• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Allah'ım maşallah 😍 demek bi tane daha var evde çocuk:)
sen baya aktif hareketlisin sanirim. maşallah:) ben bi tanesine yetemiyorum. sen ikinciyi dört gözle bekliyosun😍😍
Gençken 2 tane yap sonra kenara çekil dusuncesindeyim :)şansa ikisi de erkek ...
Evin her tarafı erkek evde ki kuş bile erkek be.. 😁
Ondan sonra bana diyorlar ki sen niye reis diyorsun 😁😁

hamilesin bir de o zmn en iyisi yine de evde kalmak :S

olmaz mı buranın bir delisi bir de harun abisi bitmez :KK70:

inşallahh sağlıkla kucağına al bebeğinii :) bu ara herkesin eğlence yeri bura :)
Sevdim alıştım, grubunuz da belli bi sıcaklık dostluk var Allah bozmasın güzel.bi topiginiz var

Gençken 2 tane yap sonra kenara çekil dusuncesindeyim :)şansa ikisi de erkek ...
Evin her tarafı erkek evde ki kuş bile erkek be.. 😁
Ondan sonra bana diyorlar ki sen niye reis diyorsun 😁😁
Sağlıkla büyüsünler inşallah 😍
eşim de bize diyo onu köpek ve kuş dişi batırdınız beni sizin alışverişinizden bana sıra gelmiyo diye 🤣

Sağlıkla büyüsünler inşallah 😍
eşim de bize diyo onu köpek ve kuş dişi batırdınız beni sizin alışverişinizden bana sıra gelmiyo diye 🤣
Aa sen ne diyorsun Benim evde goril var.. (hayvan sevgim o kadar büyük ki) o da kediye kopege izin vermiyor kusu zor kabul ettirdim

Aa sen ne diyorsun Benim evde goril var.. (hatvan sevgim o kadar büyük ki) o da kediye kopege izin vermiyor kusu zor kabul ettirdim
Yaa bi an cidden küçük maymun falan var sandım 🙈🙈 o yönden çok şanslıyım eşim de çok seviyo yarın misafir olarak bi kaç günlüğüne bi köpek daha gelcek yavru 😍😍

Amin asilarina dikkat et bol bol tersten tara tüylerini:) mevsim gecişi.zaten bol bol tüylerler danalar
Aşıları bitirdik bi parazitlere gidiyoruz düzenli olarak 🤗 maşallah diyeyim nazarlar değmesin ilk geldiğinde tüy çok döküyodu kafayı yiyecektim ama mamayı değiştirince düzeldi günlük tarıyorum hiç tüy dökmüyo gibi şuan nazarlar değmesn 🧿😂

İyiyyiim kraliçemm 😍

Ayy çok yemek yedim bigün 😂 diyecekler gece oldu yemek konusu açıldı diye ama öyle ☺

Ben de uykuya yenilmezsem burda olurum kutsişim. Konuşamadık bugün senle ❤
Ahahahha ben bugun sadece kahvaltıyla duruyorum :D yarın tartı günü ondan :D

ben seni yerim bugungitme konuşalım 😍😍😍😍

Back