- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Benim topikte geyik yapma sen takımı da boşladın başka nerde geyik yapar oldun bakemmmAkşam olunca geyik ettim boşladım takımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim topikte geyik yapma sen takımı da boşladın başka nerde geyik yapar oldun bakemmmAkşam olunca geyik ettim boşladım takımı
Tam diyecektm pilavın yanında ekmek mi diye kiiOy ben cekemeeem.![]()
Çeyrek de mi yok?O yok iste![]()
Vay tabagin iyi gorunuyor bundan sonra bisey yedinmi ictinmi ... ya boy fakiriyim direk gobek buyuyncede cirkin oluyor biraz kg verebilsemmm ama istek var irade yok
yok . karatay ablayi biliyon muÇeyrek de mi yok?![]()
Yav o da günde 10 gumurta yiyin diyo ciddiye alamiyorum kiyok . karatay ablayi biliyon mu
irade de olur. sen iste yiter.Vay tabagin iyi gorunuyor bundan sonra bisey yedinmi ictinmi ... ya boy fakiriyim direk gobek buyuyncede cirkin oluyor biraz kg verebilsemmm ama istek var irade yok
Su içtim baska birşey yemedim yarın oglen 11.12. gibi kahvaltı yapicam porsiyon küçülterek başlaya bilirsin birazda sporVay tabagin iyi gorunuyor bundan sonra bisey yedinmi ictinmi ... ya boy fakiriyim direk gobek buyuyncede cirkin oluyor biraz kg verebilsemmm ama istek var irade yok
Abla dusundugumu yapip yedigim icn istedgm kisi olamiyorumirade de olur. sen iste yiter.
her sey sana bağlı. düsundüğün kişisin.
Insalllah diyelm 5 kg versem yetecek ya tutup bogazimi veremiyorumSu içtim baska birşey yemedim yarın oglen 11.12. gibi kahvaltı yapicam porsiyon küçülterek başlaya bilirsin birazda spor
hahhahaYav o da günde 10 gumurta yiyin diyo ciddiye alamiyorum ki![]()
hahhahaAbla dusundugumu yapip yedigim icn istedgm kisi olamiyorum![]()
Bir gün ben de sağlıklı beslenirim insallah. Ben de yumurta çok severim ama o kadar hiç bir türlü yiyemem.hahhaha
ya bi ara öyle yedim inanmazsin.ama cok severim yomurta.
simdilerde yemiyorum da . gunde normalde 4 ya da 5 den asagi yemezdim.sabah omlet .öglen menemen.aksam biberli faln. cokkkh severim.
sevmeyen icin alternatif var . karatay yapmiyorum da. ben de saglikli beslenen kesimdeyim
Abur cubur yemem de tatli ve hamurisi handikapim ve de esim kizim cok seviyorlar yapip yememem lazim o da bana asirii zorhahhaha
beslenme.aliskanliklarini degistir sekerim .
eve alma o kilo aldiran mamalari
Sıfatından belli sağlıklı beslendigin iğneden ipliğe dönmüşsünhahhaha
ya bi ara öyle yedim inanmazsin.ama cok severim yomurta.
simdilerde yemiyorum da . gunde normalde 4 ya da 5 den asagi yemezdim.sabah omlet .öglen menemen.aksam biberli faln. cokkkh severim.
sevmeyen icin alternatif var . karatay yapmiyorum da. ben de saglikli beslenen kesimdeyim
evde dahacok sebze meyve bulundurBir gün ben de sağlıklı beslenirim insallah. Ben de yumurta çok severim ama o kadar hiç bir türlü yiyemem.![]()
Kac kilosun ne yedin yaz merak ettm makarna sonrasiBir gün ben de sağlıklı beslenirim insallah. Ben de yumurta çok severim ama o kadar hiç bir türlü yiyemem.![]()
dogru bildin.Sıfatından belli sağlıklı beslendigin iğneden ipliğe dönmüşsün![]()
![]()
![]()
Bulunduruyoruuum. Ama baska şeyler de bulunuyo. Öncelikle onları bulundurmamam gerek.evde dahacok sebze meyve bulundur
yogurt süt vs.
aciktikca bunlardan yi.![]()