• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Ama sende bebe filan var ben de o yok artık kontrol altına almam abur cuburu kesmem lazım 😑
Ben hayatm boyunca balik etli bi kizdim ama cock dogurduktan sonra 49 kiloya dustum inanilmaz biseydi ama yakismadi be ondan geri aldim ayni kiloma geldim 62 ile hamile kalmstm

Sen niye gelmiyorsun artık hemde listedesin takımı ihmal etme menü paylasiyormusun senin neyine topik açmak sen önce bı hedefine odaklan kız tam dayakliksin he dikkat et kendine bol eksiler bekliyorum cuma günü haberin olsun
Geliyorum ya bi iki gün yazmadım menümü de yazıyorum bugun bayağı konuşmuşsunuz bi yetiştim sonra kaybettim ama yazıyorum ben yani aşk olsun :/ kesin 1 kg var üstünü bilmiyorum 🤷‍♀️

7 ay oldu canım tabiki alışıyorsun zamanla bende zorlandigim zamanlar oldu halada oluyor ama yersem eski kiloma dönerim tartidaki eksinin tadı hiç birşeyde yok inan bana bu güne kadar yedikte ne oldu wc sevindi anlık mutluluklar yaşıyoruz sadece duygusal açlık aslında miğde aç değil bu arada 22 kilo verdim
Tebrik ederim cok iyi kg vermissin

Benim de dizi pek yok zebram ama filmlerde hoşuma gidenleri izlerim.
Sen neler yaparsın genelde ☺
Benim izlediğim dizi de tv sevmem evde net olsa film izlerim belki ama benim film izlerken de uykum geliyo :( eşim de Çok kızar ben daha çok belgesel izlerim sosyal medya pek kullanmam aslında asosyal biri değilim ama gündem şeylerini takip etmeyi pek sevmiyorum

Back