- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Sen yoktun kiiieeeGeceyarisni çoktan aşınca konuşulacak bir sürü konuvarken neden yemek haa neden??
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yoktun kiiieeeGeceyarisni çoktan aşınca konuşulacak bir sürü konuvarken neden yemek haa neden??
![]()
Ya kim almış getirmiş haberim yok.buarin evde işi ne acap.![]()
![]()
Bir de 3 harfliler falan varBende hiç izleyemem
Ben hayatm boyunca balik etli bi kizdim ama cock dogurduktan sonra 49 kiloya dustum inanilmaz biseydi ama yakismadi be ondan geri aldim ayni kiloma geldim 62 ile hamile kalmstmAma sende bebe filan var ben de o yok artık kontrol altına almam abur cuburu kesmem lazım![]()
Evet bir yarım saat önce bebeleri besledimSen yoktun kiiieee![]()
Sen o yemeye iyi o kilodasin maşallah yatıp.kalkip.makarna yiyon şanslısın vallaMakarnadan sonra 1 pakete yakın pringles ve 1 paket N**** (Siyahi) yedim![]()
Geliyorum ya bi iki gün yazmadım menümü de yazıyorum bugun bayağı konuşmuşsunuz bi yetiştim sonra kaybettim ama yazıyorum ben yani aşk olsun :/ kesin 1 kg var üstünü bilmiyorumSen niye gelmiyorsun artık hemde listedesin takımı ihmal etme menü paylasiyormusun senin neyine topik açmak sen önce bı hedefine odaklan kız tam dayakliksin he dikkat et kendine bol eksiler bekliyorum cuma günü haberin olsun
Gidem de nutellaya kaşık banamGeceyarisni çoktan aşınca konuşulacak bir sürü konuvarken neden yemek haa neden??
![]()
Offf ikisinide cok severim zarrli seyler neden bukdr tatli ki ama bu paketli gidalardan pek almam yemem ben iste sukur ordan bi artim var ama ...Makarnadan sonra 1 pakete yakın pringles ve 1 paket N**** (Siyahi) yedim![]()
Benim de dizi pek yok zebram ama filmlerde hoşuma gidenleri izlerim.Canlar benim hiç dizi film izleme kültürüm yok sizi okurken şaşırıyorum neden böyleyim bilmiyorum![]()
Aman kocadır o olunur bende bugun olmustum ama geçtiBu saatten sonra lazım da olmasın. Ay çok gıcık oldum bu ara kocama
Yok ben hayatta izleyemem tek korku filmim busan expresiydi daha da bide nefesini tut izlemişimdir o kadarBir de 3 harfliler falan varevlendikten sonra korku filmi izleyemez oldum . Öncesinde gece 2 korku filmi birden izlerdim
Afiyet olsun bir kaşık da yerime ye oldu olacakGidem de nutellaya kaşık banam![]()
o zmn52 oolsan yeter47yken gerçekten kemiklerim sayılıyodu benim çok saçma ya eşimin 60 yaşında amcası bile gördükce yav gelin çok zayıfsın kilo al deyip duruyodu. Cocuk gibi oluyorum.![]()
Evet bu yemeyle kesinlikle çok iyiyim. Isteyene ölçülerimi yazabilirim.Sen o yemeye iyi o kilodasin maşallah yatıp.kalkip.makarna yiyon şanslısın valla
Tebrik ederim cok iyi kg vermissin7 ay oldu canım tabiki alışıyorsun zamanla bende zorlandigim zamanlar oldu halada oluyor ama yersem eski kiloma dönerim tartidaki eksinin tadı hiç birşeyde yok inan bana bu güne kadar yedikte ne oldu wc sevindi anlık mutluluklar yaşıyoruz sadece duygusal açlık aslında miğde aç değil bu arada 22 kilo verdim
Evet 50 52 gibi olsam hic oynamasam çok sağlıklı olacak ilerisi için deo zmn52 oolsan yeter
Benim izlediğim dizi de tv sevmem evde net olsa film izlerim belki ama benim film izlerken de uykum geliyoBenim de dizi pek yok zebram ama filmlerde hoşuma gidenleri izlerim.
Sen neler yaparsın genelde ☺