Kuzucum ben hep boyleydim neden boyle dednkine smdi senhep böyle kal diye bi şarkı vardı hep cana yakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzucum ben hep boyleydim neden boyle dednkine smdi senhep böyle kal diye bi şarkı vardı hep cana yakın
Az önce dikkatimi cekti desem bende kulagını çekecektimHiç menü yazamadım ya![]()
Yav yok öyle bi şey
Beynimde hamur donuyor zaten deme hicBen makarnadan sonrasını anlatmıyorum o zaman.![]()
yaaa bizim cocuklar da bayiliyor.Gelll
içindeki sosuyla beraber öyle pişirmeden yoğurtla karıştırıp yemeyi denedin mi hiç ☺
Kuzucum ben hep boyleydim neden boyle dednkine smdi sen
Hoş buldummmoooooo hoşgeldin![]()
Artık çok geççççYav yok öyle bi şey![]()
Az önce dikkatimi cekti desem bende kulagını çekecektim(emojide saç ama sen kulak san )
![]()
Ama ne yediğimi yazarsam linç de yerim. Korkuyom.Artık çok geççççne yedin kız yaz ben de yazacam valla
![]()
Onu ben bi tutturamadım abla beceremiyorumyaaa bizim cocuklar da bayiliyor.
ikeea dan japon cubugu aldik. noddle japonlat gibi cubuklan yiyoz biz
Yarasa çorbası filan değilse sıkıntı yokAma ne yediğimi yazarsam linç de yerim. Korkuyom.![]()
Hosgeldn bugn kacta yemek yedin dun 3 te yemistinya diyet sekli bu mu saglksiz deglmi nasl bi diyet yapiyon de bakim yapacagmdan deglde merakkk![]()
ben zaten hep özenirdim.bazen evde omlet patates yemegi falan da onla yiyorumOnu ben bi tutturamadım abla beceremiyorum ☺
off acıktim.
Ben de doyarım bunla canım ama yaninda yarım ekmek.
Oy ben cekemeeem.Yarasa çorbası filan değilse sıkıntı yoken fazla 20 mekik çekersin
![]()
Kesinlikle çocuklar daha düzgün yapıyorben zaten hep özenirdim.bazen evde omlet patates yemegi falan da onla yiyorum
cocuklar benden daha düzgün kullaniyor.
bizim aile toptan manyak.
severiz deisik seyleri.
eşim hariç. o gelenekçi.![]()
O yok isteBen de doyarım bunla canım ama yaninda yarım ekmek.![]()