Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaşları napıyosun taleeValla ağda bandı almışım her yeri çırt çırt çekiyorum![]()
Seni eskiden den taniyor gbiyim dogru muyumValla ağda bandı almışım her yeri çırt çırt çekiyorum![]()
Valla benim kaşım ince zaten sadece ortasını alıyorum birde başları düz kesiyorum o kadar hep kendim yaptım zaten bıyık da iple alıyorum ama bu hafta ağda ile aldım . Zaten bikini kuaförde aldırıyordum onuda kendim evde hallettim bacak koltuk altı ağda yapıyorum evde zaten alışkınım kuaför masrafım çok az benimKaşları napıyosun taleebenim öyle bi yeteneğim yok
![]()
Güzel olmuşbuyrun ben çay isteyene çay kahve isteyene kahve vereyiim :)
@samdan
Youlost16
@Limonsuzzcay
@mehlika nur
C Cay6
@Casper25
@_Gulnihal_
@Elhan
@KurkmantoluSero
@Yasnaz
@Mmmmmerveeeee
C Calcifer
@pawlover
B Babygirl16
@Gsyabk
@genccanne
aklıma gelenleri etiket ettim![]()
Kaşa çözüm bulamıyorum kuzumValla benim kaşım ince zaten sadece ortasını alıyorum birde başları düz kesiyorum o kadar hep kendim yaptım zaten bıyık da iple alıyorum ama bu hafta ağda ile aldım . Zaten bikini kuaförde aldırıyordum onuda kendim evde hallettim bacak koltuk altı ağda yapıyorum evde zaten alışkınım kuaför masrafım çok az benim6 ayda bir saç kestiririm
![]()
Aslında bir dene şu karantina varkenKaşa çözüm bulamıyorum kuzumbenim ince değil, baya hemen uzuyor hemen. Kesiyorum çıkanları alıyorum ama yinede bi tuhaf yani pek beceremiyorum
![]()
Ben denerim bişey olur Karantina filan kalkar bir anda millettin önüne çıkarımAslında bir dene şu karantina varkenbozulsada bşey olmaz şuan
![]()
AynenBen denerim bişey olur Karantina filan kalkar bir anda millettin önüne çıkarımo kdr da şanslıyım
Olabilir aslında talee dur bakalım bi yarın deneyebilirim bişeyler ☺
Makarna mi yiyorsun bu saatteNapiyonuz hatunlarmakarnalar pişmeye basladimi
gerçi daha erken siz suyunu koyun yavaş yavas kaynasın
![]()
Ellah kuru iftiradan korusun ne zaman gelsem makarna pisiriyorlar bende onu sordum pisirdinizmi diye inanmıyorsan karnımın grultu sesini gönderimMakarna mi yiyorsun bu saatte![]()
Bir bakayim dedim son mesajlara sen yazmissin
Ellah kuru iftiradan korusun ne zaman gelsem makarna pisiriyorlar bende onu sordum pisirdinizmi diye inanmıyorsan karnımın grultu sesini gönderimMakarna mi yiyorsun bu saatte![]()