• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Kendin hallet bi sekil kuzum naslsa evdeyiz kimseyi gordugumuz yok kas biyik olayiysa 🤣🤣 ben kasimi aldim bi sekil, sacimi kocama kestirdim . Digerlerni de kendm hallediyorjm zten

Kaşları napıyosun talee 😂 benim öyle bi yeteneğim yok 😂
Valla benim kaşım ince zaten sadece ortasını alıyorum birde başları düz kesiyorum o kadar hep kendim yaptım zaten bıyık da iple alıyorum ama bu hafta ağda ile aldım . Zaten bikini kuaförde aldırıyordum onuda kendim evde hallettim bacak koltuk altı ağda yapıyorum evde zaten alışkınım kuaför masrafım çok az benim 😂 6 ayda bir saç kestiririm 🤣

Güzel olmuş 😋 IMG_20200402_222307.webp

Valla benim kaşım ince zaten sadece ortasını alıyorum birde başları düz kesiyorum o kadar hep kendim yaptım zaten bıyık da iple alıyorum ama bu hafta ağda ile aldım . Zaten bikini kuaförde aldırıyordum onuda kendim evde hallettim bacak koltuk altı ağda yapıyorum evde zaten alışkınım kuaför masrafım çok az benim 😂 6 ayda bir saç kestiririm 🤣
Kaşa çözüm bulamıyorum kuzum 😂benim ince değil, baya hemen uzuyor hemen. Kesiyorum çıkanları alıyorum ama yinede bi tuhaf yani pek beceremiyorum 💁

Back