Tamam tamam.inandimEllah kuru iftiradan korusun ne zaman gelsem makarna pisiriyorlar bende onu sordum pisirdinizmi diye inanmıyorsan karnımın grultu sesini gönderim
Valla bugün bunlara bişey olmuş önceden kendi msj bulamazdim karantinaya mi almislar topigi nedirBir bakayim dedim son mesajlara sen yazmissin
Takımda degilsin yiyebilirsin afiyet olsunBende yerim
Çok kandırmaya calisiyorlarda oralı olmuyorum aksine diyete teşfik ediyorumTamam tamam.inandim
Bizim.kizlara makarna yedirme sana guveniyorum
Bende kilo almak için yiyorumTakımda degilsin yiyebilirsin afiyet olsun
Benide gecerken eve bırak kaptanim sana zahmet yolunun üzerindeyse burası bugün dutluk olmuşbir selam vereyim dedim kaçıyorum iyi geceler herkese
Evet bizde proplan kullanıyoruz şampuan ve diş macunu kuzenim veteriner o bi marka önermişti onu kullanıyoruz hepsinden çok memnunumGoddy kadar kötü pro plan kadar da pahalı ama güzel bi mama yok.
Bekarken kedilerim vardı goddy hep egzama yaptırmıştı bi de şampuan derdi çıkıyordu ortaya
Aklında bulunsun arada bi yoğurtta ver danaya daha fazla fotoya bakmicam cayır cayır nazar edeceğim bu gidişle çok tatlıEvet bizde proplan kullanıyoruz şampuan ve diş macunu kuzenim veteriner o bi marka önermişti onu kullanıyoruz hepsinden çok memnunumküçük ırk olduğu için pahalı gelmiyo maması az yiyo minnoşum
Yoğurt peynir ve kaşar bayılıyo mutfak kapısında yatıyo onlar içinAklında bulunsun arada bi yoğurtta ver danaya daha fazla fotoya bakmicam cayır cayır nazar edeceğim bu gidişle çok tatlı
BekliyorroYoğurt peynir ve kaşar bayılıyo mutfak kapısında yatıyo onlar içinprofildeki o değil du atayım sana resmini
Yok bu aksam 8de yedim makarnamiNapiyonuz hatunlarmakarnalar pişmeye basladimi gerçi daha erken siz suyunu koyun yavaş yavas kaynasın
Benim cok seyrek 1 tane yanls tel alsam kel oluyo ora goze carpiyoKaşa çözüm bulamıyorum kuzumbenim ince değil, baya hemen uzuyor hemen. Kesiyorum çıkanları alıyorum ama yinede bi tuhaf yani pek beceremiyorum
2 gecedir bu saatlerde makarna yiyenler filan yemese de yeltenenler va r daBu saatte ne yemesiii
Selam gecenin parlayan yuzleriSalam size makarna canavarlari
Artik selamim oldu salam. Acligimin boyutunu siz dusunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?