Kaşları napıyosun taleeValla ağda bandı almışım her yeri çırt çırt çekiyorum
Seni eskiden den taniyor gbiyim dogru muyumValla ağda bandı almışım her yeri çırt çırt çekiyorum
Valla benim kaşım ince zaten sadece ortasını alıyorum birde başları düz kesiyorum o kadar hep kendim yaptım zaten bıyık da iple alıyorum ama bu hafta ağda ile aldım . Zaten bikini kuaförde aldırıyordum onuda kendim evde hallettim bacak koltuk altı ağda yapıyorum evde zaten alışkınım kuaför masrafım çok az benimKaşları napıyosun taleebenim öyle bi yeteneğim yok
Güzel olmuşbuyrun ben çay isteyene çay kahve isteyene kahve vereyiim :)
@samdan
Youlost16
@Limonsuzzcay
@mehlika nur
C Cay6
@Casper25
@_Gulnihal_
@Elhan
@KurkmantoluSero
@Yasnaz
@Mmmmmerveeeee
C Calcifer
@pawlover
B Babygirl16
@Gsyabk
@genccanne
aklıma gelenleri etiket ettim
Kaşa çözüm bulamıyorum kuzumValla benim kaşım ince zaten sadece ortasını alıyorum birde başları düz kesiyorum o kadar hep kendim yaptım zaten bıyık da iple alıyorum ama bu hafta ağda ile aldım . Zaten bikini kuaförde aldırıyordum onuda kendim evde hallettim bacak koltuk altı ağda yapıyorum evde zaten alışkınım kuaför masrafım çok az benim6 ayda bir saç kestiririm
Aslında bir dene şu karantina varkenKaşa çözüm bulamıyorum kuzumbenim ince değil, baya hemen uzuyor hemen. Kesiyorum çıkanları alıyorum ama yinede bi tuhaf yani pek beceremiyorum
Ben denerim bişey olur Karantina filan kalkar bir anda millettin önüne çıkarımAslında bir dene şu karantina varkenbozulsada bşey olmaz şuan
AynenBen denerim bişey olur Karantina filan kalkar bir anda millettin önüne çıkarımo kdr da şanslıyım
Olabilir aslında talee dur bakalım bi yarın deneyebilirim bişeyler ☺
Makarna mi yiyorsun bu saatteNapiyonuz hatunlarmakarnalar pişmeye basladimi gerçi daha erken siz suyunu koyun yavaş yavas kaynasın
Ellah kuru iftiradan korusun ne zaman gelsem makarna pisiriyorlar bende onu sordum pisirdinizmi diye inanmıyorsan karnımın grultu sesini gönderimMakarna mi yiyorsun bu saatte
Bir bakayim dedim son mesajlara sen yazmissin
Ellah kuru iftiradan korusun ne zaman gelsem makarna pisiriyorlar bende onu sordum pisirdinizmi diye inanmıyorsan karnımın grultu sesini gönderimMakarna mi yiyorsun bu saatte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?