şu anda hala bi 8 kilo fazlam var ama dayanamadım 1 ay daha beklemeyi.
arkadaşlar ben 112 kiloydum boy avantıjımdan faydalanıyordum hep daha doğrusu kendimi öyle kandırıyordum.
boyum 177. kemikli bi yapıya sahibim zaten siz de görünce fotolarımı anlayacaksınız.
evliliğimin 3. yılını doldurdum. genç kıznnlığımı çok zayıf geçirdim 26-27 yaşlarımda evvlendiğimde yanı hızla kilo almaya
başladım. bunun sebebi biraz eşimin ve ailsenin yeme düzeni biraz da aldığım ilaçlardan kaynaklandı.
yemeği açlıktan değil zevk olsun diye yiyordum.
geçtiğimiz ramazan bayramının arife günününün gecesiydi. eşim yarın bayram dedi yeni aldığımız pantolonu ütülede giyeyim dedi
ok dedim o arada evde tadilat yaptırdığımızdan ve arifeden bi gün önc işler bittiğinden katlamış kaldırmışım kıyafetlerimizi hep.
pantolonunu ararken elime evlenirken almış olduğum şu ipek gecelik takımlarım geçti. babydolünü çıkardım bi bakayım dedim giydim
baktım babydol kalçamdan aşağı inmiyor çıktım eşimin karşısınla gülüyorum ama halime ağlamam gerekirken. o da baktı ve gülmeye
başladı.
- çıkar hayatım şunu çok komik olmuşsun dedi.
bütün mesele oymuş.
o zamana kadar kimselerin ailem dahil hiç kimsenin söylediği öylesine kırmamıştı beni.
oysa kötü bişey söylememişti. her ne kadar şimdi o söylediğini inkar etse de :)
arife gecesi bayram falan dinlemedim başladım diyete. ilk işim köşede bekleyen koşu bandımı salonumun ortasına almak oldu.
bayram için yapmış olduğum baklavanın bir dilimini yedim sadce.
gerisini eşim götürdü :)
çok düzenli beslendim saatlerim düzenliydi.
3 vesaitle gittiğim iş yerime elimde yemek taşıyordum çoğu zaman.
haşlama ızgara yedim hep
günde 5 öğün yedim.
3 ana 2 ara.
her gün ama her gün spor yaptım
en az 1 saat koşu bandımda tempolu (6. seviye ile başlayıp 8. seviyeye kadar) yürüdüm.
haftanın 3 günü de plates yaptım evde. açtım dvd yi ebru ile platesimi yaptım
ee çünkü o kadar kiloyu verince sarkma olabilirdi. ama işte o sarkmayı önlemek için her gün spor yaptım.
boyumun dezavantajı olduğunu ilk defa diyette anladım çünkü 5 kilo verince normal bi insanda belli eder ama
ben ne zaman 10 kilo verdim o zaman belli etmeye başladım.
şu anda 84 kiloyum aslında ben 70 e kadar düşmek istiyorum ama diyetisyenim zayıf değil normal kilomda olmamı öneriyor.
ben de çok zayıflığı sevmiyorum ne yalan söyliyim. en ideali 75 -77 kiloya düşmen dedi.
neyse fotolarımı da ekliyim de sevincime sevinc ekliyim.
umarım kimseler kilolu olmaz çok zor gerçekten aklınıza gelebilecek her zorluğu yaşadım 48 bedenken. şimdi 42 bedenim ve inanın çok mutluyum :)

Eki Görüntüle 569536 Eki Görüntüle 569537 Eki Görüntüle 569538 bu fotolarda 112 kiloyum arkadaşlar.
Eki Görüntüle 569539 ve bu fotolarda da 84-85 im kızlar.

Son düzenleme:
Tebrik ederim normal insan görüntüsüne sahip olmak çok güzel bir duygu
En azından kalabalıkta bedenini saklamak, gizlemek ve daha bir sürü kötü duygu yok oluyor :)

meleğimmmm canım arkadaşım,takımımızın gururuuusana maşallh demekten bi hal oldum

inş.hedefinede ulaşacaksın,şimdi bile o kadar fit duruyosun ki,sana çok imreniyorum canım,darısı inş.bize

Tebrik ederim normal insan görüntüsüne sahip olmak çok güzel bir duygu
En azından kalabalıkta bedenini saklamak, gizlemek ve daha bir sürü kötü duygu yok oluyor :)

meleğimmmm canım arkadaşım,takımımızın gururuuusana maşallh demekten bi hal oldum

inş.hedefinede ulaşacaksın,şimdi bile o kadar fit duruyosun ki,sana çok imreniyorum canım,darısı inş.bize

çok teşekkürler canım.aynen dediğin gibi insanların bakışlarından gözlerini kaçırmaktan daha fazla ne acı verebilir ki?

neslihanım canım arkadaşım güzel gönlüne güzel gözlerine sağlık.. iyi ki varsın

İDOLÜMSÜN MELEGİM PEŞİNDEYİM,İZİNDEYİM:)
çok fazla çaba sarfettın,sporu bırakmadın,hep dıkkatlıydın,azimliydin
bu başarı tesadüf degil,azmin öyküsü...
7lerde buluşmak üzere canım,az farkla peşindeim

canım bende boyum uzun kilomu pek göstermiyorum ama başladım 3 gün platese hergunde yuruycem senden ilham alarak yediklerini ayarladınmı nelere dikkat ettin başka ?

supersin. şu andakı kılonuda hıç göstermıyosun çok guzel olmuşsun
bende yenı evlıyım 3 ayda kılo aldım hemde verdığım kıloları. evlenıpte kılo almayanlara gıpta ediyorum. boyum 172 kılomsa gene 70 evlenırken 6-7 kılo daha azdım gerçekten yeme duzenı ne kadar onemlıymış

gerçekten tebrik ederim. birgün bendede böyle bir irade olupta şu kilolarımdan kurtulurmuyum diye düşünüyorum. kilo vermeye çalıştıkça kilo vermeyi düşündükçe daha çok kilo aldım ve bu durumumdan aşırı derecede rahatsızım. ama sadece rahatsızım yapmak için başarmak için kendimde güç bulamıyorum. sanki dünyanın en zor işiymiş başarılamayacak bir işmiş gibi düşünüyorum. inşallah birgün bende senin gibi başarı öykümü yazar o mutluluu yaşarım. yanlız yediklerini biraz daha paylaşırmısın. çoğunlukla protein ağırlıklımı beslendin ve canın tatlı istediğinde ne yiyordun onlarıda paylaşırsan bizede yardımcı olursun.

canım bende boyum uzun kilomu pek göstermiyorum ama başladım 3 gün platese hergunde yuruycem senden ilham alarak yediklerini ayarladınmı nelere dikkat ettin başka ?

teşekkür ederim canım. ben yediklerime dikkat ettim.
sabahları mutlaka bol yeşillik ile kahvaltımı yaptım
roka mayadonoz tere (üzerine limon sıktım)
2 kk kadar peynir (istediğim peyniri yedim)
bir gün yumurta yediysem bi gün peynir yedim (ikisini aynı gün yemedim)
3 dilim tamtahıl veya çavdar ekmeği yedim
şekersiz çay

ara
1 bardak süt veya bi kase yoğurt yedim
3-4 gün kurusu yedim
veya badem ceviz yedim bi avuç kadar

öğlen
mutlaka köfte et veya tavuk o da yoksa balık ızgara yedim
mutlaka bol salata ve yoğurt yedim
ben diyet boyunca çok fazla yoğurt yedim
ve öğlen mutlaka 1 yada 2 dilim ekmek yedim

ara (4 gibi)
meyve yedim (1 tane)

akşam (en geç 7;30)
5-6 yk kadar (yarım pors) yemek (ne yemek varsa)
yoğurt salata ayran yedim

bu kadar
akşam asla ekmek yemedim
ve abur cubur haftada 1 defa yedim
benim en çok sıkıntısını çektiğim şey çiğköfte idi onu çok aradım gerçekten :)
canım istediğinde sadce pazar günleri çikolata yedim ama madlen olanlardan bir tane yemeye dikkat ettim.
sürekli spor yaptım
her gün ama her gün 1 saat bazen de daha fazla koşu bandımda tempolu yürüdüm (ben çalışıyorum akşamları gelince üşenmedim her gün yürüdüm)
günde en az 3 lt su içtim (su çok önemli)
haftanın 2-3 günü pilates yaptım.
çünkü o kadar kilo kaybedince sarkma olabilirdi ama hiç olmadı şükür.
canım tatlı istediğinde su içtim. su su su ... bu çok önemli.
bu arada en önemli etken de benim 1. takımımdı.
onların çok faydasını gördüm.
en büyük pay onlara ait.
sonra da bana :)
çabama emeğime gayretime iştahıma irademe ve o koca popomdan akan terlerime sağlık

canım benim teşekkür ederim. inşallah 7 lere de az kaldı.
bizim takımımız olduktan sonra her türlü :)

Tebrikler melek müthiş değişim ...bu kadar azim beklemiyordum..85 kilo asla olamassın ..burdan bakınca gördüğüm 70 kiloluk bir insan..tekrardan tebrikler....

Tebrikler melek müthiş değişim ...bu kadar azim beklemiyordum..85 kilo asla olamassın ..burdan bakınca gördüğüm 70 kiloluk bir insan..tekrardan tebrikler....

cok teşekkür ederim melekcim. eh az biraz daha fazlam var ama yavaş yavaş gidiyor artık eskisi gibi hızlı vremiyorum.
77 de bırakcağım korumaya gececeğim inşallah . tabi o rakamları görebilirsem

Tebrik ediyorum öncelikle siziEn kısa zamanda istediginiz kilonuza ulaşmaznzı temenni ediyorum.Size bişiler sormak istiyorum.Bende 82 ile doguma girdim ve kk ile 52.3 gördüm.Fakat şuan 54.0 oldumBenim sorum kilo verdim ama göbegim hala var ve düzenli mekik çekmedigim için buruşuk pörsük löp lpö duruyor.Göbegimi platesle eritbilimiyim?Siz göbeginizi nasıl sıkılaştırdının yok ettiniz?Ve hangi platesi yaptınız banada önerirmisiniz:44:Şimdiden teşekkürler

Tebrik ederim canım gerçekten harika görünüyorsun...o ne özgüven o.. resimlere bile yansımış kilolu resmindeki duruşunla diğer resimlerdeki hava bi başka bende diyetteyim belli bi listem yok hewrşeyden az az yiyorum bide akşam 7den sonra bişey yemiyorum tatlıyı hiç yemiyorum canımda istemiyor zaten ama malesef suyu içemiyorum napıcam

Öncelikle ikinize de çok teşekkür ederim arkadaşlar.
ilk soruya cevapla başlayayaım. canım ben göbeğimi platesteki en faydalı hareket handırt ı
her gün pilates yapamasam bile her gün 100 kere yapıyordum öyle gitti benim göbeğim ama hala biraz var ya :)
ikinci olarak mutlaka su içmelisiniz. mideniz bulansa da için. vücudunuz bi süre sonra alışır.
sevgiler. teşekkürler

Çok harika bir başarı tebrik ediyorum içtenlikle seni :)) İnşallah darısı veremeyen bizlerin başına :)

vaaayy handırtın faydası he bende yapıyorum 2 doğum yaptım göbiş var baya handırta devam ozaman...bende gitcem diyetisyene bende 100 kilo civarında 178 boyundayım senin gibi olsam bende baska bişey istemem çok zayıf olmayı bende istemem.70 72 iyi bu uyguladıgın şeyleri diyetisyenmi söyledi sana.kızı olkula götürüp gtirsem pltes yapsam ki yapıyorum bide arada kondisyon bisikletim var onu çevirsem yeter özendim iyice vala seni görünce.ne mutlu sana

Çok harika bir başarı tebrik ediyorum içtenlikle seni :)) İnşallah darısı veremeyen bizlerin başına :)

çok teşekkür ederim canım. amin inşallah istedikten sonra tabiki de verirsin.

canım evet handırt çok faydalı. karnın dümdüz oluyor mermer misali.
benbu listeyi bazı zamanlarda yaqtığı değişikliklerle diyetisyenimden aldım.
bisiklet koşu bandından daha etkili bütün kasların çalışıyor yine koşu bandında da ama
bisiklette çok daha iyi çalışıyor. keşke ben de koşu bandı alacağıma bisiklet alsaydım.
bence üzerinden hiç inme.
haftanın her günü yaptım ben ama sen haftanın 5 günü yap yeter çünkü ben ilk ay sakatlandım her gün yapınca :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…