• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Benim izlediğim dizi de tv sevmem evde net olsa film izlerim belki ama benim film izlerken de uykum geliyo :KK43: eşim de Çok kızar ben daha çok belgesel izlerim sosyal medya pek kullanmam aslında asosyal biri değilim ama gündem şeylerini takip etmeyi pek sevmiyorum
Belgesel ben de severim ☺️

Sen de Birsürü şey yapıyorsun ama boş durmuyorsun kii ☺️ ilgini çekmiyor demek ☺️
Puzzle ı nasıl bitirdin ama ☺️

Belgesel ben de severim ☺

Sen de Birsürü şey yapıyorsun ama boş durmuyorsun kii ☺ ilgini çekmiyor demek ☺
Puzzle ı nasıl bitirdin ama ☺
Hayatım da bi kk var bide işte değişik uğraşlarım yani öyle üşengeç biriyim mi ki acaba 😳

puzzle harikaydı ya tekrar olsa gene yaparım alsam mı ki acaba 🙄🙄

Insanin yedikcede yiyesi geliyo
Eşimle 2006dan beri beraberiz. Yani çocukluğumu biliyo. Bir seyler yerken kesinlikle ben bitiremezdim o bitirirdi tabi o zaman ben 43 kilo 🤣 Neyse şimdi o kalkıyo sofradan ben ay bi tabak daha şundan alayım filan deyip devam ediyorum. 🤣🤣🤣 Bu şekle evrildik. 🤣

Hayatım da bi kk var bide işte değişik uğraşlarım yani öyle üşengeç biriyim mi ki acaba 😳

puzzle harikaydı ya tekrar olsa gene yaparım alsam mı ki acaba 🙄🙄
E sen bi gidiyosn bissürü şey yaptım diye geliyorsun zebrammm ☺️

Belki onların yoğunluğu ile başka şey yapmıyorsundur. Ben de şuan ders çalışıyorum diye bazı şeyleri yapmıyorum 😖

Ama böyle farklı etkinlikler bakabilirsin evde yapılan dikkatini çeken ☺️

E sen bi gidiyosn bissürü şey yaptım diye geliyorsun zebrammm ☺

Belki onların yoğunluğu ile başka şey yapmıyorsundur. Ben de şuan ders çalışıyorum diye bazı şeyleri yapmıyorum 😖

Ama böyle farklı etkinlikler bakabilirsin evde yapılan dikkatini çeken ☺
Bana sorsan bişey yapmıyorum Ama oturmuyorum da aslında ben biraz yavaş bi insanım ondan heralde :/ hızlı iş yapmayı sevmiyorum böyle oyalana oyalana yaptığım için de olabilir ..

ahhh o der calışmalar ne çok çalışırdım günde bin binbeşyüz soru çözerdim

Back