- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
- 113
Fark etmez sonunda 1 cilik benim olsun yeter gözüm hep zirvede yaaaHoşgeldiiinnn
Ne düellosu istersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fark etmez sonunda 1 cilik benim olsun yeter gözüm hep zirvede yaaaHoşgeldiiinnn
Ne düellosu istersin
Ondan zaten ediyorum, şımarık pepe
Sagol annemmmTatlişim hayırlı uğurlu olsun sayfan . Teşekkür ederim davetin için. Sımsıcak burası içinde bu kadar güzel yüreğin olmasından mı ne ...mitilimi atayım şuracıga.
Aaa yatmaya mi geldik canım
Hım inanayım pekii1000 Li puzzle
Nasılsınteşekkür ederim incim
şükür kavuşturana
Evet ama konuşamamıştık öyle bugün okulun ilk günü gibi tanışma günü olsunNeyseki seni biliyoz. Bi de HayatSevinceGuzel var.
Yılan akademisinden ben seni tanıyorum bir keremBenim de burda adıni ilk kez gördüğüm ne çok insan var.
Hosgeldin cayımmmmHeyoooo
Ne guzel bir davettt bu icabet etmemek imkansiz
Hayirli ugurlu olsun topigimiz
He ya.
Pepenin caaanı yandı peppe peppe yaralandı var bi de.pis velet iki ekmek aldim sarkisi en gıcık oldugum
Ayy samdan ben maşa ya da gıcığımpis velet iki ekmek aldim sarkisi en gıcık oldugum
Çay, nasılsın görüşemedik
Yaa Negom aç kollarınıÇok şükür canım bende iyiyim. Sarılalım sıkı sıkı
Ben de memnun oldum. Her seye de maydonoz bir kisiligim ama denklesememişiz.beni hiç unutma mmmmmmmmerve
tanıştığıma memnun oldum canim
Tmm aglama gitmiremmmmHayır hayırrrr belkim diye düşündüm sadece ama geldin ya işte hoşgeldin sefalar getirdin hem ben bi sıralama yapmadım ki
Hem de nasıl, ergen ergen birde düşünYaa Negom aç kollarını
Demek teletabi zehirlenmesi yaşadın
Hahaha merakla bekliyorumOoo ben sana ne cezalar veririm sen dur
Ora tutmadı pek. Baska yerlerde coştu diger kızlar.Yılan akademisinden ben seni tanıyorum bir kerem
Hoş geldin mervecim.
Hoş geldin sensiz olmaz.Ben de memnun oldum. Her seye de maydonoz bir kisiligim ama denklesememişiz.