Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aclik hissediyomusun suan 20 kg vermissin nerdeyse ustte adinin altnda gprdum bu cok iyi bunye alistimi yani merakm o ... biz okdr az yemedgmz halde bu saatlerde acjkiyoruz hos ben gece yeme adetm degldir genelde de ..Sıfatından belli sağlıklı beslendigin iğneden ipliğe dönmüşsün![]()
![]()
![]()
ya sonradan lazım olursaOnun canını çıkartacağım. Onunla işim bittiğinde geride ondan bir şey kalmayacak![]()
![]()
hayırlı geceler kelebeğimmmmHayırlı geceler güzel bayanlarr![]()
bak ben okuya okuya bu saate anca geldimAy kızlar sürekli nasıl yazabiliyor okuyabiliyorsunuz. Benim yüreğim kaldırmıyor![]()
teşekkür ederim kelebeğimmmm
ey akışamlarrreyi ağşamlarrrrr
beni de sulasanaAllasen daha başka topik açılmasın bi tane olsun yorulduk her yer topik. Arada gelir bi su dökerim.
Çiçeklere bee
58 kiloyum boyum 157 ama saçma bir proporsiyonum var hermes hala zayıf olduğumu düşünüyo.Kac kilosun ne yedin yaz merak ettm makarna sonrasi
evet .oardan kurtulBulunduruyoruuum. Ama baska şeyler de bulunuyo. Öncelikle onları bulundurmamam gerek.![]()
Makarnadan sonra 1 pakete yakın pringles ve 1 paket N**** (Siyahi) yedimKac kilosun ne yedin yaz merak ettm makarna sonrasi
seni 47 yapalim58 kiloyum boyum 157 ama saçma bir proporsiyonum var hermes hala zayıf olduğumu düşünüyo.Minyonluk var cücük kadarım diyebiliriz.
![]()
Bnde oyleyimm Allah tan o yonden sansliyiz eccukte olsa boyum snden az dha kisa 60 kiloyum insallah hala 60 kiloyumdur karantinada tartlmadm hic58 kiloyum boyum 157 ama saçma bir proporsiyonum var hermes hala zayıf olduğumu düşünüyo.Minyonluk var cücük kadarım diyebiliriz.
![]()
7 ay oldu canım tabiki alışıyorsun zamanla bende zorlandigim zamanlar oldu halada oluyor ama yersem eski kiloma dönerim tartidaki eksinin tadı hiç birşeyde yok inan bana bu güne kadar yedikte ne oldu wc sevindi anlık mutluluklar yaşıyoruz sadece duygusal açlık aslında miğde aç değil bu arada 22 kilo verdimAclik hissediyomusun suan 20 kg vermissin nerdeyse ustte adinin altnda gprdum bu cok iyi bunye alistimi yani merakm o ... biz okdr az yemedgmz halde bu saatlerde acjkiyoruz hos ben gece yeme adetm degldir genelde de ..
Ahhhh aynı benim kafaGeceyarisni çoktan aşınca konuşulacak bir sürü konuvarken neden yemek haa neden??
![]()
Ahahahahha aynı benim kafa kelebeğimmmmGeceyarisni çoktan aşınca konuşulacak bir sürü konuvarken neden yemek haa neden??
![]()
47yken gerçekten kemiklerim sayılıyodu benim çok saçma ya eşimin 60 yaşında amcası bile gördükce yav gelin çok zayıfsın kilo al deyip duruyodu. Cocuk gibi oluyorum.seni 47 yapalim
el birlik.
buarin evde işi ne acap.Makarnadan sonra 1 pakete yakın pringles ve 1 paket N**** (Siyahi) yedim![]()
Bende hiç izleyememFilmi yarım bıraktım. Arkadaş korku filmi çıktı . Gece gece tek başıma izleyemem onu. Engin Akyürek görünce hiç düşünmemiştim korku olacağını
Ama sende bebe filan var ben de o yok artık kontrol altına almam abur cuburu kesmem lazımBnde oyleyimm Allah tan o yonden sansliyiz eccukte olsa boyum snden az dha kisa 60 kiloyum insallah hala 60 kiloyumdur karantinada tartlmadm hic
Sen niye gelmiyorsun artık hemde listedesin takımı ihmal etme menü paylasiyormusun senin neyine topik açmak sen önce bı hedefine odaklan kız tam dayakliksin he dikkat et kendine bol eksiler bekliyorum cuma günü haberin olsunya sonradan lazım olursa![]()
hayırlı geceler kelebeğimmmm
bak ben okuya okuya bu saate anca geldim![]()
teşekkür ederim kelebeğimmmm❤❤
ey akışamlarrrnaber gülümsemmm
beni de sulasana![]()
![]()
Bu saatten sonra lazım da olmasın. Ay çok gıcık oldum bu ara kocamaya sonradan lazım olursa![]()
hayırlı geceler kelebeğimmmm
bak ben okuya okuya bu saate anca geldim![]()
teşekkür ederim kelebeğimmmm❤❤
ey akışamlarrrnaber gülümsemmm
beni de sulasana![]()
![]()