Tebrik ederim normal insan görüntüsüne sahip olmak çok güzel bir duygu
En azından kalabalıkta bedenini saklamak, gizlemek ve daha bir sürü kötü duygu yok oluyor :)
meleğimmmm canım arkadaşım,takımımızın gururuuusana maşallh demekten bi hal oldum
inş.hedefinede ulaşacaksın,şimdi bile o kadar fit duruyosun ki,sana çok imreniyorum canım,darısı inş.bize
canım bende boyum uzun kilomu pek göstermiyorum ama başladım 3 gün platese hergunde yuruycem senden ilham alarak yediklerini ayarladınmı nelere dikkat ettin başka ?
supersin. şu andakı kılonuda hıç göstermıyosun çok guzel olmuşsun
bende yenı evlıyım 3 ayda kılo aldım hemde verdığım kıloları.evlenıpte kılo almayanlara gıpta ediyorum. boyum 172 kılomsa gene 70 evlenırken 6-7 kılo daha azdım gerçekten yeme duzenı ne kadar onemlıymış
gerçekten tebrik ederim. birgün bendede böyle bir irade olupta şu kilolarımdan kurtulurmuyum diye düşünüyorum. kilo vermeye çalıştıkça kilo vermeyi düşündükçe daha çok kilo aldım ve bu durumumdan aşırı derecede rahatsızım. ama sadece rahatsızım yapmak için başarmak için kendimde güç bulamıyorum. sanki dünyanın en zor işiymiş başarılamayacak bir işmiş gibi düşünüyorum. inşallah birgün bende senin gibi başarı öykümü yazar o mutluluu yaşarım. yanlız yediklerini biraz daha paylaşırmısın. çoğunlukla protein ağırlıklımı beslendin ve canın tatlı istediğinde ne yiyordun onlarıda paylaşırsan bizede yardımcı olursun.
İDOLÜMSÜN MELEGİM PEŞİNDEYİM,İZİNDEYİM:)
çok fazla çaba sarfettın,sporu bırakmadın,hep dıkkatlıydın,azimliydin
bu başarı tesadüf degil,azmin öyküsü...
7lerde buluşmak üzere canım,az farkla peşindeim
Tebrikler melekmüthiş değişim ...bu kadar azim beklemiyordum..85 kilo asla olamassın ..burdan bakınca gördüğüm 70 kiloluk bir insan..tekrardan tebrikler....
Tebrik ediyorum öncelikle siziEn kısa zamanda istediginiz kilonuza ulaşmaznzı temenni ediyorum.Size bişiler sormak istiyorum.Bende 82 ile doguma girdim ve kk ile 52.3 gördüm.Fakat şuan 54.0 oldum Benim sorum kilo verdim ama göbegim hala var ve düzenli mekik çekmedigim için buruşuk pörsük löp lpö duruyor. Göbegimi platesle eritbilimiyim?Siz göbeginizi nasıl sıkılaştırdının yok ettiniz?Ve hangi platesi yaptınız banada önerirmisiniz:44:Şimdiden teşekkürler
Tebrik ederim canım gerçekten harika görünüyorsun...o ne özgüven o.. resimlere bile yansımış kilolu resmindeki duruşunla diğer resimlerdeki hava bi başka bende diyetteyim belli bi listem yok hewrşeyden az az yiyorum bide akşam 7den sonra bişey yemiyorum tatlıyı hiç yemiyorum canımda istemiyor zaten ama malesef suyu içemiyorum napıcam
Çok harika bir başarı tebrik ediyorum içtenlikle seni :)) İnşallah darısı veremeyen bizlerin başına :)
vaaayy handırtın faydası he bende yapıyorum 2 doğum yaptım göbiş var baya handırta devam ozaman...bende gitcem diyetisyene bende 100 kilo civarında 178 boyundayım senin gibi olsam bende baska bişey istemem çok zayıf olmayı bende istemem.70 72 iyi bu uyguladıgın şeyleri diyetisyenmi söyledi sana.kızı olkula götürüp gtirsem pltes yapsam ki yapıyorum bide arada kondisyon bisikletim var onu çevirsem yeter özendim iyice vala seni görünce.ne mutlu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?