• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Goddy kadar kötü pro plan kadar da pahalı ama güzel bi mama yok.
Bekarken kedilerim vardı goddy hep egzama yaptırmıştı bi de şampuan derdi çıkıyordu ortaya
Evet bizde proplan kullanıyoruz şampuan ve diş macunu kuzenim veteriner o bi marka önermişti onu kullanıyoruz hepsinden çok memnunum 🤩 küçük ırk olduğu için pahalı gelmiyo maması az yiyo minnoşum

Evet bizde proplan kullanıyoruz şampuan ve diş macunu kuzenim veteriner o bi marka önermişti onu kullanıyoruz hepsinden çok memnunum 🤩 küçük ırk olduğu için pahalı gelmiyo maması az yiyo minnoşum
Aklında bulunsun arada bi yoğurtta ver danaya daha fazla fotoya bakmicam cayır cayır nazar edeceğim bu gidişle çok tatlı

Aklında bulunsun arada bi yoğurtta ver danaya daha fazla fotoya bakmicam cayır cayır nazar edeceğim bu gidişle çok tatlı
Yoğurt peynir ve kaşar bayılıyo mutfak kapısında yatıyo onlar için 🤣 profildeki o değil du atayım sana resmini

Kaşa çözüm bulamıyorum kuzum 😂benim ince değil, baya hemen uzuyor hemen. Kesiyorum çıkanları alıyorum ama yinede bi tuhaf yani pek beceremiyorum 💁
Benim cok seyrek 1 tane yanls tel alsam kel oluyo ora goze carpiyo 😂😂 dikkatle cikanlari aldm cok girmedim ic tarafa ortayi alip baslari kestm bende ... o deglde kocamm kafasi resmen 2 katna cikti 😁

Back