Mizahşörler Çıkmazı

Eyvallah canın yiyim diyetteyiz zatı buranin çoğu topik sahibi dahil 6. Takımdan firar haberiniz olsun :KK70: :KK70:
Ah sorma yaaa diyeti birakin pskolojmzn sinavdan gectigi bu gunlerde bak bana oyle yaptm hali hazirda bi diyetim yoktu ama 😂 yemeye sardik ulkece bu bi gercek

😍😍

Ben görmüştüm birkaç yorumunuzu şimdi görünce tekrar hatırladım 😍

Ben Nur, 24 yaşındayım bekarım 😊
Muhtemelen bu topiği tek kpss neferi olarak katılıyorum 😂 inşallah atanıp öğretmen olacağıımm 😍🙏🙏
Ay insallah benim koca atanamadı polis oldu. Ahlat agacında da diyo ya polislik icin atanamayan öğretmenlerin bulusma noktası diye. 🤦🏻‍♀️

HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel buldumm. Tanışıyorum senle şimdi. 28.5 yaşındayım. Maydonozum. Bebe derdinden o tarz topiklerde çok aktifim. Arada mübarekli topiklere de katılıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. :KK52:
Memnun olduuumm Merveee 😍💙

Ben Nur. 24 yaşındayım. Kpss ciyim bu sene 💁 işim gücüm o işte 😂 bekarım bi de gönül işim var 🙈 kpss + onun için gelirim dua topiğine 😊

Umarım kabul oluurr bebek dualarınnn 🙏

Merhaba kızlar uzun süredir bu sitedeyim bilen bilir az çok🤭 3 senelik evliyim 23 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum🤣
Bebiş yapmak için uğraşıyoruz ilk tüp bebek denemesi olmadı ikinciyi denedik oldu kese göründü bebek görünmedi şu an 1 haftalık süreç var önümüzde bebeği görebilecekmiyiz diye bekliyoruz hayat gailesi İşte herkes de farklı😂

Memnun olduuumm Merveee 😍💙

Ben Nur. 24 yaşındayım. Kpss ciyim bu sene 💁 işim gücüm o işte 😂 bekarım bi de gönül işim var 🙈 kpss + onun için gelirim dua topiğine 😊

Umarım kabul oluurr bebek dualarınnn 🙏
Gönül işi olmadan olur mu be. Gel bana anlat dertlendikce. Premium sevgililik döneminden sonra evlendik eniştenle. Kaçıracaktım adamı artık. 🤣🤣

Back