Mizahşörler Çıkmazı

Allah'ım maşallah demek bi tane daha var evde çocuk:)
sen baya aktif hareketlisin sanirim. maşallah:) ben bi tanesine yetemiyorum. sen ikinciyi dört gözle bekliyosun
Gençken 2 tane yap sonra kenara çekil dusuncesindeyim :)şansa ikisi de erkek ...
Evin her tarafı erkek evde ki kuş bile erkek be..
Ondan sonra bana diyorlar ki sen niye reis diyorsun

hamilesin bir de o zmn en iyisi yine de evde kalmak :S

olmaz mı buranın bir delisi bir de harun abisi bitmez

inşallahh sağlıkla kucağına al bebeğinii :) bu ara herkesin eğlence yeri bura :)
Sevdim alıştım, grubunuz da belli bi sıcaklık dostluk var Allah bozmasın güzel.bi topiginiz var

Gençken 2 tane yap sonra kenara çekil dusuncesindeyim :)şansa ikisi de erkek ...
Evin her tarafı erkek evde ki kuş bile erkek be..
Ondan sonra bana diyorlar ki sen niye reis diyorsun
Sağlıkla büyüsünler inşallah
eşim de bize diyo onu köpek ve kuş dişi batırdınız beni sizin alışverişinizden bana sıra gelmiyo diye

Sağlıkla büyüsünler inşallah
eşim de bize diyo onu köpek ve kuş dişi batırdınız beni sizin alışverişinizden bana sıra gelmiyo diye
Aa sen ne diyorsun Benim evde goril var.. (hayvan sevgim o kadar büyük ki) o da kediye kopege izin vermiyor kusu zor kabul ettirdim

Aa sen ne diyorsun Benim evde goril var.. (hatvan sevgim o kadar büyük ki) o da kediye kopege izin vermiyor kusu zor kabul ettirdim
Yaa bi an cidden küçük maymun falan var sandım o yönden çok şanslıyım eşim de çok seviyo yarın misafir olarak bi kaç günlüğüne bi köpek daha gelcek yavru

Amin asilarina dikkat et bol bol tersten tara tüylerini:) mevsim gecişi.zaten bol bol tüylerler danalar
Aşıları bitirdik bi parazitlere gidiyoruz düzenli olarak maşallah diyeyim nazarlar değmesin ilk geldiğinde tüy çok döküyodu kafayı yiyecektim ama mamayı değiştirince düzeldi günlük tarıyorum hiç tüy dökmüyo gibi şuan nazarlar değmesn

İyiyyiim kraliçemm

Ayy çok yemek yedim bigün diyecekler gece oldu yemek konusu açıldı diye ama öyle ☺

Ben de uykuya yenilmezsem burda olurum kutsişim. Konuşamadık bugün senle ❤
Ahahahha ben bugun sadece kahvaltıyla duruyorum yarın tartı günü ondan

ben seni yerim bugungitme konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…