Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy samdan ben maşa ya da gıcığım
Napti sana jerry evini basina mi yijktiioff evet bide fare jerry e uyuz olurum ben
Ben de memnun oldum. Her seye de maydonoz bir kisiligim ama denklesememişiz.
Sohbet muhabbet tatlım...Şitresten uzaklasalim biraz gülelim diye çağırdılar benceAbla bizim burda ne işimiz.var bir fikrin varmı
Bende iyiyim şükürHarikayimmm cnm sukur sen nasilsin su korona illetinden kurtulaydk daha iyi olacaz milletce ama bogulduk evde
Ya inanılmaz maydonozum öyle böyle değil. Önlenebilir bir şey de değil. Her yere yazıyorum herkese karışıyorum görmen lazım.ben hep ayni yerlerde takildigimdan denk
gelmemisizdir canım:)
demek hayattaki misyonun maydanoz :)
bende çoban salatadaki soğan kuri soğan
Tanışalımbeni burdan pek tanıyan ben kime meydan okiyim?
bele dedin kalbimi çaldınTanışalım
Işte bunlar hep maydonozluktan. Her konuya yazmaktan. dur bulayım ne yazdın.merve sana yazdım görmedinnn
Eyvallah canın yiyim diyetteyiz zatı buranin çoğu topik sahibi dahil 6. Takımdan firar haberiniz olsunTaze bittii ama birazdan bi bitki cayi ikram ederikkk
Aynen dostum ya hele ben gezginnn insann ruh hastasi olcaz korona olmayalim diyeBende iyiyim şükür
Inşallah tez vakitte geçer . Çıldırmama az kaldı
Bende iyiyim şükür çocuklar iyi değiller can sıkıntısından ne yapacaklarını şaşırdılar koltuklar trambolin , yastıklarda boks torbası oldu senin ki nasıliyiyim canım çok şükür sen nasılsın çocuklar nasıl:)
Yok ondan değil neye ugradigimi şaşırdım yeni gelin görücüye çıkmış.gibi hissettim elimi kolumu nereye koyacagimi bilmiremDur hele illa mantıkli yerlerde olman gerekmiyo. Gitme bir yere.
Sal gitsin be yaa.Yok ondan değil neye ugradigimi şaşırdım yeni gelin görücüye çıkmış.gibi hissettim elimi kolumu nereye koyacagimi bilmirem