Gençken 2 tane yap sonra kenara çekil dusuncesindeyim :)şansa ikisi de erkek ...Allah'ım maşallahdemek bi tane daha var evde çocuk:)
sen baya aktif hareketlisin sanirim. maşallah:) ben bi tanesine yetemiyorum. sen ikinciyi dört gözle bekliyosun
Sevdim alıştım, grubunuz da belli bi sıcaklık dostluk var Allah bozmasın güzel.bi topiginiz varhamilesin bir de o zmn en iyisi yine de evde kalmak :S
olmaz mı buranın bir delisi bir de harun abisi bitmez
inşallahh sağlıkla kucağına al bebeğinii :) bu ara herkesin eğlence yeri bura :)
Sağlıkla büyüsünler inşallahGençken 2 tane yap sonra kenara çekil dusuncesindeyim :)şansa ikisi de erkek ...
Evin her tarafı erkek evde ki kuş bile erkek be..
Ondan sonra bana diyorlar ki sen niye reis diyorsun
Aa sen ne diyorsun Benim evde goril var.. (hayvan sevgim o kadar büyük ki) o da kediye kopege izin vermiyor kusu zor kabul ettirdimSağlıkla büyüsünler inşallah
eşim de bize diyo onu köpek ve kuş dişi batırdınız beni sizin alışverişinizden bana sıra gelmiyo diye
çok teşekküür ederiiz :) burda güzel arkadaşlara dostlara denk gelmek gerçekten güzel :)Sevdim alıştım, grubunuz da belli bi sıcaklık dostluk var Allah bozmasın güzel.bi topiginiz var
Yemezler mi canım 5 dakika oyun 10 dakika kavgaİyiler birini sallıyorum ağlıyor ama uyumuyor biri kucağımda. Kol kası yapmaya devam
Senin çocuklar nasıl evde birbirlerini yiyorlar mi
Yaa bi an cidden küçük maymun falan var sandımAa sen ne diyorsun Benim evde goril var.. (hatvan sevgim o kadar büyük ki) o da kediye kopege izin vermiyor kusu zor kabul ettirdim
En son bi topik dagildi baktim bugün ortalık iyice alev almış millet fazla ciddiye alıyor hayatı ciddençok teşekküür ederiiz :) burda güzel arkadaşlara dostlara denk gelmek gerçekten güzel :)
sen de her zmn yazabilirsin hepimiz arkadaş oluruz :)
Harika görünüyor canım ellerine sağlıkNego
HayatSevinceGuzel
@Casper25
pawlover
Eki Görüntüle 2613073
kızlar birini yedikten sonra cekmek aklıma geldiçok güzel dışı çıtır çıtır içi yumuşacık
tavsiye ederim denemek isteyenlere.
nurum sen yapabilir miyim demissin kesin yaparsin
Ah keşke en azından eğitilebilir olurduYaa bi an cidden küçük maymun falan var sandımo yönden çok şanslıyım eşim de çok seviyo yarın misafir olarak bi kaç günlüğüne bi köpek daha gelcek yavru
o kısımları biraz karışık ama hayırlısı.En son bi topik dagildi baktim bugün ortalık iyice alev almış millet fazla ciddiye alıyor hayatı cidden
Evlatlarının yerini tutabilemez sen daha şanslısınAh keşke en azından eğitilebilir olurdu
Sevindim adına zamanın güzel geciyordur
Nasılsın çiçeğim anlat bakalım ben müsait değilim pek yazamıyorum gece daha aktif olurummmmm hayır dememm :)
Amin asilarina dikkat et bol bol tersten tara tüylerini:) mevsim gecişi.zaten bol bol tüylerler danalarEvlatlarının yerini tutabilemez sen daha şanslısınama benim kızçelerde günümü şenlendiriyolar uzun ömürleri olsun inşallah
Aşıları bitirdik bi parazitlere gidiyoruz düzenli olarakAmin asilarina dikkat et bol bol tersten tara tüylerini:) mevsim gecişi.zaten bol bol tüylerler danalar
İyiyyiim kraliçemmNasılsın çiçeğim anlat bakalım ben müsait değilim pek yazamıyorum gece daha aktif olurum
Ahahahha ben bugun sadece kahvaltıyla duruyorumİyiyyiim kraliçemm
Ayy çok yemek yedim bigündiyecekler gece oldu yemek konusu açıldı diye ama öyle ☺
Ben de uykuya yenilmezsem burda olurum kutsişim. Konuşamadık bugün senle ❤
durabliyor musuun gerçektennnAhahahha ben bugun sadece kahvaltıyla duruyorumyarın tartı günü ondan
ben seni yerim bugungitme konuşalım
Duramıyodum nasıl durdum bilmemdurabliyor musuun gerçektennnkonuşalıım kutsişiiimmm :)
Vay şanslıyım yanında ikramlıklarda varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?