- 13 Ocak 2020
- 45.164
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.202
- 598
- 33
1 dk. önce dedim ki eşime ay benim bisey yiyesim var.2 gecedir bu saatlerde makarna yiyenler filan yemese de yeltenenler va r da![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 dk. önce dedim ki eşime ay benim bisey yiyesim var.2 gecedir bu saatlerde makarna yiyenler filan yemese de yeltenenler va r da![]()
Al iste geldiler gordunmu ha bu casper ve merve bizi cileden cikariyooHee kaçırmışım aman aman bunlar hep yağ![]()
Şimdi bir cevap verecem ban yiyecem olan o olacak1 dk. önce dedim ki eşime ay benim bisey yiyesim var.![]()
Hmmm peki o ne dedi merveee1 dk. önce dedim ki eşime ay benim bisey yiyesim var.![]()
Aklmdan ayni sey gecti yaneee de cok da seeetmedimŞimdi bir cevap verecem ban yiyecem olan o olacak![]()
Git ye bisküvi filan dediHmmm peki o ne dedi merveee![]()
Yemedim yav. Yemiyom.Aklmdan ayni sey gecti yaneee de cok da seeetmedim
Iyii cok eksinli bisey dememissGit ye bisküvi filan dedi![]()
Yarın tartı günü benim aklımı çelmeyinAl iste geldiler gordunmu ha bu casper ve merve bizi cileden cikariyoo
yoksaaa biz hic yemeye niyetli degiliz
Gerci ben yemiyorum cok yiyesm gelnce de yatiyorum ama canm istemiyor degil zor direniyorum
Ya herkes zayiflama takmnda kac kilosnkiYarın tartı günü benim aklımı çelmeyin![]()
Bende degilm sarilalim ski skiBen değilim![]()
Oo supersinn kiii kac kilo verdn o takmlarda mi verdin ya icimde hep bi kilo verme jstegiiimm var ama tatli yeme istegmn onune gecemiyor ama51.8dim geçen hafta yarın kaçım göriciğiiiz
Napim pazartesi işyerine gitmem lazım maaş ödemeleri için. Korkuyorum. Sanırım gidip bilgisayarı alıp evden çalışacağımBende degilm sarilalim ski ski
Bugun korkarak tartldm neyseki hala 60 kiloyum 2 3 haftadir almismdir diye dusunuyodm regl oncesi hala bu kiloda olmam almams cikmak iyi geldi sukur
Sen napiyon naptn
Hayatimiz alt ust oldu yasiyor ama yassmiyor gbiyiz yaa Allah im merhametiyle muamele etsn bizlereNapim pazartesi işyerine gitmem lazım maaş ödemeleri için. Korkuyorum. Sanırım gidip bilgisayarı alıp evden çalışacağım